Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

CrossKovácsi Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
417 hozzászólás a témában

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
hi

milyen ido van most arrafele? iletve mennyire saros a palya?

Iden volt mar nehany saros versenyem es nem igazan szeretnek most is nagy sarba menni. Igy ha nagy a sar var varhato, hogy holnapig meg esik (a met.hu szerint meg varhato eleg szep mennyisegu csapadek az ejjszaka) akkor inkabb kihagyom ezt a versenyt...

mike99

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
yvorlpu!

egyelõre nem mondom biztosra, de ha tudok, megyek veled! (attol nagyban fugg, hogy mikor akarsz indulni...)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Megvolt a pályabejárás.8-an indultunk de 4-en az elsõ emelkedõnél úgy döntöttek hogy inkább túráznak egyet(bocsi a vezetés hiánya miatt).4-en(Tóth Tamás,Nóé Balázs,Juhász Miklós és jómagam) kb. versenytempóban (nekem legalábis úgy esett) lenyomtuk az elsõ kört 1 óra 23 perc alatt.A második körben Nóé B. elment mert dolga volt.A második kör 1óra 35 percre sikeredett.A pálya az utolsó 4 km-ig száraz volt.CSAKHOGY: OLYAN FELHÕSZAKADÁS JÖTT hogy alig látunk a sötétben.Az utak,kövek iszonyúan csúsztak.Azt hiszem jópár hónapos munkánk veszett oda mert rengeteg fa dõlt ki az utakra,tele van letõrt ágakkal.Na mindegy péntektõl újra takaríthatjuk a pályát.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
A legjobb út Nagykovácsiba:Moszkva tér-Hüvõsvölgy-Nagykovácsi.Holnap 4- 1/4 5-kor a Sebestyén kápolnánál vagyok és onnan indul a pályabejárás.

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
na ma esti 7orás beyárásra nem megyek thommy.
yo tekerést.(késõn mondom... ::))

voltam hétfõn ..igaz országutival... Nagykovácsiig hogy megnézzem menyi idõ alatt lehet kiérni.(mivel vasárnap reggel megyek)
kb. 45perc Budaörsröl...egy oyan normál tempoban.
csomaggal montival gondolom lessz 1 ora bõven..

Pénteken délelött kiszalagozzák a páyát és onnantól fogva már belehet yárni egyedül is vezetõ nélkül.
Szoval én lehet csak péntek délután megyek 1 kört.
Aki akar az csatlakozhat.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
tavaly/vagy tavalyelõtt az mk futamra Pestrõl áttekertem, és rohadt messzinek tûnt, máshogy nem lehet átjutni Crosskovácsiba?
legalábbis hátizsákkal gáz volt...

HKT

HKT

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Hello ,

Jönnék én is bejárni, mikor indulnánk pontosan és honnan ? Csatlakoznék !!!
Kösz elõre is
Tamás

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Nekem közepes iram,de mindenkit megvárunk.Bármikor kilehet szállni, lehet röviditeni.

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
na jó de neked közepes iram vagy a psota irénnek? :)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Sziasztok!
A pályabejárással vigyázzatok mert kb 2400m-nél van egy bezárt kapu!Pár helyen még kint vannak az irányitó nyilak amiket februárban raktunk ki,ha a nyomokat nézitek akkor sokat segít.Egyébként szerdán 4-1/4 5-kor még vezetek egy pályabejárást,akit érdekel azt várom.Lehet hogy csak 1kör lesz de ha van idõ akkor elkezdjük a 2 kört is.Egyébként szombaton és vasárnap 2 óra alatt tekertük le az elsõ kört!!(közepes irammal mentünk)

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
thommmy. ;) :D

Ok. A kastéyparkbol indultok?nem vagyok ismerõs arrafelé.,iyenkor az nyitva van?

Mert ott tudok lenni este 7re a kastéy beyáratánál.(bár szerintem kicsit késõ nem?...)
De remélem egy igazi Lite-os beyárásra gondoltatok...

(én csak az 1. ill .talán a 2. körre=max53km....rááadásul a ballon széyelkopott 2.1es gumiaim lessznek fent...azokkal kb. mint a csiga vagyok.)

igy igen késõn végzünk? vagy?
üdv

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Mi holnap megyünk bejárni a pályát, és olyan 7 körül leszünk ott este:(
Üdv:Thy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
[glow=red,2,300]ELADÓ a nevezésem 3,000Ft-ért!
Az átiratást én elintézem. Táv: amilyent Te akarsz, mert még nincsen konkretizálva!
Ha érdekel, hagyj privit[/glow] vagy hivj: 06203139176

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
HALI
Társakat keresek páyabeyáráshoz!!!!!!!

kedden,csütörtökön vagy pénteken mennék páyátbeyárni,és kellene társ aki ismeri v.legalább seyti merre megy a páya.
Sayna a 7végén a vezetett páyabeyárásra nemvolt lehetõségem elmenni :-\

Ezeken a napokon ugynéz ki egész nap ráérek, szoval amikor yo az illetõnek akkor.

iry privi vagy sms/hivy(30/4108066) hogy mikor hol találkozzunk.
pl. moszkva tér, aztán onnan kitekerünk.
üdv.
Yobi

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
mmmm
milyen a pály anyaga??? ha megázik ragad vagy nem? meg izé... asszem megyek én is mer már az utóbbi 3 marcit kihagytam és remeg a kezem ami sz. szoval kell a dózis mer baj lesz...

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Neveztem, fizettem, megyek. Sok-sok sár, és víz az égbõl, ez az, amire számíthatunk, kedves rokkantak. De a jelszó: TOMBOLJATOK, NYUGDÍJASOK, TOMBOLJATOK!!

Uff

De remélem, többen leszünk, mint harmincan. Tudjátok, úgy utálok utolsó lenni. Tekerni meg nincs erõm ... :-[
Nemfáj.

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Nevezés részemrõl is megejtve 8)

Tényleg jelölve van már a pálya? a lapon a pályabejárás júni 1-tõl van...

Még1 kérdés: a versenyközpontban lesz csomagmegõrzés?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
skacok, nem tudja valaki, hogy tudom feladni az elõnevezési díjat?
a neten csak számlaszámot látok, postai csekk nem járható út?

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Sala: :P :P :P :P :P :P

Alfa: A középtávon indulok.
A listán szereplõ nevezettekkel valami lehet, mert már majdnem 3 hete neveztem a lé is utalva lett, de a listán nem látom magam. (de állítólag már keresnek...) :-\

Szammer

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Sziasztok!

A nevezettek listajan csak 30 neven latok. Ez lehetseges, vagy csak en latok rosszul? :-) :-(

Szamo, melyik tavra neveztel?