Ez aranyos!! Látjátok a sznobizmus itt kezdõdik, és 50 forinton múlik!!a Nasivin, de a sznobok vehetnek drágábbat is!

Mi az hogy szenzitív orr??
Ez aranyos!! Látjátok a sznobizmus itt kezdõdik, és 50 forinton múlik!!a Nasivin, de a sznobok vehetnek drágábbat is!
öööö izéééé ... lehet hogy nem ide való a kérdésem ...
de a mai 2.5fél órás mászókázos, tekerészés közben 5lött fel bennem a kérdés...
szóval ti mi a lótúrót tsináltok, hogy állandóan folyik a takony, fika, orrváladék az ember orrából, ien hidegben......kábé 3/4ed óra alatt elhasználtam a nálam lévõ pzs-ket...úgy kifujni a nozikámat, nem tom mint a LABDARUGÓK, hogy semmi nélkül, bele a nagyvilágba.....baromira zavar hogy szipogok, fõleg hogy emiatt még anno kiszedték az orrmandulámat.. ( elnem tom képzelni hogy full face-ben mi minden lehet egy lejtõzés után
)
tehát van-e megoldás? kesztyûbe törölni is undi..... van vmi matrica amit az ember ha az orrára rak?? akkor mi történik? ...
köszönöm...botsi a gusztustalankodásért...
Ismerek embereket, akik eme problémámra imigyen válaszoltak: hajtsd hátra a fejed, a takony majd lefolyik a torkodba, és akkor már ki tudod köpni.
Én régen virsligumi hívõ voltam..tehát nem raktam fel 1.9-nél vastagabb gumit. Most pedig néha 2.1-est is simán hasaználok...több komfort...
Én ezt nem így látom:D
Ha nem vagy ott a szeren,akkor is jobb egy jól kezelhetõ,kényelmes géppel menni...
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"