Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás

Hát én vastagabbgumira gondoltam gondoltam, elsõsorba mindenféle pályára alkalmas gumi kéne. Márkára gondolokk itt és tipusra , ja meg az ,hogy mennyibe kostál.

Ez árba mennyit kóstál? Ha nem lessz pénzem vezsek maxix-t. Az is jó.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én ezt nem így látom:D
Ha nem vagy ott a szeren,akkor is jobb egy jól kezelhetõ,kényelmes géppel menni...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
sztem ez mind részletkérdés.

egy a lényeg: menni és menni.

mindegy hogy mivel, mindegy, hogy mennyit rugózik a telód, csak menj, csináld.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sztem a legjobb allround gumi a Ritchey ZED,és a WTB Weirwolf...az utóbbi különösen,az elõbbi ha sok a sár,mint tavaly:(

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Hát én vastagabbgumira gondoltam gondoltam, elsõsorba mindenféle pályára alkalmas gumi kéne. Márkára gondolokk itt és tipusra , ja meg az ,hogy mennyibe kostál.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sajna a külsõválasztás sok mindentõl függ...a leglényegesebb a pálya talaja,hogy saras száraz,poros,kavicsos,köves,agyagos...stb.
Én régen virsligumi hívõ voltam..tehát nem raktam fel 1.9-nél vastagabb gumit. Most pedig néha 2.1-est is simán hasaználok...több komfort...

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Ok ezt értem csak nem tudom mien felnit, külsõt vegyek. Gondolom bukóra is szükségem lessz+ rendes fékek ( jelen pillanatban v-fékem van).Sok cc ill. xc nek SPD pedálja van ( lehet ,hogy rosszul írtam én a csatos pedálra gondolta). Nekem sima natur pedálom van ,a másikat nem tudom megszokni.Egyenlõre ennyi.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Na ha tényleg tetszik ez a sport akkor mostantól csak spórolnod, tekerned, spórolnod, tekerned kell!!! Mi is ezt tesszük!!! Mert hát a jó dolgokat meg kell fizetni!
join your life, join your bike

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Versenyszerüen szeretném elkezdeni. Pécsen van is ilyen egyesület valószínüleg be fogok oda iratkozni,Egyépként kezdõ szintü Magellan Craterem van.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Ja és Lensvernek üzenem hogy jó a paripája!!! és hogy csapjon a lovak közé!!!

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
nem kötekedés de lehet a martonokat is versenyszerûen csinálni!!! A csapattól sokat lehet tanulni de én sem vagyok csapatban mégis megfordultam már egy-két eseményen, szerintem nézz ki egy hegyecskét a környékeden és hajts fel rá egy héten legalább háromszor (én a HHH-t választottam és mindig máshol jövök le) tényleg akkor te leszel a következõ olimpikonunk ha jól nyomod csak ahoz nem egy hegyet kell megtmászni hanem többet!!:):):) Az a lényeg hogy a lustaságodat, gyengeségedet legyõzd és élvezd a szenvedést!! Sose állj meg a hegy felénél és fordulj vissza ha már belefogtál csináld végig!! Hát a kép az tényleg nem passzol de hát üsse kõ!! OLvasd el Pixel könyvét asszem abban is van rengeteg tanács!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
versenyszerûen akarod csinálni,vagy csak maratonokon is akarsz yókat tekeregni,hobbistaként?
mert,ha az elsõ,akkor elsõnek keress egy egyesületet,és iratkozz be,így szerezhetsz licenszet is
aztán pedig jöhet az edzés,edzés és az edzés
télen úszás,futás,torna- és edzõtermi stuff
nyáron pedig mondjuk minimum a heti 2*4 óra tekerés (ilyesmiket azt hiszem,nem is kell mondani:)
ezeken túl Lkezdhetsz odafigyelni a táplálkozásra,alakíthatod át a géped és stb
viszont ha a másodikról van szó,és nem motivál különösebben,h az XC kupafutamok réme legyél,akkor nincs semmi dolgod...ha tetszik 1 maraton,tekerd le,ilyesmi...:) ==> ha ezzel kapcs kérdezted,h milyen távval érdemes kezdeni;elsõre talán az 50 km körüliek játszanak;)
milyen géped van most? (gondolom,nem vega:D )

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Ez már nekem is megfordult a fejembe, de tök jól néz ki a kép.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Elsõ lépésként cseréld le a képedet,valami merevázas cc gépre:D
(csak vicc volt)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Én most szeretnék elkezdeni xc-né.Elég fiatal vagyok(14) és szerintem megéri elkezdeni.Ehez szeretné tanácsokat kapni.Mien terepenkezdjem el, mekkora távval, mien cuccok érik meg? Vagy mire kell oda figyelni ehez szeretnék tippeket , elõre is köszi.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Szerintem is volt valami Mártival mert csak a vége felé elõzött meg egyszer-kétszer ami meglepõ de arra emlékszem hogy még a rajt elõtt a nyeregtáskáját és a pumpáját is levette a bicajról gondolom hogy ne kelljen cipelni ez is közre játszhatott összeségében nekem tetszett!!

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Lehet. Nem mentem bele a részletekbe. Az elején feltekeredett a cipõfûzõm a lánctányérra, ugyhogy addig történhetett sok minden. Kb a verseny felénél került valahogy elém a Márti (valszeg akkor a defektje miatt, amit én nem láttam), mentem vele elég hosszan, aztán a vége fele leesett a láncom a reki után, így elment, de akkor nem körözött le.
One planet, one tribe...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mártinak nem volt egy defektje véletlenül? Ha te mentél vele, akkor tudnod kell. Na nem téged ellenõrizlek, hanem úgy vettem észre, hogy mintha Márti eltûnt volna egy kis idõre a pályáról.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Igen de ha az embernek nincs km órája...
Nem mintha számítana, de együtt mentem a Mártival és mégis 1 körrel kevesebbet írtak nekem... (persze én is elnézhettem).
One planet, one tribe...

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Melegrekord mindenhol hihhetetlen mi van itt még ki sem próbáltam a bringám hóban és már itt a tavasz meg a vizsgaidõszak!!! Inkább azért a tavaszt várom meg a maratonokat na addigis vissza a barlangba! Nem jó ha felébreztik a macit!!