Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Már nem emlészem kitõl hallottam, de van benne igazság, hogy "a kerékpárnak egy kiegészítõ sportága van: a kerékpár..."

Ezt nem a Sipitõl hallottad?

Télen tökmindegy milyen szabadtéri sportot ûzöl, mert így is úgy is hideg van. Rossz érv

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Üdv!
A téli hónapok szerintem nem csak punnyadásra valók. Nem árt a jövõ évi szezonra alapozni és aki szereti az indulhat CX versenyeken. Ha jól tudom most lesz 1 nemsokára.
Már nem emlészem kitõl hallottam, de van benne igazság, hogy "a kerékpárnak egy kiegészítõ sportága van: a kerékpár..."
Persze lehet futni meg úszni (ezeket én is szoktam), de állítólag jó a sífutás is.
Ha jól felkészülten indulsz jövõre maratonozni azzal te is hozzájárulsz a verseny színvonalának emeléséhez.
One planet, one tribe...

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
üdv emberek!
látom nagyon punnyad ez a téma is így hát engem érdekelne ki mit csinál ilyenkor tél beálltával! Milyen kiegészítõ sportot nyomtok és miért ajánlanátok másoknak!!!
Én most futottam, de kezd olyan hideg lenni hogy errõl is le kell majd tennem talán.
Meg hát a téli tekerések sem semmik csak nagyon kell vigyázni hogy ne ess aztán ágynak! De isteni érzés egy téli tekerés után befeküdni a meleg fürdõkádba és ellazítani! Szerintem ezt már mindannyian átéltük, aki nem annak melegen ajánlom!
Ja is igyátok a forralt bort mert azaz igazi ilyenkor. Különben én lazítok szerintem a tél arra való!! Ha valaki nem így gondolja cáfoljon meg! Remélem a maratonok jövõre jó szinvonalúak lesznek, ja és ki tud valami külföldi versenyrõl?? Még nem indultam külföldi maratonon, ajánljatok valami jót!!! chao Attila
join your life, join your bike

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
én-sajna-egyedül voltam... 8) De voltam jávoron! pontos idõt nem took mondani, de vmikor fél egy tájban...A piroson mentem tovább-ott a fóliaváz mellett- aztán le a sárgán lillafüredre. jó vót, mer nem volt nagy tömeg sehol...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Savanyú:tiveletek találkoztunk Jávorkútnál?(Speccel ill egy Cannondale-val voltunk mi)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
na mivan nemgyöttök?
Ha mégis, akkor vasnap éccakáig tel: 70 287 1658
üdv

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Oks.. Valszeg, elõtte való nap megyek haza mutterhoz-putnok-s másnap akko' mehet a játék. Ha Farkasnyaknál találkozunk, az OK? Nekem oda franko felmenni Mályinka felõl, onnan meg szabad a pálya..Ha miskolci vagy az neked is Ok lehet, ha massa felõl felmászol Szentlélek felé..akkor mi eléd is gurulhatunk ;)
Xian??

Rolesz

Rolesz

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Xian, Savanyúgabi... én benne vagyok a túrában ;)
Xian, ÓKE-s vagy?

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Hála égnek elég jó idõ van kinn manapság. Ki lehet még menni aszfaltozni, és még terepen sincs olyan nagy dzsuva.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nov.1-én túra Bükkben Xian? Tennap voltam kicsinység otthon csavarni, nem is volt "oly" nagy sár...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Roly.: Ózdról jelentkezem. 8)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Erõsítésnek konditerem, futás, esetleg spinning
Állóképességnek: görgõ, ill országút (ha az idõjárás engedi)!

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Felidézzük a nyári tekeréseket. ;D

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Télen, hogyan erõsítetek?
Spinning, görgõ ?

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Üdv!
Roly! Néha használok bemelegítõ krémet a born-nak aszem 2 tipus van. 15Cfok felett azt(10) ami nem okoz börpírt, nincs égetõ érzés. Hidegben pedig a másik (1)tipust, az kívül belul melegentart. Azért írtam számokat mert a hülye nevükön kívul van mindnek száma is.
Nagyon fontos, ha magadat kened utána mindig moss kezet mert verseny közben esetleg kifolyik aszemed ha bogár miatt belenyulsz.
http://www.bornsport.hu/
hajrá

adirem

adirem

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
szép napot mindenkinek!

akinek még nincs ötlete, h. hogyan készüljön fel jövõre egy maratonra, vagy érdeklõdik a témában, annak 1 kis segítség. ajánlom figyelmetekbe az NSE honlapját: www.nse.hu ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
mehet a borsodi túra,- ájem putnoker :D- de asszem voltatok már -BMFT -a bükkben, létrási viznyelõnél, nem?
pölö én jövõ 7en csütörtökön megyek fehérszemélyemhez egerbe, putnokról. Mályinka felõl, farkasnyak- b.fennsík, lefelé meg ahogy kedvem lesz, de Eged kilátó a végén, bizonyos...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én pl Kazincbarcikai vagyok, csak ritkán vagyok otthon.
Miskolci még Lor is, de asszem van egy borsodiak ide topik....
itt is van:)
http://www.bikemag.h...y;threadid=4539
Üdv:Thy

Rolesz

Rolesz

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Don!

Okés , te meg ha látsz egy zöld-kék lángfestésü 04'-es Merida Race Pro-t akkor üss hátba ! ;D

Amugy merre szoktál tekerni?

Kellene szervezni egy miskolci bikemag-os túrát , csak még nemnagyon ismerem a fórumosokat ::)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
oly!

Ha látsz egy sárga fulltelós AUTHORT egy elmebeteggel a nyergében, nyugodtan köszönj rám!
Nekem télen is szezon van, járok tekeregni akkor is. Minél jobban esik a hó, annál inkább megyek.

Thy!
Ne etesd szegénykéket! ;) ;D ;D
Egyébként én megmaradok a közép távnál, mert én már a koromnál fogva megtehetem!! ;) ;D ;D
Egyébként meg igazán befejezhetnél már végre egy Bükk-maratont!! :P :P ;)