Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Írta 2009. február 20. - 08:54
Ettõl függetlenül volt pár jó év együtt...
Írta 2009. február 19. - 17:44
Szia Aga!
Nekem is ez volt a gond!
Cserélték volna a vázam ha lett volnaí pyxis team vázuk így maradt a pénz visszafizetése....
Elmondanád hogyan sikerült?
Lehet belevágnék a dologba, ha nincs most ilyen vázuk az nem lenne baj..
MEnnyi idõ után vitted vissza? HOva vitted? stb?
Ride everywhere.
.
Írta 2009. február 17. - 16:18
Persze, nem lehet bakot lõni vele, de én arra a nagy hullámra gondoltam ami néhány éve volt.Jó lett. Egyszerû semmi csicsa. Csak hát ugye mikor...
Amúgy a fehér(fekete) trendnek sosincs vége. Ez az a két szín ami mindig ott lesz.
Ezután jött egy barna idõszak, de szerintem annak is vége lassan.
De ez legyen a Magellan legnagyobb problémája, hogy nem halad az aktuális szín divattal...
Írta 2009. február 14. - 21:02
Amúgy a fehér(fekete) trendnek sosincs vége. Ez az a két szín ami mindig ott lesz.
Írta 2009. február 14. - 11:23
Én csak abban reménykedek,hogy a festés minõsége jobb lesz,mint az ide pyxis-é...
Látszik a kapkodás nyoma (nem egyenletes festékréteg) meg úgy kell vigyázni rá mint a hímes tojásra...nagyon sérülékeny a felület.
Ez mindig is jellemzõ volt a Magellánra.
(a 2002-es PolarX-em ugyanúgy hagyta el a curkomáz szerû festégréteget a legkisebb kavics hatására is.(mint a 2004-es is, mind2 színben))
Írta 2009. február 14. - 11:17
Ez tipikusan egy "nem rossz" és némi "de semmi extra". Fehér trend van, vagy mi...
Szerintem a fehér trendnek vége van, de nagyot nem lehet bukni az egyszerûségen.
Azért egy jó grafikus csodákra képes, csakhát fizetni is kell neki, illetve a fényezés is drágább lesz...
Írta 2009. február 13. - 19:19
Látszik a kapkodás nyoma (nem egyenletes festékréteg) meg úgy kell vigyázni rá mint a hímes tojásra...nagyon sérülékeny a felület.
Írta 2009. február 13. - 14:49
Írta 2009. február 13. - 14:05
Írta 2009. február 13. - 13:56
Felkerült az elsõ kép a 2009-es magellan pyxis teamrõl ! www.magellan.hu
Nekem jobban bejön, mint a fehér-narancs
Írta 2009. február 13. - 00:08
legalább jól néz ki. a többirõl majd ha bizonyított:)Felkerült az elsõ kép a 2009-es magellan pyxis teamrõl ! www.magellan.hu
Írta 2009. február 12. - 22:57
Írta 2009. február 12. - 17:10
Nagyon elnémult a társaság....
Mostanság gondolkodtam el azon ,hogy milyen mennyiségû váz fogyott pl. a 2007-es szériából a boltokban ( pyxis team , pyxis , crux ) ?
Nagyságrendileg ez a 60 váz amit ajándékozni akarnak hány %-a?
Most csak a vázra gondolok nem az egész bringákra .
Ha nem publikus jöhet priviben is. ( szóval nem pontos adat csak nagyságrend érdekel ).
Írta 2009. február 12. - 07:20
Nekem is ez volt a gond!
Cserélték volna a vázam ha lett volnaí pyxis team vázuk így maradt a pénz visszafizetése....
Írta 2009. február 11. - 20:59
cseréltek már így vázat, igaz utána kellett járniMivel a márkáról nem lehet tárgyalni, 09-es biciklik meg nincsenek de befogom, mert 15 nap bant kapok
Elgondolkodtam rajta, hogy a tabletop vázam elcseszett támvilláját érdemes lenne valahogy kiegyengetni, vagy meg se próbáljam? Esetleg vigyem vissza gariba, ha létezik még ilyen ennél a cégnél.
A probléma konkrétan az, hogy alul a yoke-nál És a láncvillánál halál pontosan középen van a felni, no meg ehhez centíroztam, de a támvillánál a bal oldalon van kb fél centi, jobb oldalt meg egy.
Ez most igencsak feltûnó, mert beraktam egy 2.35-ös gumit, ami Ami kicsit nagy, és így most nagyon látszik a különbség.
(mondjuk ez a gumi ideiglenes, de attól még ferde a váz.)
-majd a kartárs elmeséli ha vn kedve-
szal próbálkozni lehet -bár lehet egy darab vázuk sincs perpill -
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. február 11. - 20:57
Elgondolkodtam rajta, hogy a tabletop vázam elcseszett támvilláját érdemes lenne valahogy kiegyengetni, vagy meg se próbáljam? Esetleg vigyem vissza gariba, ha létezik még ilyen ennél a cégnél.
A probléma konkrétan az, hogy alul a yoke-nál És a láncvillánál halál pontosan középen van a felni, no meg ehhez centíroztam, de a támvillánál a bal oldalon van kb fél centi, jobb oldalt meg egy.
Ez most igencsak feltûnó, mert beraktam egy 2.35-ös gumit, ami Ami kicsit nagy, és így most nagyon látszik a különbség.
(mondjuk ez a gumi ideiglenes, de attól még ferde a váz.)
Ride everywhere.
.