Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Havas Pilis-Kupa, igeeeeeen! :afro:
Ausztria, Kenguruk földje!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Na csak várd ki a végét, úgyis azt mondják az okosok, hogy a globális felmelegedés hatására a Golf-áramlat hidegebb levegõt fog szállítani Európának, s keményebb, hosszabb telek lesznek.
Ja a hó meg pár éve mindig késik kicsit, majd február-március környékén megjön.

u.i: megtaláltam Petõfit :clap:

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hja, könnyû azt mondani! De hol van a hó, melyen a léced siklik, ah, továtûnt immáron az.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

lensver said

Olimpikonunk pl.azt mondja, hogy a sifutás iszonyat jó alapozásra és hogy ez áll a legközelebb a cangázáshoz. Keményebb is annál (ha rendesen csinálod).

Ezzel egyet tudok érteni.
Svjácban lakik ismerõsünk, s egy pár éve kipróbáltam a sífutást. Szerintem nem mentünk 500 métert, mire közöltem vele, hogy inkább lejtõzzünk (pedig nem is volt durva a terep). Lejtõzésben sem tudtam tartani a tempóját, de ez már más történet (valahogy szlalomozva gyorsabban ment, mint én nyílegyenesen :confused: )
Szóval hajrá(f), sífutásra fel.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Zed said

és masszíroztatás asszonypajtással.

Ó, tudtam, hogy valamit rosszul csinálok. Kösz a tippet! :):):clap:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

attibike said

halihó! hogy beindult az élet itt szinte hihetetlen!!

Lensver ezekrõl a versenyekrõl én is olvastam de voltál is minden???
És ha igen akkor az érdekel milyen volt!!
Akkor ajánlom neked a crocodile trophy-t is keress rá a neten az is érdekes kis verseny!
Ha túl sok pénzed lesz és szívesen megyek veled erre a "kis" maratonra is!!

Persze, mert átjöttünk páran a Bringás Lányok topikból, mert ott már unatkoztunk.
:D :D

Na jó, komolyra forditva a szót, a többnapos marcik közül edddig még csak Cape Epicen voltam, a többi közül pedig csak Salzkammerguton nem. De tervezek én még sokmindent és ez sok felkészülés meg versenyzés útján érhetõ el. :)
Na ja, Crocodile Trophy...az nekem kicsit lapos, inkább a La Ruta! ;)
Én egyébként télen eleinte görgözöm, majd spinning, mert ez szerintem nagyon klassz dolog. Közben heti 1-2szer kint is tekerek azért. A futás és sifutás az egyik legjobb kiegészitõ sport, amit csak bringás csinálhat év közben vagy télen. Olimpikonunk pl.azt mondja, hogy a sifutás iszonyat jó alapozásra és hogy ez áll a legközelebb a cangázáshoz. Keményebb is annál (ha rendesen csinálod).
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Ja és Armstrong elsõ könyve érdekes volt de azért nem tudnék azonosulni vele!
Hát nem volt egyszerû emberke, de mondjuk elég sokat tett fel a bringázásra!
Mondjuk a kitartását az irigylésre méltó, de szerintem azért kicsit élvezni is kell az életet, nem de?? na jó éjt avagy jó reggelt
join your life, join your bike

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
halihó! hogy beindult az élet itt szinte hihetetlen!!
Zednek teljesen igaza van azaz végülis megerõsített eddigi nézeteimben mondjuk úszni nem járok csak a fürdõkádban idõzök de itt a téli holiday és akkor lehet hogy lesz idõm kicsit uszodázni is.
Lensver ezekrõl a versenyekrõl én is olvastam de voltál is minden???
És ha igen akkor az érdekel milyen volt!!
Akkor ajánlom neked a crocodile trophy-t is keress rá a neten az is érdekes kis verseny!
Ha túl sok pénzed lesz és szívesen megyek veled erre a "kis" maratonra is!!
join your life, join your bike

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szammer: attól függ mi megy jól... Nos, a kapcsolatteremtés, ami mindennek a lényege...az tényleg jól megy. ;)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Charon a kettõ között van ez -úgy tudom :
A Lance Armstrong edzésprogram

:love1:

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Lens nem vagy semmi, de hát

akinek jó megy...:chin:
;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

PR said

Télen tökmindegy milyen szabadtéri sportot ûzöl, mert így is úgy is hideg van. Rossz érv

Nem akarok csúnya gonosz kötekvõs csávó lenni, de szerintem a futáshoz most is tökéletes az idõ, sõt, a mínusz 5 sem gáz, annál hidegebb tartósan pedig ritkán és csak rövid ideig van. Futás közben még sosem fáztam, ráadásul nem kell annyira felöltözni, mint tekeréshez és nem fagy le kezed lábad. Úszni megintcsak jó, mert a vízben teszed és nem a szabad levegõn. Javaslom 1ébként a Spinninget, mert sokkal kevésbé unalmas, mint a görgõzés, és társaságban jobban telik az idõ.

De az én kedvenc télisportom a bájgli és csokoládaevés, sok alvás, punnyadás, és masszíroztatás asszonypajtással.
Ausztria, Kenguruk földje!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Csucsu said

A minden másodperc számít címû, a címe alapján szól6 az edzésrõl. Tudomásom szerint eddig 2 könyve jelent meg. A Bicikli életre halálra az életérõl és a betegségérõl szól, azt olvastam.

szerintem meg nem, de mindjárt utánnakérdezek ;-)

:love1:

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
A bicikli életre-halálra itt figyel a polcomon,az inkább egy kissé zavaros visszaemlékezés Lance-tõl,a kezdetektõl a visszatérésig,kihegyezve arra,h hogyan küzdött a rák ellen...

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

ors said

Charon a kettõ közzül egyik sem..ez egy harmadik könyve ami kifejezetten az edzéstervrõl szól.
A címét most nem tom mert Tominál van :)))

---vagyis szerintem abban van ::)----

A minden másodperc számít címû, a címe alapján szól6 az edzésrõl. Tudomásom szerint eddig 2 könyve jelent meg. A Bicikli életre halálra az életérõl és a betegségérõl szól, azt olvastam.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Eddig se szerettél :P A gépemet is megmérgezted a BitTor-tel. Kocsidba se ülhetek.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kösszzzzi. És a helyes sorrend ez lenne, ugye?

Lensver: Nagyon nem foglak szeretni! :angevil:;) :D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Charon a kettõ közzül egyik sem..ez egy harmadik könyve ami kifejezetten az edzéstervrõl szól.
A címét most nem tom mert Tominál van :)))

---vagyis szerintem abban van ::)----

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Külföldi versenyek közül melegen ajánlanám a Cape Epic-et :D, a La Rutát, a TransRockies-t, TransAlp-ot és a Crocodile Trophy-t. Ha pedig egy igazán kemény téli versenyre vágysz, akkor irány az Idita Bike! :D:D
Ha csak lébecolni akarsz ;) és megelégszel valami rövidebb távúval is, akkor irány a Salzkammergut220.
Ezeken kivül a kedvenc versenyeim jövõre:
-Garda (május)
-Bike'n Soul - Saalbach (június)
-Dolomiti Superbike (július)
-World Games of mtb - Saalbach (aug)
-Barnkopf maraton - Barnkopf (szept)
Remélhetõleg mindre sikerül is kijutnunk.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A boltokat járva több Armstrong könyvet is láttam:
Thy most melyikrõl van szó? Vagy vegyem meg mindkettõt...

BICIKLI ÉLETRE-HALÁLRA
ÖTSZÖRÖS TOUR DE FRANCE-GYÕZTES
ARMSTRONG, LANCE
Feltöltött kép

MINDEN MÁSODPERC SZÁMÍT
ARMSTRONG, LANCE - JENKINS, SALLY