Viszont a km óra alapján könnyü követni, hány kört mentél. Így Harangékkal könnyebb egyeztetni...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XC-sek & Maratonisták ide :)
Indította
Janiii
, 2004. október 04. 14:06
Írta 2005. január 03. - 10:25

Írta 2005. január 01. - 20:03

Tuti kis verseny volt a mai és persze Zerge megint az élre vágott, nekem tetszett csak tényleg nem túl nagy az 1kmes pálya ennyi versenyzõnek!!!
join your life, join your bike
Írta 2004. december 31. - 16:54

Szilvásvárad, caprine maraton lessz?
Mintha lettek volna olyan hírek, hogy 2005-ben nem rendezik!
Esetleg tud róla valaki valamilyen pontos infót.
A www.szilvasvaradmaraton.hu -n még nincs semmi.
:mmraise:
Mintha lettek volna olyan hírek, hogy 2005-ben nem rendezik!
Esetleg tud róla valaki valamilyen pontos infót.
A www.szilvasvaradmaraton.hu -n még nincs semmi.
:mmraise:
Írta 2004. december 31. - 13:46

ja tényleg! ezt most rosszul tudtam!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2004. december 31. - 10:34

Írta 2004. december 31. - 00:41

Ha jól tudom a Caprine Szilváson...
Mindenkinek boldog új évet kivánok én is! :koncert:
Mindenkinek boldog új évet kivánok én is! :koncert:
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2004. december 30. - 19:19

na kihalt a téma gyerekek??? Én ma is volt a János hegy környékén de ott még jeges és aztat nem szeressem!!! A mentõ épp vitt is el valakit de nem bringás volt, na hát akkor boldog új évet és jövõre több aktívitást!! chao
Írta 2004. december 22. - 18:41

hát akkor most kéne nevezni csak az a probléma hogy ilyenkor nincs pénze az embernek, azaz valószínû marad jövõre a nevezés!!
Írta 2004. december 22. - 18:23

Írta 2004. december 22. - 16:53

Tudjátok, hogy a Flash-re már lehet nevezni?
Dec. 31-ig csak 2500,-.
Van másik maraton is, amire már elõre lehet nevezni?
Dec. 31-ig csak 2500,-.
Van másik maraton is, amire már elõre lehet nevezni?
Írta 2004. december 22. - 15:15

Jééé, mit találtam!
Ilyen topik is van?
Hát bejelentkezem, mert ha maraton akkor era.
(Itt az egzés bringás lányok csapat? Ezért van ott olyan csend...)
Ilyen topik is van?
Hát bejelentkezem, mert ha maraton akkor era.

(Itt az egzés bringás lányok csapat? Ezért van ott olyan csend...)
Írta 2004. december 21. - 20:33

Tegnap megvettem a Pyxist aztán ma irány a HHH, de a csúcs környéke sívó jég kész életveszély de persze egyben gyönyörû voltatok arra vagy mindenki görgõzik??
Írta 2004. december 17. - 19:59

Nem kint vettem meg mivel Bécsben tanulok azaz bárkinek kéne a könyv leperkál nekem 15 eurót (Pixel könyve is ennyire rúg) és mikor legközelebb jövök elhozom neki!
Szívesen veszek bárkinek, csak azért lenne jó ha elõbb párálna az aki akar mert ott én is csóró vagyok! Azaz ha én veszem meg mindenkinek nem marad zsemlére értitik!!û
Na de bárkit érdekel szóljon jan 5-ig és január végén már kezében figyelhet a legjobb nyelvkönyv!!!
Szívesen veszek bárkinek, csak azért lenne jó ha elõbb párálna az aki akar mert ott én is csóró vagyok! Azaz ha én veszem meg mindenkinek nem marad zsemlére értitik!!û
Na de bárkit érdekel szóljon jan 5-ig és január végén már kezében figyelhet a legjobb nyelvkönyv!!!
Írta 2004. december 17. - 09:25

Ez igazán fincsin néz ki. Itthon vetted vagy kintrõl rendelted?
Írta 2004. december 17. - 09:20

Nem is drága. Kár, hogy a némettudásom a "verstellbare Zugstuffendampfung, festsattel Scheibenbremse" és hasonló témákban merül ki.
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2004. december 16. - 18:15

Szerintem azért a mikulás is félretehetné azt a szánt inkább váltson egy bicóra!!
Ja és most jut eszembe mert hát a maratonista is mindig tanul Pixel könyve mellett én még ajánlanék egy kis német nyelvleckét Christ Listmanntól:)
http://www.cycle24.d...tailed/451.html
Nekem meg van a könyv de csak keveset olvastam még belõle mert hát karácsonyi ajándék aztán ki kell várni az idejét! De aki kis német tudással redelkezik és szeretne megtudni hasznos infókat mi kis sportunkról egy német sokmindent megjárt emberkétõl az vegye meg!!
Ja és most jut eszembe mert hát a maratonista is mindig tanul Pixel könyve mellett én még ajánlanék egy kis német nyelvleckét Christ Listmanntól:)

Nekem meg van a könyv de csak keveset olvastam még belõle mert hát karácsonyi ajándék aztán ki kell várni az idejét! De aki kis német tudással redelkezik és szeretne megtudni hasznos infókat mi kis sportunkról egy német sokmindent megjárt emberkétõl az vegye meg!!
vendég_Charon_*
Írta 2004. december 16. - 09:19

Tegnap Újpesten esett 4mm hó! Na nem mindenhol, de a központban volt. Na ott lehet most sífutni. Vagy síkfutni
Lágymányostól a Stadionokig is esett este. Tehát hóesésben tekertem haza.

Írta 2004. december 16. - 09:12

Tegnap Újpesten esett 4mm hó! Na nem mindenhol, de a központban volt. Na ott lehet most sífutni. Vagy síkfutni

Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2004. december 15. - 22:33

Ja én is próbálkoztam síkfutással egy napot!! és ment is meg tényleg nagyon hatásos csak ha Ausztriában próbálod ki az kemény!! Egy jó kis terep kezdtünk ahol láttad a két csíkot magad elõtt míg a szem ellát és szerintem nem is olyan könnyû tartani hogy a kitaposott csíkban maradj! Azaz tényleg durva de érdekes sport csak az a baj hogy csodálnád a tájat és már orra is estél!! Na jó ez enyhe túlzás, de azért a monti közben annyira nem kell az utat bámulni! És hol láttok ti havat?? Mert a Golf áramlatot már érzem de nagy havat még nem láttam!! Vagy ilyen jól dolgozna a FKFV Rt. szezonális hómunkásai hogy már akkor takarítják el a havat mikor az még földet sem ért??
Ha igen akkor le a kalappal!!! De akkor most hagyják abba mert a büdös életbe nem lesz fehér karácsony!! Na de addig is jó síkfutást mindenkinek ki hogy csinálja!!
Ha igen akkor le a kalappal!!! De akkor most hagyják abba mert a büdös életbe nem lesz fehér karácsony!! Na de addig is jó síkfutást mindenkinek ki hogy csinálja!!