Izgalmas lehetett! Kik voltak a váltósok, és mi volt a feladatuk? Õk is ugyanakkora távot futottak le, vagy dupla annyit?
Gratulálok minden teljesitõnek!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Futás (maraton), duatlon, triatlon, stb.
Started by
vendég_Master_*
, 2003. August 18. 15:24
Posted 2003. September 29. - 10:50

Posted 2003. September 29. - 10:43

Hali
Na, én is megcsináltam, nagyon jól vagyok éls nagyon büszkén (ma már egy kis hasizomgyakorlatsort végignyomtam, délután meg átmozgató jelleggel nyeregbe pattanok.
3:52-t mentem, elsõ maratonnak ez nem rossz, és ami a ényeg, hogy egyszer sem sétáltam bele! Én a banán- gatorade párost választottam szinte mindig, plusz olyan 25 kilcsinél benyomtam egy Powergelt. Nagyon jó volt, hogy az elején ráálltam egy nyugis tempóra (követtem a 4órás iramfutókat), és akkor elõztem meg õket, amikor éreztem, hogy most már biztonsággal végigfutom. Igazából a középsõ harmad volt a legjobb. Kicsit tartottam az utolós harmadtól, ez számomra a Terra Incognita volt, még sosem mentem 28 fölötti távot, csak teljesítménytúrákon gyalog, de az másról szól. Az utolsó 4 km viszont már tényleg nagyon nehéz volt, éreztem, hogy lassulok, és már csak a túlélés volt a cél. Sokan már csak gyalogoltak, kevés volt azon a tájon, aki futott mindvégig. Persze a váltósok, stafétások futottak, de velük már nem tudtam a legvégén tartani a tempót, pedig a megelõzõ 20 km-en csak õk elõztek le, maratonista nem.
Egy biztos, ha lenne még az idén még egy, arra is elmennék!
Ami rossz, az csak a dörzsöléses sérülések bizonyos helyeken.
Ja, és a 9 éves(!) Reebok Pyro cipõm jól teljesített, a jobb lábamon van egy kicsi vízhólyag csak.
Gyertek Ti is jövõre!!!
Na, én is megcsináltam, nagyon jól vagyok éls nagyon büszkén (ma már egy kis hasizomgyakorlatsort végignyomtam, délután meg átmozgató jelleggel nyeregbe pattanok.
3:52-t mentem, elsõ maratonnak ez nem rossz, és ami a ényeg, hogy egyszer sem sétáltam bele! Én a banán- gatorade párost választottam szinte mindig, plusz olyan 25 kilcsinél benyomtam egy Powergelt. Nagyon jó volt, hogy az elején ráálltam egy nyugis tempóra (követtem a 4órás iramfutókat), és akkor elõztem meg õket, amikor éreztem, hogy most már biztonsággal végigfutom. Igazából a középsõ harmad volt a legjobb. Kicsit tartottam az utolós harmadtól, ez számomra a Terra Incognita volt, még sosem mentem 28 fölötti távot, csak teljesítménytúrákon gyalog, de az másról szól. Az utolsó 4 km viszont már tényleg nagyon nehéz volt, éreztem, hogy lassulok, és már csak a túlélés volt a cél. Sokan már csak gyalogoltak, kevés volt azon a tájon, aki futott mindvégig. Persze a váltósok, stafétások futottak, de velük már nem tudtam a legvégén tartani a tempót, pedig a megelõzõ 20 km-en csak õk elõztek le, maratonista nem.
Egy biztos, ha lenne még az idén még egy, arra is elmennék!
Ami rossz, az csak a dörzsöléses sérülések bizonyos helyeken.
Ja, és a 9 éves(!) Reebok Pyro cipõm jól teljesített, a jobb lábamon van egy kicsi vízhólyag csak.
Gyertek Ti is jövõre!!!
Posted 2003. September 28. - 20:04

Posted 2003. September 28. - 19:50

Akkor kezdem én a beszámolót
.
Elõszõr is szeretném megköszönni bors-nak a jókívánságokat a maraton elõtt :-*.
Naszóval utoljára 14 éve 13 évesen futottam maratont 3:55-re és ma a félmaratoni és harmincas eredményeimet figyelmebe véve egy 3:30-3:40-es idõt találtam reálisnak. A kitûzött 4:50-es tempót kb a feléig sikerült tartanom de valszeg nem volt elég a felkészülésem és egyszerûen kipurcantam kénytelen voltam belesétálni. Rájöttem, hogy ez ma nem fog menni lassítottam átment az egész örömfutásba. 23-tól egészen 32-ig nagyszerûen éreztem magam. Minden frissitõnél a számba tömtem egy marék szõlõcukrot + ráittam kép pohát izotóniás italt és ez nagyon rendbe hozott. 35 után sétálással erõsen tarkitott volt a futásom, de mindenképpen meg akartam elõzni 13 éves önmagam a vége 3:54 lett. Nagyon örülök a ténynek, hogy visszatértem a maratonfutás világába az idõvel nem foglalkozom ;D.
Lesz ez még jobb is!
bors nagyonagy gratula neked is fantasztikus lány vagy
.

Elõszõr is szeretném megköszönni bors-nak a jókívánságokat a maraton elõtt :-*.
Naszóval utoljára 14 éve 13 évesen futottam maratont 3:55-re és ma a félmaratoni és harmincas eredményeimet figyelmebe véve egy 3:30-3:40-es idõt találtam reálisnak. A kitûzött 4:50-es tempót kb a feléig sikerült tartanom de valszeg nem volt elég a felkészülésem és egyszerûen kipurcantam kénytelen voltam belesétálni. Rájöttem, hogy ez ma nem fog menni lassítottam átment az egész örömfutásba. 23-tól egészen 32-ig nagyszerûen éreztem magam. Minden frissitõnél a számba tömtem egy marék szõlõcukrot + ráittam kép pohát izotóniás italt és ez nagyon rendbe hozott. 35 után sétálással erõsen tarkitott volt a futásom, de mindenképpen meg akartam elõzni 13 éves önmagam a vége 3:54 lett. Nagyon örülök a ténynek, hogy visszatértem a maratonfutás világába az idõvel nem foglalkozom ;D.
Lesz ez még jobb is!
bors nagyonagy gratula neked is fantasztikus lány vagy

Posted 2003. September 28. - 19:11

De igazán irhatnátok is valamit róla, ne csak annyit, hogy "jól vagyok" meg "klassz volt"! Jó, nekem már bors elmesélte, de a fórum arra való, hogy más emberek is tanulhassanak az élményeitekbõl. :-*
Posted 2003. September 28. - 18:12

Posted 2003. September 28. - 15:51

Posted 2003. September 25. - 12:08

Master sikerült csapatot találnod? Ha minden igaz én vasárnap nekigyûrkõzök a 42.2 killernek.
Posted 2003. September 13. - 15:28

Posted 2003. September 07. - 22:23

Nem bántó jelleggel mondtam
. Csak mindig irtad, hogy milyen régen futottál 10 km-t stb. Szval bocs.

vendég_Master_*
Posted 2003. September 07. - 22:06

Má, bocsi de nem csak int.-ok! >
Monjuk egy héten van 5 edzés amibõl kb. 1-2 volt ilyen jellegû.

Posted 2003. September 07. - 22:00

Gratula Master nagyon szép
. Én most azon gondolkodtam, hogy nem lehet, hogy te csak intervallozol? Hasznosak tudnak tudnak lenni azok a hosszú futások is ;D.

vendég_Master_*
Posted 2003. September 07. - 21:48

Húúúú...
Ez is letudva!
Életem elsõ duatlon versenye. A már fentebb említett probléma miatt talán nem voltam a toppon (a héten nem is csináltam semmit) de azért elégedett vagyok. Kb. 90 induló volt amibõl én a 17!!! helyezést szereztem meg. A gyõztes idõ 32:11 volt, a 3. 33:24 körül érkezett be. Nekem 8)38:21 8) alatt sikerült teljesítenem. ;D Nem is rossz!! A terep elék kafa volt: a 2,5 km futás alatt volt sac/kb egy 200 és egy 300m-es emelkedõ ami igen csak szétzilált. Aztán jött a 6km bringa (hasonló vonalvezetéssel mint a futás) amin én spec. pihentem, és így is csak egy ember elõzött meg. (az egész verseny alatt) Tudtam jól hogy a következõ futáson meghalok. Ez majdnem bejött, mert az elsõ emelkedõre még csak-csak feljutottam, de a másodikra már csak vonszoltam a lábaimat. A lejtõkön sem volt valami felemelõ futni az tuti.... de végül is mindent összvetve elég jól sikerült. Annyit még hozzá kell tenni, hogy tavaly ezt 35:30 körüli idõvel nyerték. Ehhez meg még közelebb van az eredményem.... :-X
Tudom, tudom. Jól van na. Egy kicsit nekem is dagadhat a mellyem..... ;D ;D
Egyébként eléggé elfáradtam. A félmarci után nem éreztem ilyen fáradságot, pedig az sem kevés!
Atesz voltam...
ON
Ez is letudva!

Tudom, tudom. Jól van na. Egy kicsit nekem is dagadhat a mellyem..... ;D ;D
Egyébként eléggé elfáradtam. A félmarci után nem éreztem ilyen fáradságot, pedig az sem kevés!
Atesz voltam...
ON
vendég_Master_*
Posted 2003. September 06. - 22:01

Csá.
Egész jó Nvik, egész jó! Tudnál esetleg valakiket akik csapatban lefutják a maratont? Szívesen csatlakozom!
Holnap egy laza terepduatlon, már a megtudom csinálni, ugyanis a talpam meghúzódott. Lesz ami lesz elmegyek. Utána délután egy laza 50-100-as tekergés a Budai hegyekben.
Majd beszámolok.
Egész jó Nvik, egész jó! Tudnál esetleg valakiket akik csapatban lefutják a maratont? Szívesen csatlakozom!

Holnap egy laza terepduatlon, már a megtudom csinálni, ugyanis a talpam meghúzódott. Lesz ami lesz elmegyek. Utána délután egy laza 50-100-as tekergés a Budai hegyekben.
Majd beszámolok.
Posted 2003. September 06. - 13:47

Hali én updatelem a leggyorsabb szigetköröm:
22:16 ma futottam a handicappen betegség után nem is rossz. Tegnap pedig volt egy könnyû 16-os 4:30-as ezrekkel nagyon megörültem, hogy újra a régi vagyok
. Pinyo lehet próbálkozni
. Csütörtökön még egy kör után abba kellett hagynom akárcsak a versenyen iszonyat szenvedés volt. I am back!
22:16 ma futottam a handicappen betegség után nem is rossz. Tegnap pedig volt egy könnyû 16-os 4:30-as ezrekkel nagyon megörültem, hogy újra a régi vagyok

Posted 2003. September 03. - 16:54

Hali, én már be vagyok nevezve mint egyéni induló
de ha hamarosan nem gyógyulok meg akkor benne
vagyok egy váltóban.
de ha hamarosan nem gyógyulok meg akkor benne
vagyok egy váltóban.
vendég_Master_*
Posted 2003. September 02. - 20:09

Esetleg össze lehetne hozni egy Ekiden vagy egy Staféta váltót a Kaiser's-re. Van kedve valaki(k)nek?? 
jojoba: ment a privi

jojoba: ment a privi

Posted 2003. September 02. - 15:59

Master írj privit inkább sztem,de ha akarod offoljuk szét a topicot.....
Minden héten kedden és csütörtökön van edzés,17:00-tól,Fenyõgyöngye,ahol majd kiszúrod a bringásokat....én nem járok edzeni mostanság.
Minden héten kedden és csütörtökön van edzés,17:00-tól,Fenyõgyöngye,ahol majd kiszúrod a bringásokat....én nem járok edzeni mostanság.
vendég_Master_*
Posted 2003. September 01. - 08:12

Sziasztok!!! 8) 8) 8)
Megvaaaan!!! Nem olyan idõvel mint amire számítottam de ez sem rossz. Nekem egy picit hideg volt. 10km-ig (41:39) nagyon szenvedtem, na meg elrontottam az elsõ frissítõmet 9km környékén. 10 és 18 kilcsi között elég jól éreztem magam, aztán jött a holtpont ami kb. 1,5km keresztûl tartott. Amikor aztán már a Dózsa Gy. úton haladtam már szinte röpültem a cél felé ;D ;D
Végûl is 446. lettem.... http://www.bpsportir...rseny/nike.html
jojoba: azon az oldalon nem sok minden van :-\
a héten hol tartottok edzést?? Mikor? Lehet hogy elmennék. :
Megvaaaan!!! Nem olyan idõvel mint amire számítottam de ez sem rossz. Nekem egy picit hideg volt. 10km-ig (41:39) nagyon szenvedtem, na meg elrontottam az elsõ frissítõmet 9km környékén. 10 és 18 kilcsi között elég jól éreztem magam, aztán jött a holtpont ami kb. 1,5km keresztûl tartott. Amikor aztán már a Dózsa Gy. úton haladtam már szinte röpültem a cél felé ;D ;D
Végûl is 446. lettem.... http://www.bpsportir...rseny/nike.html
jojoba: azon az oldalon nem sok minden van :-\
a héten hol tartottok edzést?? Mikor? Lehet hogy elmennék. :

Posted 2003. August 31. - 19:20