Összegyûlés amolyan félhivatalos már?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Milyen gumival mentek ? Sar ?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Az pontosan 10%-os emelkedõt jelent.ok, megnéztem a térképet. Bavallom férfiasan feladom, összeadogattam a számokat, kijött egy saccolós számítással 1740m a középtávra, de hogy a 2.4km/240m mit jelent pontosan (az adott szakaszon(?) 2.4km felfele lesz 240m szinttel?) azt nem tudom.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
el tudta valaki érni a szervezõket mostanában?
Rajt melyik kategóriának mikor lesz? Külön rajtoltatják a távokat? Sajnos a honlapon elkeserítõen kevés info van fent...
Szintemelkedést is jó lett volna tudni, sajnos nincs mindenkinek alkalma bejárni a pályát elõtte.
Helló Kacsa!
Szombaton voltunk a pályán. Nem jártuk végig mert eltévedtünk.
Nagyon változatos volt a talaj. Vannak csont száraz részek illetve nehezen száradó árnyékos mélyedések, pocsolyák. Általában jól tekerhetô volt, egy lefelén találkoztam csuszós sárral. Arra a kérdésre, hogy egy ilyen éjszakai esô mit tesz a pályával nem tunék válaszolni.
Még az is lehet, hogy száraz versenyünk lesz.
A tradíció az tradíció, nem törheti meg semmi. Idén se lesz ez másképp!
Kizárt. Hát a tradíció?
Mivel röviden nincsen U19 férfi, ezért Középtávon kell menni. De nem baj, ha ez van akkor ezt kell megnyomni.Ezt hogy érted, hogy nincs kategóriád?
Még az is lehet, hogy száraz versenyünk lesz.
röviden nincs kategoriám, így bevállalom a hosszút bár nem arra edzettem!