Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Mostantól már publikus az a hír, ami korábban téma volt, 2009-ben már nem a Magellan lesz a Bringabanda váz szponzora.

Ettõl függetlenül volt pár jó év együtt...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Szia Aga!

Nekem is ez volt a gond!

Cserélték volna a vázam ha lett volnaí pyxis team vázuk :) így maradt a pénz visszafizetése....

Elmondanád hogyan sikerült?
Lehet belevágnék a dologba, ha nincs most ilyen vázuk az nem lenne baj..
MEnnyi idõ után vitted vissza? HOva vitted? stb? ;)

Ride everywhere.

.

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

Jó lett. Egyszerû semmi csicsa. Csak hát ugye mikor...
Amúgy a fehér(fekete) trendnek sosincs vége. Ez az a két szín ami mindig ott lesz.

Persze, nem lehet bakot lõni vele, de én arra a nagy hullámra gondoltam ami néhány éve volt.
Ezután jött egy barna idõszak, de szerintem annak is vége lassan.
De ez legyen a Magellan legnagyobb problémája, hogy nem halad az aktuális szín divattal...

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Jó lett. Egyszerû semmi csicsa. Csak hát ugye mikor...
Amúgy a fehér(fekete) trendnek sosincs vége. Ez az a két szín ami mindig ott lesz.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Én csak abban reménykedek,hogy a festés minõsége jobb lesz,mint az ide pyxis-é...
Látszik a kapkodás nyoma (nem egyenletes festékréteg) meg úgy kell vigyázni rá mint a hímes tojásra...nagyon sérülékeny a felület.

Ez mindig is jellemzõ volt a Magellánra.

(a 2002-es PolarX-em ugyanúgy hagyta el a curkomáz szerû festégréteget a legkisebb kavics hatására is.(mint a 2004-es is, mind2 színben))

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

Ez tipikusan egy "nem rossz" és némi "de semmi extra". Fehér trend van, vagy mi...

Szerintem a fehér trendnek vége van, de nagyot nem lehet bukni az egyszerûségen.
Azért egy jó grafikus csodákra képes, csakhát fizetni is kell neki, illetve a fényezés is drágább lesz...

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Én csak abban reménykedek,hogy a festés minõsége jobb lesz,mint az ide pyxis-é...
Látszik a kapkodás nyoma (nem egyenletes festékréteg) meg úgy kell vigyázni rá mint a hímes tojásra...nagyon sérülékeny a felület.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ez tipikusan egy "nem rossz" és némi "de semmi extra". Fehér trend van, vagy mi...

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Hát szép, szép. Biztosra mentek. De azért egy kis fantáziával lehet játszani a színekkel.
Marci

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

Felkerült az elsõ kép a 2009-es magellan pyxis teamrõl ! www.magellan.hu

Nekem jobban bejön, mint a fehér-narancs

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

legalább jól néz ki. a többirõl majd ha bizonyított:)

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Nagyon elnémult a társaság....:)

Mostanság gondolkodtam el azon ,hogy milyen mennyiségû váz fogyott pl. a 2007-es szériából a boltokban ( pyxis team , pyxis , crux ) ?
Nagyságrendileg ez a 60 váz amit ajándékozni akarnak hány %-a?
Most csak a vázra gondolok nem az egész bringákra .
Ha nem publikus jöhet priviben is. ( szóval nem pontos adat csak nagyságrend érdekel ).

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
Szia Aga!

Nekem is ez volt a gond!

Cserélték volna a vázam ha lett volnaí pyxis team vázuk :) így maradt a pénz visszafizetése....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Mivel a márkáról nem lehet tárgyalni, 09-es biciklik meg nincsenek ;) de befogom, mert 15 nap bant kapok :P

Elgondolkodtam rajta, hogy a tabletop vázam elcseszett támvilláját érdemes lenne valahogy kiegyengetni, vagy meg se próbáljam? Esetleg vigyem vissza gariba, ha létezik még ilyen ennél a cégnél.

A probléma konkrétan az, hogy alul a yoke-nál És a láncvillánál halál pontosan középen van a felni, no meg ehhez centíroztam, de a támvillánál a bal oldalon van kb fél centi, jobb oldalt meg egy.

Ez most igencsak feltûnó, mert beraktam egy 2.35-ös gumit, ami Ami kicsit nagy, és így most nagyon látszik a különbség.
(mondjuk ez a gumi ideiglenes, de attól még ferde a váz.)

cseréltek már így vázat, igaz utána kellett járni
-majd a kartárs elmeséli ha vn kedve-
szal próbálkozni lehet -bár lehet egy darab vázuk sincs perpill :) -
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Mivel a márkáról nem lehet tárgyalni, 09-es biciklik meg nincsenek ;) de befogom, mert 15 nap bant kapok :P

Elgondolkodtam rajta, hogy a tabletop vázam elcseszett támvilláját érdemes lenne valahogy kiegyengetni, vagy meg se próbáljam? Esetleg vigyem vissza gariba, ha létezik még ilyen ennél a cégnél.

A probléma konkrétan az, hogy alul a yoke-nál És a láncvillánál halál pontosan középen van a felni, no meg ehhez centíroztam, de a támvillánál a bal oldalon van kb fél centi, jobb oldalt meg egy.

Ez most igencsak feltûnó, mert beraktam egy 2.35-ös gumit, ami Ami kicsit nagy, és így most nagyon látszik a különbség.
(mondjuk ez a gumi ideiglenes, de attól még ferde a váz.)

Ride everywhere.

.

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

Várjuk a vázakat..... :)

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
itt a vonal és mostantól magellan kerékpárok a téma. köszi

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
hát nem tudom,direkt megprobáltam kétszer egymás után szavazni de nekem azt irta mikor másodszorra probáltam,hogy már szavazott ebben a kategoriában,ergo gondolom azt már nem számolta..és a lelkesre szavaztam:D