de már oldalak óta errõl beszél mindenki
ügyes.
Irigykedsz?
de már oldalak óta errõl beszél mindenki
ügyes.
A sebesség mindent megold.
de már oldalak óta errõl beszél mindenkimost tényleg egy (virtuális) vázért "ölitek egymást" amit úgyse kap meg soha senki?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
legelõször a vitalitás volt.akkkor jöhetnek és rendet is rakhatnak a modok..
konás: az elején 2 csapat volt..merkapt meg talán a budai sziklák
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Khmm...Azért nem gyenge ez a "szavazás". A "Lelkes" csapat ma több mint 500! db. szavazatott adott le. Oké, hogy nem sportszerûek, de ennyire... Pff. Oké, hogy nekiül az ember, és nyom egymás után egy párat, de 500! azért a pofátlanságnak is van határa... Nekem van vázam tehát tök mindegy...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
amugy meg gratulációm a kerékpárvázas fejtágítóhoz! számomra nem mondott eddig egy fél új mondatot sem, de végre valaki vette a féradtságot, és összefogta egy cikkbe.
komolyan elgondolkoztam azon, hogy belevésem itt a kerékpárvázakról szóló topic elsõ hozzászólásába, de rájöttem elõször illene megkérdezni a szöveg tulajdonosát
de srácok, mindegy ki nyer, ha csak egy pdf-et kap, amiben egy igéret van, nem?
csak én látom negativan a dolgokat?
amugy meg gratulációm a kerékpárvázas fejtágítóhoz! számomra nem mondott eddig egy fél új mondatot sem, de végre valaki vette a féradtságot, és összefogta egy cikkbe.
komolyan elgondolkoztam azon, hogy belevésem itt a kerékpárvázakról szóló topic elsõ hozzászólásába, de rájöttem elõször illene megkérdezni a szöveg tulajdonosát
...annyira nézik csak, hogy fix ipvel nem lehet többször szavazni... nah szóval van 1 pár csaló... de ezzel nem tudnak mit kezdeni...Ennél a "vázpályázat" dolognál vajon mennyire nézik az azonos IP-rõl jött szavazatok mennyiségét? Véletlenül tûnt fel, hogy az egyik nevezõ csütörtök este kb 20 szavazattal rendelkezett, péntek késõdélután már 360-nal, nekem is sok haverom van, de egy nap alatt 340