nahát... ma úgy volt, hogy kedvem se, meg hangulatom se, meg időm se volt sok. viszont egész jól ment már az elején.  plusz találkoztam egy másik bringással, akivel párszor már összefutottunk, de mindig másfelé mentünk tovább. most viszont mutattam neki pár ösvényt, egy-két "rejtett kincset". az ilyesmi mindig felvillanyozóan és ösztönzően hat.
 plusz találkoztam egy másik bringással, akivel párszor már összefutottunk, de mindig másfelé mentünk tovább. most viszont mutattam neki pár ösvényt, egy-két "rejtett kincset". az ilyesmi mindig felvillanyozóan és ösztönzően hat.  a "gyorsabb", nyitottabb szakaszok egyikének végén megjegyeztem neki, hogy asszem nekem többet kell gépészkednem a tempósabb haladás érdekében a 650B kerekek és az csak elöl teló miatt, ő meg valszeg így is unatkozik... udvariasan csak hümmögött
 a "gyorsabb", nyitottabb szakaszok egyikének végén megjegyeztem neki, hogy asszem nekem többet kell gépészkednem a tempósabb haladás érdekében a 650B kerekek és az csak elöl teló miatt, ő meg valszeg így is unatkozik... udvariasan csak hümmögött  (29er, összteló, e-mtb...) persze én imádok gépészkedni, a korlátozottabb technikai feltételek miatt így is homályos a kép sokszor....
 (29er, összteló, e-mtb...) persze én imádok gépészkedni, a korlátozottabb technikai feltételek miatt így is homályos a kép sokszor....  

Belépés
 Belépés Felhasználó létrehozása
 Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére
 Ugrás az oldal tetejére