Az "Eged" futás mit takar?
A jövõ héttõl elkezdek kicsi kocogni, "csak úgy mocorgok egy csöppet".
Ki tudja...?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Futás (maraton), duatlon, triatlon, stb.
Started by
vendég_Master_*
, 2003. August 18. 15:24
vendég_Master_*
Posted 2004. February 26. - 23:36

Posted 2004. February 24. - 22:09

Na, ez az éledünk, éledünk. Ma nyomtam (döcögtem) egy kb. 50 perces 9 kilométert. Még ilyenkor ez bevallható. De holnap adok neki! Március 21.-én itt Egerben Eged futás! Gyertek, ha mertek!
Posted 2004. February 24. - 16:57

helyesbítem a a te negyven kilcsis fél órás futást:
40 perces 10 kilométerre.
azért ennyire Ti se vagytok futógépek ;D
40 perces 10 kilométerre.
azért ennyire Ti se vagytok futógépek ;D
Posted 2004. February 24. - 16:55

Akkor az én Margitszigeti futásaimat/kocogásaimat nem is lehet sportnak nevezni (egy kör 30 perc, kb:5,4 km), a te negyven kilcsis fél órás futásodhoz!? :
Gratulálok!
De hát a futó legyen futó...
Én inkább két kerekûvel nyomom keményebben. :
Szammer

Gratulálok!
De hát a futó legyen futó...
Én inkább két kerekûvel nyomom keményebben. :

Szammer
Posted 2004. February 24. - 15:29

Sokat gyursultam az edzéseknek köszönhetõen de még mindig nem tartok ott ahol te a Nike-on. Viszont nagyon gyors a fejlõdésem, ha nem betegszem le lehet, hogy a nyáron már képes leszek egy 40 perces 10 kilométerre.
vendég_Master_*
Posted 2004. February 24. - 00:16

NVik: Ez nem semmi!!! Látod máris jobb vagy mint én! A topic indító egy lusta disznó. :-[ Október óta nem futottam (egyszer mégis) egy kiadósat! Ez van. Talán majd a jövõ héttõl amikor már nem lesz annyi gond a vállamon, de ezekbe most nem mennék bele. Talán a Matáv Vivicittán már próbálkozom, de nem ígérem. Egy biztos a Nike-on tutira ott leszek. Ez az egyetlen biztos "futópont" az életemben. ;D
Csak "fusson" a topic... 8)
Posted 2004. February 23. - 19:56

Posted 2004. February 22. - 20:52

NVik, kedves futóbarátom, nagyon elszánt vagy, ha ilyen mostoha idõjárásban ennyit nyomsz. Irigyellek is kicsit. Én csak itt a szobában görgõzgetek leginkább. De mostmár no cicó, én is nekirugaszkodom. Sajnos a Pécs-Harkány nekem nagyon messze van. Van errõl kiírás a neten?
Posted 2004. February 22. - 17:37

A jövõ héten pedig Pécs-Harkány 25 km-es futóverseny, én ott leszek! :-) Mostanában nagyon sokat edzek heti 80 km-t ebben van két hegyi futás az egyik 15 a másik 20 km.
Posted 2004. February 22. - 12:43

Hi
Na, élesszük fel a topicot.
Szomorú hír, hogy a tavaszi Gellérthegy csúcsfutás az anyagi háttér elégtelensége miatt elmarad. Így a következõ jelentõsebb események: MATÁV Vivicittá április elején (BPSI), és Visegrád- BP maraton április végén (MMK). Lehet készülni!
Na, élesszük fel a topicot.
Szomorú hír, hogy a tavaszi Gellérthegy csúcsfutás az anyagi háttér elégtelensége miatt elmarad. Így a következõ jelentõsebb események: MATÁV Vivicittá április elején (BPSI), és Visegrád- BP maraton április végén (MMK). Lehet készülni!
Posted 2003. November 20. - 22:25

Posted 2003. November 20. - 11:44

Most vasárnap lesz a verseny de kétséges hogyan sikerül mert éppen egy megfázásból lábalok ki és egy picit legyengültem. Majd meglátjuk, lehet, hogy vasárnapra tökéletes formában leszek.
vendég_Master_*
Posted 2003. November 19. - 23:55

Hoppá-hoppá!!
Nolám, mibõl lészen a cserebözske?
Ugye-ugye, én megmondtam!
Firenze? Az jó lehet.
Én most felhagytam ezzel a futkározással, de csak tavaszig. Igazán idõm sincsen, sérült is voltam, hideg van. Ááááá szóval most ez van.
Nolám, mibõl lészen a cserebözske?
Ugye-ugye, én megmondtam!
Firenze? Az jó lehet.
Én most felhagytam ezzel a futkározással, de csak tavaszig. Igazán idõm sincsen, sérült is voltam, hideg van. Ááááá szóval most ez van.
Posted 2003. November 17. - 16:51

A BB befutó félmarcsin futottam egy "fantasztikus"
1:38:40 -et :-X és a héten megyek Firenzébe maratont futni
.
1:38:40 -et :-X és a héten megyek Firenzébe maratont futni

vendég_Master_*
Posted 2003. November 17. - 14:53

Csá!!!
Amolyan topicújjáélesztõ irományt kreálok.
lcs: bocsi, hogy csak most válaszolok, de mostanában nem látogatom a netet. Tehát: én egyiken sem voltam azok közül amit leírtál.
Voltál??? Milyen volt??? Má ha itt vagyok.
Bécs-Budapest valakik???
Csõ pacsi........
Amolyan topicújjáélesztõ irományt kreálok.
lcs: bocsi, hogy csak most válaszolok, de mostanában nem látogatom a netet. Tehát: én egyiken sem voltam azok közül amit leírtál.
Voltál??? Milyen volt??? Má ha itt vagyok.
Bécs-Budapest valakik???
Csõ pacsi........
Posted 2003. October 11. - 21:49

Sziasztok
Kérdeznélek benneteket a következõ eseményekrõl:
Schirilla György Szupermaraton 50 km Bp. Nov.8 és SriChimnoy Maraton Nov 2. Gyõr
Volt közületek valaki ezek bármelyikén? Ellátás, feeling, pálya? Köszi
Kérdeznélek benneteket a következõ eseményekrõl:
Schirilla György Szupermaraton 50 km Bp. Nov.8 és SriChimnoy Maraton Nov 2. Gyõr
Volt közületek valaki ezek bármelyikén? Ellátás, feeling, pálya? Köszi
Posted 2003. October 04. - 09:14

Master 3 órán belüli marcsit nagyon nehéz ám futni, ahhoz 36-37 perc alatt kellene szaladgálnod a tizest,
de te szerintem képes lennél rá. Én azt gondoltam, hogy az ötperces tempót szinte bármeddig tudom tartani annyira kényelmesnek tûnt, nem igy volt
.
Szóval csak óvatosan nagyon könnyû itt fejre állni. egy barátom aki kb. olyan formában van mint most te (1:26-os Nike félmaraton) 3:38-at futott a reális 3:10-15 helyett. Szerintem elõbb próbáld ki milyen is az úgy, hogy nem foglakozol az idõvel aztán már meglesz a tapasztalatod.
de te szerintem képes lennél rá. Én azt gondoltam, hogy az ötperces tempót szinte bármeddig tudom tartani annyira kényelmesnek tûnt, nem igy volt

Szóval csak óvatosan nagyon könnyû itt fejre állni. egy barátom aki kb. olyan formában van mint most te (1:26-os Nike félmaraton) 3:38-at futott a reális 3:10-15 helyett. Szerintem elõbb próbáld ki milyen is az úgy, hogy nem foglakozol az idõvel aztán már meglesz a tapasztalatod.
vendég_Master_*
Posted 2003. October 04. - 09:03

Szisztok mindenkinek!
Újra itt vagyok. Mostanában eléggé leköt a suli + még netem sem volt, de azért örömmel látom, hogy
nélkülem is "FUT" ;D a topic.
Gratulálok mindenkinek aki lenyomta a távot!
NVik: Nem sajnos nem volt csapatom, de talán jobb is így. Most egy másfajta futásra álltam rá. Nekem asszem még hosszú lenne a marci ahhoz hogy 3h-án belül v. a körül teljesítsem.
3óra-sokat, 4órát tudnék futni, de azt meg nem akarom. Biztos ismeritek a mondást: "Nem a táv hanem az iram öl" 8)
Újra itt vagyok. Mostanában eléggé leköt a suli + még netem sem volt, de azért örömmel látom, hogy
nélkülem is "FUT" ;D a topic.
Gratulálok mindenkinek aki lenyomta a távot!

NVik: Nem sajnos nem volt csapatom, de talán jobb is így. Most egy másfajta futásra álltam rá. Nekem asszem még hosszú lenne a marci ahhoz hogy 3h-án belül v. a körül teljesítsem.

Posted 2003. October 01. - 13:29

Posted 2003. September 29. - 15:00

Van Staféta váltó meg Ekiden.
A Stafétások hárman futják a 42.2 kilométert a leghosszabb táv 21 körül van.
Ekiden váltóban pedig öten futnak ott a legnagyobb táv 12 km körüli.
A Stafétások hárman futják a 42.2 kilométert a leghosszabb táv 21 körül van.
Ekiden váltóban pedig öten futnak ott a legnagyobb táv 12 km körüli.