Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

CrossKovácsi Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
417 hozzászólás a témában

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
van egy eladó nevezésem! középtáv férfi felnõtt kategóriában! 3000ért odaadom! aki elõször ír ide azé lesz: tuki32 kukac freemail pont hu
:P

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

...ha tegnap nem tévedünk el a 25. km után ( a piros nyilakra valaki ráfestett barnával... ) akkor a polar szintrajzot átküldhettem volna...

ha esetleg újra mentek akkor küldjed át léci.:chin:
thx!!

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás

A szintrajzot valaki nem tudja belinkelni vagy elküldeni?

...ha tegnap nem tévedünk el a 25. km után ( a piros nyilakra valaki ráfestett barnával... ) akkor a polar szintrajzot átküldhettem volna...

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
A szintrajzot valaki nem tudja belinkelni vagy elküldeni?

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Köszi:-)

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Hozzám ejutott.
Levágtam róla a felesleget. :)
ide raktam

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Nem küldte el valakinek paul a pályatérképet?

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Sajnos nem tudok már menni,utazom Olaszországba.
De a pálya már végig van nyílazva (piros szinü) és a km jelzések is fent vannak (fordítva -csökkenö sorrendbe).A felvezetõ kört ne tekerjétek le mert egy kapu bevan zárva.A kápolna mellett van egy kis ösvény ami felvisz a kastélypark kerítése mellett oda, ahol majd a kapun kijön a pálya.Vigyázzatok mert a 25. és 24 km után villanypásztor van az úton.
Ha valakinek kell a térkép és a szintrajz akkor azt el tudom küldeni.

(megpróbálom felrakatni a honlapra hátha sikerül)
Paul

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás

Paul!
Holnapi (06.02) pályabejáráshoz szólj hozzá légyszi.:)

hívd fel: 06-20-9265359
:P

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Paul!

Holnapi (06.02) pályabejáráshoz szólj hozzá légyszi.
Lehet / nem lehet / mikor / hol / hányszor? :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
;) Hihi
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Vigyázzá', mert árokásásra még lesz idõm! ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Nem is biztos, hogy megyek-e - igazából kicsit sûrû lesz nekem az a hétvége, sajnos tombolni fog az egyetemi idõszak, s az összes leadás akkor lesz. Sajnos ezért nem is tudtam elõnevezni.

Ahogy elõjött a "hám" szó, Dante egybõl visszakozik sûrû teendõire hivatkozva. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Paul!
A hétvégén ha ráérsz menjünk el egy középtávos pályabejárásra, ha neked nem jó akkor majd egyeztessünk.
Szinttérkép nekem is jó lenne...:-//
Köszi elõre is!
Szammer

engem is érdekel a pályabejárás most hétvégén (lehetõség szerint szombaton), illetve a pálya térképe. köszönöm.

aurél

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Paul!
A hétvégén ha ráérsz menjünk el egy középtávos pályabejárásra, ha neked nem jó akkor majd egyeztessünk.
Szinttérkép nekem is jó lenne...:-//
Köszi elõre is!
Szammer

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem is biztos, hogy megyek-e - igazából kicsit sûrû lesz nekem az a hétvége, sajnos tombolni fog az egyetemi idõszak, s az összes leadás akkor lesz. Sajnos ezért nem is tudtam elõnevezni.

Egyébként - sosem tekerek ki versenyre. Még akkor sem, ha 30 km-re van, no nem a bemelegítés miatt, hanem egyszerûen nincs kedvem szétcseszni aszfalton a drága gummát.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ha lenne korábbi vonat mennék azzal.
Hám jó ötletnek tûnik, megkérdem Dantét :D

agneovo; ha addig nem sikerül kiötlenem mást akkor vszínû élnék az ajánlattal! :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.041 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Akkor ha találok vkit akkor megoldható? Mennyi, kb 15-17km?
Mert ha nem, akkor
1, autót elkérni megint (nem szeressük)
2, bp-n éjszakázni (ha nem muszi akkor ezt sem)
25ös átlagot nagyjából síkon ekkora távon elvileg tudok tartani; gyakorlatilag reggel nem próbáltam még...

Én még soha nem értem haza 45 percen belül a Nyugatiból azt hiszem, igaz a munkábajáróssal. Nomeg a falu felsõ végéig megyek, így nyertél 3 percet ;), legalább.
Kocsi, hám, éjszakázás....Korábbi vonat?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
MC Pite. Tegyél hámot Dantéra, õ majd felhúz Nagykoviig 33 perc alatt, úgyis vasból van, neki ez meg se kottyan, sõt legalább bemelegszik a versenyre. ;) Vagy ha igen, akkor max levált a legmeredekebb emelkedõn középtányérra.

Egyébként a versenypálya eléggé cc-s, mint mindig. Ha pedig esik, lesznek jó saras részek is. Reménykedjünk, hogy nem fog!

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Paul, a középtáv férfikategóriáiban nincs 68-77-ig besorololás...