Összegyûlés amolyan félhivatalos már?
Jelentkezz be Regisztrálj
CrossKovácsi Maraton
Írta 2007. június 08. - 08:22
Összegyûlés amolyan félhivatalos már?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. június 07. - 22:31
Írta 2007. június 07. - 22:02
Milyen gumival mentek ? Sar ?
Akik ismerik a terpet azoktól én is szívesen hallanám hogy számítsunk-e ragadós sárra...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. június 07. - 15:31
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. június 07. - 11:55
Az pontosan 10%-os emelkedõt jelent.ok, megnéztem a térképet. Bavallom férfiasan feladom, összeadogattam a számokat, kijött egy saccolós számítással 1740m a középtávra, de hogy a 2.4km/240m mit jelent pontosan (az adott szakaszon(?) 2.4km felfele lesz 240m szinttel?) azt nem tudom.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. június 06. - 21:01
Írta 2007. június 06. - 20:01
Írta 2007. június 06. - 17:24
Írta 2007. június 06. - 15:57
el tudta valaki érni a szervezõket mostanában?
Rajt melyik kategóriának mikor lesz? Külön rajtoltatják a távokat? Sajnos a honlapon elkeserítõen kevés info van fent...
Szintemelkedést is jó lett volna tudni, sajnos nincs mindenkinek alkalma bejárni a pályát elõtte.
tavaly pár perces különbséggel indultak a távok egymástól, szerintem idén is így lesz.
a szintemelkedést csak a térkép alapján tudod megnézni (lásd: korábbi hozzászólás linkjét) abban szerepel, hogy x távon milyen szintemelkedés van.
Írta 2007. június 06. - 14:05
Rajt melyik kategóriának mikor lesz? Külön rajtoltatják a távokat? Sajnos a honlapon elkeserítõen kevés info van fent...
Szintemelkedést is jó lett volna tudni, sajnos nincs mindenkinek alkalma bejárni a pályát elõtte.
Írta 2007. június 06. - 10:08
(forrás: metnet.hu)

Mondom! Nem lenne rossz kipróbálni szárazon...
Írta 2007. június 06. - 09:46
Helló Kacsa!
Szombaton voltunk a pályán. Nem jártuk végig mert eltévedtünk.
Nagyon változatos volt a talaj. Vannak csont száraz részek illetve nehezen száradó árnyékos mélyedések, pocsolyák. Általában jól tekerhetô volt, egy lefelén találkoztam csuszós sárral. Arra a kérdésre, hogy egy ilyen éjszakai esô mit tesz a pályával nem tunék válaszolni.
Még az is lehet, hogy száraz versenyünk lesz.
Hmm meglássuk. 60 km-t vállalnám be [29 kevésnek tûnik], de elotte kitekerek 23 km. Bemelegítésnek jó. Versenyen még csak 55öt mentem eddig. Túra volt hosszabb is, de ugye az nem ugyanaz..:)meglássuk
Írta 2007. június 06. - 09:44
A tradíció az tradíció, nem törheti meg semmi. Idén se lesz ez másképp!
Na ja. Vagy legalábbis baromi nagy forróság lesz, az erdõben meg sár, s szépe száradni fog...
Írta 2007. június 06. - 08:22
Kizárt. Hát a tradíció?
A tradíció az tradíció, nem törheti meg semmi. Idén se lesz ez másképp!
Írta 2007. június 05. - 18:47
Mivel röviden nincsen U19 férfi, ezért Középtávon kell menni. De nem baj, ha ez van akkor ezt kell megnyomni.Ezt hogy érted, hogy nincs kategóriád?
Írta 2007. június 05. - 18:32
Kizárt. Hát a tradíció?
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. június 05. - 15:00
röviden nincs kategoriám, így bevállalom a hosszút bár nem arra edzettem!
Ezt hogy érted, hogy nincs kategóriád?
Race, no Rest!
Írta 2007. június 05. - 13:51
Szombaton voltunk a pályán. Nem jártuk végig mert eltévedtünk.
Nagyon változatos volt a talaj. Vannak csont száraz részek illetve nehezen száradó árnyékos mélyedések, pocsolyák. Általában jól tekerhetô volt, egy lefelén találkoztam csuszós sárral. Arra a kérdésre, hogy egy ilyen éjszakai esô mit tesz a pályával nem tunék válaszolni.
metnet.hu írta:
Idõjárásunkat a tõlünk északra húzódó anticiklon, valamint a hazánktól délre található gyenge ciklonális mezõ és annak nedvessége alakítja. Az idõszakban gyenge lesz felettünk az áramlás, ezért lényeges változás továbbra sem várható az idõjárási helyzetben. A Kárpát-medencét nedves és labilis állapotú levegõ tölti ki, ezért sokfelé alakulnak ki záporok, zivatarok.
A következõ napokban folytatódik a nyárias idõjárás. Csütörtöktõl valamelyest szárazabb levegõ érkezik fölénk, ezért délutánonként ez eddigiekhez képest kevesebb helyen alakulnak ki záporok, zivatarok, és több lesz a napsütés. A nappali felmelegedés az átlagos felett alakul, sokfelé lesz 30 fok körüli csúcshõmérséklet.
Írta 2007. június 05. - 13:01
Ilyen ejszakai zápor, nappal napsütés idõjárás mellett mekkora sárra lehet számítani? Tavaly voltam Crosskovácsiban, és Buda Maratonon is...illetve 2 éve DMen..
Írta 2007. június 05. - 12:46

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére