Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

de már oldalak óta errõl beszél mindenki :)
ügyes.

Irigykedsz? :)

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

most tényleg egy (virtuális) vázért "ölitek egymást" amit úgyse kap meg soha senki?

de már oldalak óta errõl beszél mindenki :)
ügyes.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Apaaa, a Sanyika csaaaaalt! :D

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
biztos ezt is a colbert intézte

most tényleg egy (virtuális) vázért "ölitek egymást" amit úgyse kap meg soha senki?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Megnéztem mirõl írkáltok,hát izé... lelkes tag vagyok én is....de egyet nem kattintottam .. :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ott is...
Vitalitás- Hajdúsági- Merkapt-(két nappal késõbb) Lelkes- stb.
Reggel a Lelkesnek 624 szavazata volt, de tényleg mindegy...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

akkkor jöhetnek és rendet is rakhatnak a modok..
konás: az elején 2 csapat volt..merkapt meg talán a budai sziklák

legelõször a vitalitás volt.

nem értettem Röfike hozzászólásában, hogy csapatra gondolt...

én az egyéni versenyzõkre írtam, hogy aki szemfüles volt, az elején elhúzott

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
akkkor jöhetnek és rendet is rakhatnak a modok..

konás: az elején 2 csapat volt..merkapt meg talán a budai sziklák

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
de az elejétõl korlátozva van, a fix ip-seknek ahogy írtam. ezt a kód-beíros cuccot azért rakták be, hogy EGYSZERRE ne tudjanak többet szavazni. de egymás után tudnak...

tényleg hihetetlen mit mûvelnek ott egyesek......pff..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ha jól láttam, a szavazás elején még nem volt korlátozva az egyszerre/egy géprõl leadható szavazatok száma.
aki szemfüles volt, el tudott húzni az elején.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Azért nem gyenge ez a "szavazás". A "Lelkes" csapat ma több mint 500! db. szavazatott adott le. Oké, hogy nem sportszerûek, de ennyire... Pff. Oké, hogy nekiül az ember, és nyom egymás után egy párat, de 500! azért a pofátlanságnak is van határa... Nekem van vázam tehát tök mindegy...

Khmm...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Oké, hogy nekiül az ember, és nyom egymás után egy párat, de 500! azért a pofátlanságnak is van határa... Nekem van vázam tehát tök mindegy...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ne kezdjük itt fikázni az indulókat.. én sem mondom a Merkapt, xy, így csal, úgy csal..

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Azért nem gyenge ez a "szavazás". A "Lelkes" csapat ma több mint 500! db. szavazatott adott le. Oké, hogy nem sportszerûek, de ennyire... Pff.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
http://forum.bikemag...read.php?t=2181

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

amugy meg gratulációm a kerékpárvázas fejtágítóhoz! számomra nem mondott eddig egy fél új mondatot sem, de végre valaki vette a féradtságot, és összefogta egy cikkbe.
komolyan elgondolkoztam azon, hogy belevésem itt a kerékpárvázakról szóló topic elsõ hozzászólásába, de rájöttem elõször illene megkérdezni a szöveg tulajdonosát :)

biztos én siklottam át fölötte, de itt melyik postra gondolsz?
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

geffennaa

geffennaa

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

de srácok, mindegy ki nyer, ha csak egy pdf-et kap, amiben egy igéret van, nem?
csak én látom negativan a dolgokat?

amugy meg gratulációm a kerékpárvázas fejtágítóhoz! számomra nem mondott eddig egy fél új mondatot sem, de végre valaki vette a féradtságot, és összefogta egy cikkbe.
komolyan elgondolkoztam azon, hogy belevésem itt a kerékpárvázakról szóló topic elsõ hozzászólásába, de rájöttem elõször illene megkérdezni a szöveg tulajdonosát
:)

No comment, azt hiszem te is látod azt amit sokan nem akarnak látni...Feltöltött kép

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Ennél a "vázpályázat" dolognál vajon mennyire nézik az azonos IP-rõl jött szavazatok mennyiségét? Véletlenül tûnt fel, hogy az egyik nevezõ csütörtök este kb 20 szavazattal rendelkezett, péntek késõdélután már 360-nal, nekem is sok haverom van, de egy nap alatt 340 :)

...annyira nézik csak, hogy fix ipvel nem lehet többször szavazni... nah szóval van 1 pár csaló... de ezzel nem tudnak mit kezdeni...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de srácok, mindegy ki nyer, ha csak egy pdf-et kap, amiben egy igéret van, nem?
csak én látom negativan a dolgokat?

komolyan elgondolkoztam azon, hogy belevésem itt a kerékpárvázakról szóló topic elsõ hozzászólásába, de rájöttem elõször illene megkérdezni a szöveg tulajdonosát :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ennél a "vázpályázat" dolognál vajon mennyire nézik az azonos IP-rõl jött szavazatok mennyiségét? Véletlenül tûnt fel, hogy az egyik nevezõ csütörtök este kb 20 szavazattal rendelkezett, péntek késõdélután már 360-nal, nekem is sok haverom van, de egy nap alatt 340 :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"