A maraton Nagykovácsitól délre megy.A Nagyszénás,Kutyahegy pedig északra van tõle.Annak ellenére hogy sok kerékpáros jár arra tényleg szigorúan védett az egész környék.Az erdészek még talán engedték volna de a természetvédõk mindenképpen keresztbe tettek volna(pl. drót kifeszitésével az úton keresztbe!!volt rá már példa!)Jobb a pálya hogy végig a Vörös-pocsolyás háton megy,nem keresztez utat,lakott területet.
Paul, nem, nem keverem össze, hisz jól ismerem. Csak gondoltam, ha már arra jár minden gyalogos, montis, lovas és crossmotoros, miért ne mehetne arra engedéllyel akár egy maraton is.
Ezek szerint akkor nem adták meg rá az engedélyt...
A legnagyobb pálya nem megy fel a Nagyszénásra!Mellesleg egyáltalán nem megy arra a pálya(tabu hely -szigorúan védett).Valószinüleg összekevered a Nagykopasszal.Az elsõ körben a Nagykopasz mellett megy el a pálya,a másodikban kell csak felmenni a csúcsra,mig a harmadik teljesen elkerüli.
Sziasztok!Ha valakinek kérdése van a pályáról és egyéb információt is szeretne tudni írjon.A pálya tervezése,kivitelezése,jelõlése,biztosítása az ÉN feladatom.
Ez nem olyan mint pl a Buda Maraton hogy a két kört ugyanazon a pályán kell megtenni, az túl unalmas. Itt a három kör három különbözõ helyen megy, beérsz az elsõ körrõl mész a másodikra, beérsz a másodikról és mész a harmadik pályára. Világos...
Jó hogy megemlítetted ezt a maratont, már megfeledkeztem róla...
Hogy van ez a 3kör? a nevezési kategóriákban csak 53km-t és 84km-t látok, nem értem mi hány km, meg azt se hogy miért mennek összevissza szines körök a térképen
Szval segítsen rajtam valaki mert semmit sem értek :-\