Jelentkezz be Regisztrálj

XC-sek & Maratonisták ide :)
Írta 2004. december 15. - 21:32

Írta 2004. december 15. - 10:52

Ja a hó meg pár éve mindig késik kicsit, majd február-március környékén megjön.
u.i: megtaláltam Petõfit :clap:
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2004. december 15. - 10:15

Írta 2004. december 15. - 10:11

lensver said
Ezzel egyet tudok érteni.Olimpikonunk pl.azt mondja, hogy a sifutás iszonyat jó alapozásra és hogy ez áll a legközelebb a cangázáshoz. Keményebb is annál (ha rendesen csinálod).
Svjácban lakik ismerõsünk, s egy pár éve kipróbáltam a sífutást. Szerintem nem mentünk 500 métert, mire közöltem vele, hogy inkább lejtõzzünk (pedig nem is volt durva a terep). Lejtõzésben sem tudtam tartani a tempóját, de ez már más történet (valahogy szlalomozva gyorsabban ment, mint én nyílegyenesen :confused: )
Szóval hajrá(f), sífutásra fel.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
vendég_Charon_*
Írta 2004. december 15. - 09:50

Zed said
és masszíroztatás asszonypajtással.
Ó, tudtam, hogy valamit rosszul csinálok. Kösz a tippet!

Írta 2004. december 15. - 06:47

attibike said
halihó! hogy beindult az élet itt szinte hihetetlen!!
Lensver ezekrõl a versenyekrõl én is olvastam de voltál is minden???
És ha igen akkor az érdekel milyen volt!!
Akkor ajánlom neked a crocodile trophy-t is keress rá a neten az is érdekes kis verseny!
Ha túl sok pénzed lesz és szívesen megyek veled erre a "kis" maratonra is!!
Persze, mert átjöttünk páran a Bringás Lányok topikból, mert ott már unatkoztunk.

Na jó, komolyra forditva a szót, a többnapos marcik közül edddig még csak Cape Epicen voltam, a többi közül pedig csak Salzkammerguton nem. De tervezek én még sokmindent és ez sok felkészülés meg versenyzés útján érhetõ el.

Na ja, Crocodile Trophy...az nekem kicsit lapos, inkább a La Ruta!

Én egyébként télen eleinte görgözöm, majd spinning, mert ez szerintem nagyon klassz dolog. Közben heti 1-2szer kint is tekerek azért. A futás és sifutás az egyik legjobb kiegészitõ sport, amit csak bringás csinálhat év közben vagy télen. Olimpikonunk pl.azt mondja, hogy a sifutás iszonyat jó alapozásra és hogy ez áll a legközelebb a cangázáshoz. Keményebb is annál (ha rendesen csinálod).
Írta 2004. december 15. - 02:50

Hát nem volt egyszerû emberke, de mondjuk elég sokat tett fel a bringázásra!
Mondjuk a kitartását az irigylésre méltó, de szerintem azért kicsit élvezni is kell az életet, nem de?? na jó éjt avagy jó reggelt
Írta 2004. december 15. - 02:46

Zednek teljesen igaza van azaz végülis megerõsített eddigi nézeteimben mondjuk úszni nem járok csak a fürdõkádban idõzök de itt a téli holiday és akkor lehet hogy lesz idõm kicsit uszodázni is.
Lensver ezekrõl a versenyekrõl én is olvastam de voltál is minden???
És ha igen akkor az érdekel milyen volt!!
Akkor ajánlom neked a crocodile trophy-t is keress rá a neten az is érdekes kis verseny!
Ha túl sok pénzed lesz és szívesen megyek veled erre a "kis" maratonra is!!
Írta 2004. december 15. - 01:03

Írta 2004. december 14. - 22:59

A Lance Armstrong edzésprogram
:love1:
Írta 2004. december 14. - 22:49

Írta 2004. december 14. - 22:38

PR said
Télen tökmindegy milyen szabadtéri sportot ûzöl, mert így is úgy is hideg van. Rossz érv
Nem akarok csúnya gonosz kötekvõs csávó lenni, de szerintem a futáshoz most is tökéletes az idõ, sõt, a mínusz 5 sem gáz, annál hidegebb tartósan pedig ritkán és csak rövid ideig van. Futás közben még sosem fáztam, ráadásul nem kell annyira felöltözni, mint tekeréshez és nem fagy le kezed lábad. Úszni megintcsak jó, mert a vízben teszed és nem a szabad levegõn. Javaslom 1ébként a Spinninget, mert sokkal kevésbé unalmas, mint a görgõzés, és társaságban jobban telik az idõ.
De az én kedvenc télisportom a bájgli és csokoládaevés, sok alvás, punnyadás, és masszíroztatás asszonypajtással.
Írta 2004. december 14. - 22:14

Csucsu said
A minden másodperc számít címû, a címe alapján szól6 az edzésrõl. Tudomásom szerint eddig 2 könyve jelent meg. A Bicikli életre halálra az életérõl és a betegségérõl szól, azt olvastam.
szerintem meg nem, de mindjárt utánnakérdezek ;-)
:love1:
Írta 2004. december 14. - 20:21

Írta 2004. december 14. - 19:23

ors said
Charon a kettõ közzül egyik sem..ez egy harmadik könyve ami kifejezetten az edzéstervrõl szól.
A címét most nem tom mert Tominál van))
---vagyis szerintem abban van :----
A minden másodperc számít címû, a címe alapján szól6 az edzésrõl. Tudomásom szerint eddig 2 könyve jelent meg. A Bicikli életre halálra az életérõl és a betegségérõl szól, azt olvastam.
Írta 2004. december 14. - 16:02

vendég_Charon_*
Írta 2004. december 14. - 15:49

Lensver: Nagyon nem foglak szeretni! :angevil:

Írta 2004. december 14. - 15:31

A címét most nem tom mert Tominál van :)))
---vagyis szerintem abban van ::)----
Írta 2004. december 14. - 15:25

Ha csak lébecolni akarsz

Ezeken kivül a kedvenc versenyeim jövõre:
-Garda (május)
-Bike'n Soul - Saalbach (június)
-Dolomiti Superbike (július)
-World Games of mtb - Saalbach (aug)
-Barnkopf maraton - Barnkopf (szept)
Remélhetõleg mindre sikerül is kijutnunk.
vendég_Charon_*
Írta 2004. december 14. - 15:01

Thy most melyikrõl van szó? Vagy vegyem meg mindkettõt...
BICIKLI ÉLETRE-HALÁLRA
ÖTSZÖRÖS TOUR DE FRANCE-GYÕZTES
ARMSTRONG, LANCE

MINDEN MÁSODPERC SZÁMÍT
ARMSTRONG, LANCE - JENKINS, SALLY