Milyen rövid lombkoronasétány!
oké, hát ki a fene akarna inkább dolgozni, ha a kedvese tekerni hívja? ráadásl hétköznap délelőtt? ugyehogyugye?
természetesen a szint a közelében sincs a valóságnak... :/
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Mindeközben ahová mentünk volna, nagy eséllyel teljesen jól biciklizhető maradt a hétvégén, de hát van ilyen. Én végül nem is szedtem elő a biciklit, nem jutott rá idő most.
nos igen, van hogy az univerzum küldi a jeleket, csak értelmezni nem sikerül...
indulás előtt, guminyomás ellenőrzés közben a külsőből kihúzott apró tüske helyén süvítő levegő... dejó, működött a tej!
a teraszról észlelt sötét zivatarfelhő... bizosan nem erre jön majd!
indulás után 10 perccel mennydörgések sorozata... - ááá, szerintem amarra kerül majd!
6 km-rel később már kezdtem érteni, hogy eső biztosan lesz. de pont sikerült behúzódni egy facsoport szélére, így 20 percig elmélkedhettem arról, hogy milyen klassz helyet találtam, nem is igen lettem vizes... közben az éppen csak esiktől az ó, hát ez igencsak zuhogon át szépen eljutottunk a nahát, lassn indulhatunk is, már csendesedikig.
valójában a (vissza)induláskor nem is nézett ki annyira vészesnek...
...és nagyjából eddig tartott a jó rész, innentől hazáig felváltva gurulás (ilyen alig volt), tolva szentségelés (ebből sok kijutott) és többalkalmas sárkaparás, hogy legalább a tolás működjön. ja, és persze lábon is csúszkáltam össze-vissza...
itt még nem is nagyon volt sáros...
annyibban szerencsém volt (pozitív gondolodás!), hogy legalább nem áztam meg, a távolban már közelgő következő zuhé előtt épp hazaértem...
közben próbáltam megfejteni, mi lehet az üzenet.
- valamit elszabtam mostanában és a karma így jelez vissza...
- jelzés: az, hogy lemondom esőisten Zolkowval a tekerést a meteora hivatkozva, nem jelenti azt, hogy nem szívom meg...
- ideje szétszedni a 45650B-t a régóta halogatott karbantartás és hajtáscsere miatt. (szétszedtem...)
- most ez így jött ki...
#maradjotthon
képzelhetitek, milyen a többi, ha ez a legjobb mai kép...
viszont nagyon jó, érzem az erőnlét javulását.
a reptetés is egyre jobb lesz. persze vannak áldozatok. ő másfél évet élt. a 2*3db-ból így már kettő makkant meg. az egy dolog, hogy még mindig sok a hiba, de ezeknek azért illene valamivel jobban bírnia, nem? végülis a ka-bar azért "létező" gyártó, ha nem is ez a fő profiljuk. legközelebb igazi lesz.
Kisherceg módosította - 2024. május 14. - 20:36
Orbán fogadó felé. jó sok fát kivágtak.
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
...és akkor ma is! túra-kaland-földút tekerés!
az apropót az adta, hogy délutánra kimenőt kaptam és ki akartam próbálni, hogy ebbe az irányba mennyire nehézkes (vagy éppen könnyű) eljutni. kellemes, könnyen bővíthető kör kerekedett belőle.
igen, az ott a Naszály
itt meg már olyan volt, mintha már ott is lennék a Naszályon, de még éppen nem
ja, itt nem kerítéssel találkoztam (persze az is volt), hanem valami helyi okostojás által megálmodott figyelmeztető táblával. rég nevettem ekkorát. barom.
mivel kalandkerékpározás (TM ZolkoW), természetesen sikerült találni egy utat (OSM!!!) ami bevitt a vetés közepére.... végül a két tábla határán ki lehetett jönni.
kultúrprogram is volt. kastély ugye mindenfaluban van, ide még kétoldalú emlékmű is jutott.
...és persze egy kereszt. 1940. duLva, mi mindent láthatott és átélhetett.
jó nap volt ma is, volt tekerés! 31 km
Szep, gratula! En parszor voltam meloba a superlight al, odavissza 100, 500szint,39-15, azert felfele combos
39:15 az igen! nálam csak satnya 32:19-re futja.
szintet nem tudok, a sportstracker számol valamit, de (állítólag) nagyon optimista, így nem is nézem.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->