Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

CrossKovácsi Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
417 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Öhm, te ismered az Excavadert is; Szilváson is hagytam fenn inkább azt; akkor az maradhat most is vagy inkább 1,8 Medusa? De az ha 20méterre lát nedves követ már elkezd csúszkálni :D

Összegyûlés amolyan félhivatalos már? :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ha esik, kell sárgumma, de nem azért, mert annyira ragadós lenne a sár, hanem mert úúgy csúszik mint a 'zállat. De tényleg. Mint a koripálya vagy nemtom...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Milyen gumival mentek ? Sar ? :)

Akik ismerik a terpet azoktól én is szívesen hallanám hogy számítsunk-e ragadós sárra...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Más maratonos topikban is volt szó egy rögtönzött fórumtalálkozóról. Nagykovácsiban össze lehetne gyûlni néhány percre a rajt elõtt vagy után. A nevezés elõtti fuves terület általában üres.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

ok, megnéztem a térképet. Bavallom férfiasan feladom, összeadogattam a számokat, kijött egy saccolós számítással 1740m a középtávra, de hogy a 2.4km/240m mit jelent pontosan (az adott szakaszon(?) 2.4km felfele lesz 240m szinttel?) azt nem tudom. :)

Az pontosan 10%-os emelkedõt jelent.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Tuki:)

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 posts
még mindig van egy eladó nevezésem! középtáv férfi felnõtt (78-88) kategóriában! 3000ért odaadom! aki elõször ír ide azé lesz: tuki32 kukac freemail pont hu
:P

Piszkos Fred

Piszkos Fred

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Milyen gumival mentek ? Sar ? :)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
ok, megnéztem a térképet. Bavallom férfiasan feladom, összeadogattam a számokat, kijött egy saccolós számítással 1740m a középtávra, de hogy a 2.4km/240m mit jelent pontosan (az adott szakaszon(?) 2.4km felfele lesz 240m szinttel?) azt nem tudom. :)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

el tudta valaki érni a szervezõket mostanában?
Rajt melyik kategóriának mikor lesz? Külön rajtoltatják a távokat? Sajnos a honlapon elkeserítõen kevés info van fent... :(
Szintemelkedést is jó lett volna tudni, sajnos nincs mindenkinek alkalma bejárni a pályát elõtte.

tavaly pár perces különbséggel indultak a távok egymástól, szerintem idén is így lesz.
a szintemelkedést csak a térkép alapján tudod megnézni (lásd: korábbi hozzászólás linkjét) abban szerepel, hogy x távon milyen szintemelkedés van.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
el tudta valaki érni a szervezõket mostanában?
Rajt melyik kategóriának mikor lesz? Külön rajtoltatják a távokat? Sajnos a honlapon elkeserítõen kevés info van fent... :(
Szintemelkedést is jó lett volna tudni, sajnos nincs mindenkinek alkalma bejárni a pályát elõtte.

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
A hét második felében és a jövõ hét elején is meleg, nyárias idõjárás valószínû. A hét végén a kissé szárazabb levegõben csak kevés helyen lehet délutáni zápor-zivatar, a jövõ hét elején újra növekszik a zivatarhajlam. A nappali hõmérséklet az idõszakot végigkísérve 30°C közelében, ill. körül alakul majd.
(forrás: metnet.hu)
Feltöltött kép

Mondom! Nem lenne rossz kipróbálni szárazon... :D

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Helló Kacsa!

Szombaton voltunk a pályán. Nem jártuk végig mert eltévedtünk.
Nagyon változatos volt a talaj. Vannak csont száraz részek illetve nehezen száradó árnyékos mélyedések, pocsolyák. Általában jól tekerhetô volt, egy lefelén találkoztam csuszós sárral. Arra a kérdésre, hogy egy ilyen éjszakai esô mit tesz a pályával nem tunék válaszolni.

Még az is lehet, hogy száraz versenyünk lesz. :)

Hmm meglássuk. 60 km-t vállalnám be [29 kevésnek tûnik], de elotte kitekerek 23 km. Bemelegítésnek jó. Versenyen még csak 55öt mentem eddig. Túra volt hosszabb is, de ugye az nem ugyanaz..:)meglássuk

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

A tradíció az tradíció, nem törheti meg semmi. Idén se lesz ez másképp! :D

Na ja. Vagy legalábbis baromi nagy forróság lesz, az erdõben meg sár, s szépe száradni fog...:) Így lesz kegyetlen..

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Kizárt. Hát a tradíció? :D

A tradíció az tradíció, nem törheti meg semmi. Idén se lesz ez másképp! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 posts

Ezt hogy érted, hogy nincs kategóriád?

Mivel röviden nincsen U19 férfi, ezért Középtávon kell menni. De nem baj, ha ez van akkor ezt kell megnyomni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Kizárt. Hát a tradíció? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

röviden nincs kategoriám, így bevállalom a hosszút bár nem arra edzettem!

Ezt hogy érted, hogy nincs kategóriád?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Helló Kacsa!

Szombaton voltunk a pályán. Nem jártuk végig mert eltévedtünk.
Nagyon változatos volt a talaj. Vannak csont száraz részek illetve nehezen száradó árnyékos mélyedések, pocsolyák. Általában jól tekerhetô volt, egy lefelén találkoztam csuszós sárral. Arra a kérdésre, hogy egy ilyen éjszakai esô mit tesz a pályával nem tunék válaszolni.

metnet.hu írta:
Idõjárásunkat a tõlünk északra húzódó anticiklon, valamint a hazánktól délre található gyenge ciklonális mezõ és annak nedvessége alakítja. Az idõszakban gyenge lesz felettünk az áramlás, ezért lényeges változás továbbra sem várható az idõjárási helyzetben. A Kárpát-medencét nedves és labilis állapotú levegõ tölti ki, ezért sokfelé alakulnak ki záporok, zivatarok.
A következõ napokban folytatódik a nyárias idõjárás. Csütörtöktõl valamelyest szárazabb levegõ érkezik fölénk, ezért délutánonként ez eddigiekhez képest kevesebb helyen alakulnak ki záporok, zivatarok, és több lesz a napsütés. A nappali felmelegedés az átlagos felett alakul, sokfelé lesz 30 fok körüli csúcshõmérséklet.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts
Valaki vegigjarta mar a palyat?
Ilyen ejszakai zápor, nappal napsütés idõjárás mellett mekkora sárra lehet számítani? Tavaly voltam Crosskovácsiban, és Buda Maratonon is...illetve 2 éve DMen..:) Ezekhez tudok viszonyítani

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Várom már Cross-kovácsit, röviden nincs kategoriám, így bevállalom a hosszút bár nem arra edzettem! Csak sár ne legyen, legyen olyan szerencsénk mint tegnapelött Szentgróton.