Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

CrossKovácsi Maraton

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
417 hozzászólás a témában

#361
Jupiter

Jupiter

    vendég

  • fórumtag
  • 76 hozzászólás
Szerintetek ezek az idõeredmények stimmelnek?
Számításunk szerint van vagy 20 perces eltérés.
Bár ha az órát 9.30-kor elindították akkor esetleg jó lehet a dolog...

#362
BrickTop

BrickTop

    vendég

  • fórumtag
  • 201 hozzászólás
eredmények: http://www.crosskova.../P_Eredmeny.rtf

Mikor volt az eredményhirdetés? Csak azért mert elég sok 7-8órás befutót látok...

Kb én is 8óra alatt értem volna be ha kimegyek a 3.ra, amikor beértem a másodikról már lezárták a pályát, igaz megkérdezték hogy ki akarok e menni...

Szóval volt még valami 17,18óra körül???

#363
Warghl

Warghl

    vendég

  • fórumtag
  • 37 hozzászólás
szerintem is jo verseny volt .. csak a murva :(

hol lehet neten megnézni az eredmenjeket??

#364
nagybub

nagybub

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Csatlakozom az eõttem szólókhoz:elsõ osztályú volt a lebonyolítás!
Bár úgy látszik a maratonokra mostmár alapból sárgumival kell indulni.Azért lehetne már egy száraz maraton is :-\
Ha vki tud eredményeket ossza már meg!

#365
zfazek

zfazek

    vendég

  • fórumtag
  • 79 hozzászólás
Brick,

A válogató szombaton volt, és ott volt Zerge. Azt hiszem befejezte, de mindegy volt, mert Sziszko mikor látta, hogy nincs esélye bekerülni az elsõ hétbe (kb. 40. helyrõl) kiállt.
Zerge Nagykovácsiban kiállt az 1. kör legvégén. Nem tudom miért, a célnál még irdatlan sebességgel ment az élboly legvégén, aztán egy perc múlva mondta a hangos, hogy kiállt.

#366
Skeletron

Skeletron

    vendég

  • fórumtag
  • 15 hozzászólás
Hali!

Elõször is le a kalappal a szervezõk elõtt amiért ilyen szuper versenyt sikerült összehozniuk, a pálya gally- és akadály menetesítéséért pedig külön elismerés jár nekik az elõzõ napok idõjárásának ismeretében.

Rövidebb távon mentem, sikerült teljesíteni, elkészültem, mint a házifeladat, soha ennyire nem paráztam lefele, mint itt a végén, annyira KO voltam már.

Üdv

#367
KeX

KeX

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
most sokan perverznek fognak tartani, de pl lefeléken nekem a sár nagyon bejött 8) olyanokat lehetett driftelni, mint a dög. Mondjuk felfeléken vagy elpörgött a kerék, vagy egszerûen nem akart fordulni a sártól ;D Jah és uccsó kör elégé ott volt a szeren: megakiller singletrack az elején, hyperkiller lefele a frissítõután, és jelzõ nélküli genya mászása 2. frissítõ elõtt. Elég kûzdõs volt na :o
Azt leszámítva, hogy plusz 4 kiló sarat kellett végig cipelnem a bringámon (amit a 14-hez hozzáadunk, az már elég tetemes), hogy egy fél adag po..rgél belefolyt a gripkómba és utána 10 percig nem tudtam váltani - utána pedig ragadt mint barom (váltásteljesítmény nem romlott! sram rox) és hogy azok a genyó kürtöskalácsosok azelõtt elhúztak, mielõtt célbaértem volna, az év maratonja volt!

még1x gratula a rendezõknek!

#368
BrickTop

BrickTop

    vendég

  • fórumtag
  • 201 hozzászólás

Igaz a majdnem 4 órás idõmmel nem nagyon vagyok megelegedve.


Akkor én mit mondjak az 5 órás idõmre? ;D ;D
Nagy hiba volt futárstyle hátsó sárhányót rakni sárgumi fölé :-X az elsõ saras résznél büszkén gázoltam bele a trutyiba, nem kellett sokat várni hogy beszoruljon a kerék... szóval kiszúrtam magammal erõsen :-\

A rendezés kiváló volt, a pályajelölés csodálatos, a frissítõkön mindenhol volt gatorade, a Tisza kastély pedig kiváló versenyközpont! 8)

kicsit offolok: az utolsó olimpiai válogatóra Zerge már nem ment ki?? nemhiszem hogy hazajött és rögtön elindult itt is, fõleg ha az is vasárnap volt :)


#369
obsidian

obsidian

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Reggelt!

A szervezést és a lebonyolítást én is csak dícsérni tudom! Hmmm... Ha minden maraton ilyen lenne... ::) A pályabiztosító lányok pedig tényleg extra energiát tudtak adni egy-két durva szakaszon... ;) Mert ugye az volt rendesen, köszönhetõen ennek az irgalmatlanul nagy dzsuvának... Szvsz ehhez képest Szilvásvárad egy kiszáradt sivatag volt... ;D
A frissítõkön volt minden bõséggel és nagyon segítõkészek voltak a lányok-fiúk... Akinek meg a szájába kell adni (a kaját ;) ) az alkalmazzon saját gárdát
Firka nálam is volt egy aranyos (pont egy bokorba, úgyhogy csak pár karc), de nem hiszem, hogy sokan megúszták kisebb-nagyobb esések nélkül... Sárban tolni felfelé a beragadt kerekekkel ellátott gépet, no az nem semmi móka... :) Fõleg, hogy még a cipõm is csúszott mindenfelé... Az eltömõdött espédérõl nem is szólok... ::)

Valaki kérdezte az eredményhirdetést: Nem volt fennakadás, csak ennyi, hogy olyan kategóriában kerestek díjazottat, ahol nem volt induló... De szvsz ez még a bõõõõõven belefér kategória.

Összességében megérte a pénzét ez a rendezvény! (a póló sztem kúúúl ;) ) Remélem idén még lesz egy pár ilyen szintû maraton! (netán száraz pályán is!)

#370
szammer

szammer

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 878 hozzászólás

A rendezéssel nem volt semmi gondom, a sárral viszont annál több.
Néha a kerekek nem akartak forogni annyi dzsuva volt :o
Az idõ is kegyes volt mindenkihez,
nagyon jóra sikerült, és kemény volt a verseny!!
Igaz a majdnem 4 órás idõmmel nem nagyon vagyok megelegedve.
Ha az eredményeket feltették valahová írjatok.

Üdv:Szam


#371
dezo

dezo

    vendég

  • fórumtag
  • 26 hozzászólás
Hello Mindenki!!!

Hát reggel én sem akartam menni, de haver meggyõzõtt...Nem bántam meg!!! Voltam már jó néhány maratonon kicsiny kis hazánkban, de ilyenen még nem!! Szerintem TÖKÉLETES volt a szervezés!! Bár a sört még mindig hiányolom a frissítõpontoknál ;D Ez a több körös megoldás is nagyon ötletes. Így a szülõk is többször láthatták szenvedõ gyereküket...
Egyedül a résztvevõkkel voltak gondjaim... Elõször akkor néztem nagyot amikor a rajt után az aszfaltút végén kb 40-nél elesett egy gyerek csak úgy... Utána meg amikor bementünk az erdõba azon a köves kis buckán is tolni kellett mert pár aszfalton gyors bicajos egyszerûen megállt az út közepén...pedig félre is állhatott volna... És még nagyon sok ilyen "bunkó" volt. Több, mint amennyir más versenyeken megszoktam. De szerencsére a sár hamar széthúzta a mezõnyt.
Szóval nekem nagyon tetszett. Jövõre biztos újra ott leszek!!

#372
KeX

KeX

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Tökéletes rendezés. ilyense volt még.

#373
Scele

Scele

    vendég

  • fórumtag
  • 28 hozzászólás
Leginkább a Maraton csapatról készültek a képek:
http://scele.kepeim.hu

#374
Nemfáj

Nemfáj

    vendég

  • fórumtag
  • 196 hozzászólás
Ja. Nyomjatok képeket, én is fogok. 1043-as voltam, küldjetek fotót fel a galériára, ide meg linket. Köszönöm!

#375
Nemfáj

Nemfáj

    vendég

  • fórumtag
  • 196 hozzászólás
Írok élményt is.

Annyi sár ragadt a bringára, hogy tolni kellett vizszintesen is. És leejtõn kellett tekerni, mert nem ment. Apááám!!!
Volt egy srác, aki - kb fél órát mentünk együtt- folyamatosan káromkodott. Mindig tudott szidni valamit, tiszta szívbõl, indulatosan. Lehet, így doppingolta magát. ;D ;D
Estem, bazi jót. Lefelé megelõztem valakit, gondolván, ügyesebb vagyok, és gyorsabb. És touchdown!!!! jobb oldalamra cupp! de sebaj. Viszont a sziklákon nem zakóztam, pedig küldtem ott is (persze csak lefelé, hiszen leejtõn a szar is gurul, bár itt nem...), és ezt ügyességemnek tudom be (hopp, a nagy arc).
Beragadt az spd, és ez meglepett. ennyi dzsuva... :o
Megpróbáltam fellökni egy fát vállal, de nem sikerült. Inkább hagytam. Hadd álljon. A másik meg elugrott, szerencséjére.
Vettem a verseny után új nyerget, mert a fenekem szétment, a nemes részeim annyira elzsibbadtak, hogy amikor azokat verte szét a nyereg, már nem is fájt. Csak után, de nagyon. :'( :'( :'(
És túlnyomórészt normális, udvarias bringások mentek. Alig volt anyázás, hogy"állj félre, ha elesel, a k. életbe." bár az elsõ körben az öcsém szerint valaki kiakadt, mert nem tolták a szájába a frissítõt, és hogy "így nem lehet frissíteni", de ez nem hiszem, hogy lényeges. Mert mindenki dicséri õket. Én is.

És jóval szárazabban isteni lett volna a pálya, és meglett volna a teljes táv, még nekem is. De ilyen sarat még eddig nem fogtam, meglepett rendesen.

Befejeztem, puszika: NemFáj.

#376
Nemfáj

Nemfáj

    vendég

  • fórumtag
  • 196 hozzászólás
Hát megvolt.

Rengeteg pozitívum:
- rajtszámfelvétel gyorsan ment, WC oké, a rajthely is oké.
- hosszútávúak elöl, szerintem oké, mert aki komolyan gondolja, és nem pirinkázik, az hosszút megy (igen sok középtávú is remekül memt, sokkal jobban mint én, nem is rájuk gondolok, de mindig a rövidebb távokba állnak be azok a mazsolák, akiknek egy sima kanyar gondot okoz, és 3 km alatt leszakadnak - idáig nem baj, majd belejönnek - , de kritika nélkül beállnak a profik közé- ez baj. Láttam Bogárék mellett egyik maratonon tompakést, pulóverben, aki 5 km-nél kiszállt)
- pályakijelölés, pályalezárás, minden tekintetben szuper volt, nagyon gratulálok a rendezõknek, fõleg, hogy a vihar után még tudtak alakítani rajta úgy, hogy a jelölés minõsége nem sínylette meg.
- frissítõk szuperek, kör végén redbull, amennyit akarsz, nem spóroltak, ugyanez igaz körben többi löttyre. Nem találtam õket túl hygnak, jó volt. És nagyon kedvesek voltak a lányok-fiúk. Alányok szépek is!
- mosó oké.

negatívumok:
Nem a rendezõk hibája
- bazi nagy sár, én még ennyit nem toltam. Utáltam, nagyon-nagyon. Anyádat, Sár!!!
- km jelölés nem stimmelt, de nyilván a kényszerû változtatás miatt, errõl sem tehetnek, szerintem.

Én - mint jelöltem vala - nagy arccal a hosszúra neveztem. Ösztönzésként. De kb 4és fél óra alatt két kör ment, mert fos vagyok, keveset edzek, stb, ez az én dolgom.
Ami rendezési hiba:
- nem szóltak, hogy lezárták a pályát, hogy limiten túl vagyok, csak egy magas néma ürge (hiszen nem szólt) mutogatott a 2. kör végén, érthetetlenül. Onnan tudtam a lezárást, hogy letépték a szalagokat, meg keresztberakták a pályán. És utánam jött egy srác, akimegkérdezte (én nem, elvártam volna, hogy szóljanak, addig olyan remek volt), és mondta, hogy õ már lezárt pályán megy szorgalomból. Azért ezt lehetett volna triviálisan is megoldani.

Sokat írtam (bocs), és az egy hiba sem ront a szervezés kiválóságán, és a rendkívül lelkes szervezésen. NAGYON NAGYON JÓ VOLT, KÖSZÖNET A SZERVEZÕKNEK SEGÍTÕKNEK, MINDENKINEK, AKI TEVÉKENYEN RÉSZT VETT. :-* :D
Jövõre is jövök. (Csak szárítsátok fel a pályát ;)

NemFáj

#377
mike99

mike99

    vendég

  • fórumtag
  • 46 hozzászólás
hi

hat en inkabb kihagytam a versenyt... Reggel 4-kor mikor felkeltem es zuhogott az eso akkor nem volt kedvem elindulni autoval egy 200 km-es utra...

Visyont kerdeznem, hogy milyen volt a palya allaga, mennyi volt a sar, es esett-e az eso verseny alatt?

Mindamelett termeszetesen gratulalok mindenkinek aki nem volt papirkutya es vegignyomta.

mike99

#378
XCracer

XCracer

    vendég

  • fórumtag
  • 99 hozzászólás
CSocseeeeeee!
Hááát egyik szemem sír :(a mási nevet 8) !Bemelegítésen, egy yol irányzottt kemény erõs megindulással akartam levágni egy kis sprintet, de a technika(lánc) azt mondta hogy nem ;D és vagy 3 darabra szaggattam :(
Lánc persze nuku, 15 perc a rajtig, végig rohantam mindent, mindenkit, még a kovácsi bringa boltosnál se volt 9-es lánc. Raaaaaajt, nah asszem ekkor dõlt bennem össze a világ!!!! :( De szerencsére egyik régi ismerõsöm mondta hogy vihetem a bringáját, gyors rajtszám csere, pedál, stb, aztán goooooo a 84 km -es mezõny után, 15 perc késéssel :-\
Az elsõ két körön szétnyomtam az agyam, a 3. ban meg hááát igen kezdett el jönni az a bizonyos pont!
De azért ez nem következett bee, és beértem, a junoort megnyertem, :) és elég yo helyen jöttem az összetettben is.
A pálya nagyon fasza volt, kijelölés, friissítõk, a táblák nagyon rulezok voltak(CSAK ÍGY TOVÁÁÁÁÁBBBBBB) 8) 8) 8)
Szeretném megköszönni azon embereknek akik(VERSENYZÕK, szurkolok), hogy szinte végig, bíztattak,mivel tudták hogy mi történt és mondták hogy joh vayok meg mekkora állat, nagyon yol esett!!!!!!!! => KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIII 8) 8) ;D
Ha esetleg valakinnek vannnak képei akkor, dobja ide a linket
Gratula mindenkinek aki végig nyomta!!!!!!!!!


#379
Jupiter

Jupiter

    vendég

  • fórumtag
  • 76 hozzászólás
És mikor lesznek eredmények? És hol?

Köszi!

#380
Sidi Rider

Sidi Rider

    vendég

  • fórumtag
  • 33 hozzászólás
Helloka!!

Mike, ha nem szereted a sarat, és otthon maradtál, akkor jól tetted!

Nekem szvsz tetszett a verseny, jól volt kijelölve a pálya, jó volt a frissítés, volt minden bõven, a pályafigyelõ csajok is jók voltak ! ;D

Volt bringamosó is, szép számmal, szóval szerintem 1 rossz szavunk sem lehet. Minden jó volt.

A pálya, izgalmas volt, lehetett csúszkálni rendesen.
Eredményhirdetésre nem maradtunk ott, remélem ott sem történt semmi fennakadás!

Gratula mindenkinek, aki végig ment, különösen azoknak, akik a hosszún mentek.