nagyon is foglalkoznak vele hogy mi megy itt(vázpályázat:):))óriási marketing fogás!!, hiszen amíg bennetek tartják a hitet, addig a kereskedõk is hisznek bennük, hiszen van olyan kereskedõ aki a magellan bringákra építette az egész üzletpolitikáját.Csak amikor majd elindul a szezon és bringa még sehol akkor fog leesni sok embernek, hogy mi is az ami az igazság, és teljesen egyetértek veled, mert ha tönkremennek, azt csak is maguknak köszönhetik...néha már mosolyogva követtem itt az irományokat az elmúlt napokban.
én meg azt nem értem h minek megy itt a találgatás h merre mennyi meg stb, ha nem azokon az embereken múlik a dolog akik itt válaszolgatnak a feltételezésekre. így próbálják megértetni azokkal a magellanfanokkal akik bevásároltak elõre x mennyiségû vázat, vagy éppen van nekik és olyan qrva jó hogy más nem is kell azt, hogy nem rajtuk múlik õk csak a bábuk a kötél alján, és a kéz vagy kezek akik mozgatnak leszarják hogy itt mit írogatnak, és valószínûleg valahol máshol jár az eszük.....
nem dolgoztam soha a csekénél és nem is fogok ez egészen biztos, és nem is érdekel h mi élesz a céggel, mert ha tönkremennek azt csak a saját hibájuknak könyvelhetik el. ennyi.
Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Írta 2009. február 07. - 14:43
Írta 2009. február 07. - 13:09
én meg azt nem értem h minek megy itt a találgatás h merre mennyi meg stb, ha nem azokon az embereken múlik a dolog akik itt válaszolgatnak a feltételezésekre. így próbálják megértetni azokkal a magellanfanokkal akik bevásároltak elõre x mennyiségû vázat, vagy éppen van nekik és olyan qrva jó hogy más nem is kell azt, hogy nem rajtuk múlik õk csak a bábuk a kötél alján, és a kéz vagy kezek akik mozgatnak leszarják hogy itt mit írogatnak, és valószínûleg valahol máshol jár az eszük.....
nem dolgoztam soha a csekénél és nem is fogok ez egészen biztos, és nem is érdekel h mi élesz a céggel, mert ha tönkremennek azt csak a saját hibájuknak könyvelhetik el. ennyi.
Írta 2009. február 07. - 09:54
Van náluk marketinges... A munkakörét leginkább úgy lehetne körülírni, mintha Picasso élete végéig gyalogátkelõket és sárga lapostányérokat festett volna! De nem õ tehet róla, hanem azok akik azt hiszik, hogy ez a marketing...
tehát van egy marketinges aki nem a marketinggel foglalkozik és vannak viszont
akik marketinggel foglalkoznak de nem értenek a marketinghez. jólértem?
fasza felállás. de akkor minek van ott a marketinges?
Írta 2009. február 06. - 20:47
istenem...
2009-ben legyen már egy ekkora cégnél legalább egy marketinges.
hihetetlen ez az ostoba dilettantizmus...
Van náluk marketinges... A munkakörét leginkább úgy lehetne körülírni, mintha Picasso élete végéig gyalogátkelõket és sárga lapostányérokat festett volna! De nem õ tehet róla, hanem azok akik azt hiszik, hogy ez a marketing...
Írta 2009. február 06. - 15:59
Írta 2009. február 06. - 14:27
már kezdett kicsit sírásba átmenni az ügy...
Írta 2009. február 02. - 01:39
2009-ben legyen már egy ekkora cégnél legalább egy marketinges.
hihetetlen ez az ostoba dilettantizmus...
Írta 2009. február 01. - 22:46
pályázat: ez nagggggyon olcsó gagyi húzás,mikor meghirdetik, egészen véletlenül már jelentkeztek rá 5-en 6-an..Én személy szerint azt mondom, hogy ez a nagy megvezetés, nagyon nem jön már be, mert mindenki tudja hogyan áll a szénájuk, csak a kereskedõkben tartják az életet, nehogy más márka felé forduljanak, és akkor nem tudják kiárulni ami beragadt. Kiszivárgott információk szerint már pdf-ben van 2009-es bringa, ez azért jó mert elmondhatod, hogy a bringád elfér egy pendriveban, és nem kell félni hogy ellopják a tárolóból. Hiába mutogatnak látványterveket, hogyha nem tudnak kézzelfoghatót adni. pdf-ben elõre meg lehet tervezni a következõ öt évre a modelleket, csak amikor berendeled az árut akkor ki kell fizetni, de ha nincs mibõl.....és nem kapsz hitelt, mert már eljátszottad a beszállítóknál a bizalmad..... akkor keresel egy úgy márkát, mint a bétées!
Írta 2009. február 01. - 18:25
Írta 2009. február 01. - 18:05
Írta 2009. február 01. - 17:16
Szerintem sem ilyen egyszerû.Ez nem volt szép , mert fogadni mernék rá , hogy ti pont nem ülnétek át magellanra !
Szerintem ez annyira nem ( egyszerû ) egyértemû , mint ahogy te ezt elintézted !
A komoly verseny csapatok (a BB nem az, mi hobby csapat vagyunk, de szerencsére van néhány bajnok szintû versenyzõnk) saját márkával megy, (pl. Csömör), õk nem ülhetnek Magellanra.
Szerintem van olyan méretû csapat ahol elfér 18 db. váz, pl. HappyBike.
Írta 2009. február 01. - 16:05
Ez nem volt szép , mert fogadni mernék rá , hogy ti pont nem ülnétek át magellanra !HasznalNA fel
Amugy miert ppter, szerinted csak a BBben vannak 18-an?
Foleg hogy ok tenyleg nem Maggival fognak menni 09ben, ha jol ertesultek az informatoraim
Ezzel a palyazattal meg csak a magellan nyer, senki mas, nem lattam meg ilyen olcso probalkozast a marketingre... Amugy van eszuk, csak annak nincs aki beadja a palyazatot...
Szerintem ez annyira nem ( egyszerû ) egyértemû , mint ahogy te ezt elintézted !
Írta 2009. január 31. - 20:19
ööö...Mivel fognak menni? Kicsit lemaradtam.
Még nem maradtál le semmirõl, Feri rövidesen publikussá teszi a 2009-es szponzorokat.
Írta 2009. január 31. - 16:38
Most az lesz.
Haibike
Vagy miaz...
Hajjbájk
Írta 2009. január 31. - 16:35
Foleg hogy ok tenyleg nem Maggival fognak menni 09ben, ha jol ertesultek az informatoraim ..
ööö...Mivel fognak menni? Kicsit lemaradtam.
Race, no Rest!
Írta 2009. január 31. - 10:14
HasznalNA fel
Foleg hogy ok tenyleg nem Maggival fognak menni 09ben, ha jol ertesultek az informatoraim
Ezzel a palyazattal meg csak a magellan nyer, senki mas, nem lattam meg ilyen olcso probalkozast a marketingre... Amugy van eszuk, csak annak nincs aki beadja a palyazatot...
nahát, szivárognak kifelé az információk a jelek szerint
Biztos ipari kémkedés árán kaptad meg az értesülést
Egyébként az idegesítõ reklámban szereplõ 3 váz színe a 2009-es lenne? (Team tiszta fehér, Pyxis tiszta fekete, a Crux kék-fekete)
Írta 2009. január 31. - 09:11
Írta 2009. január 31. - 08:37
A Bandán kívül hány egyesület használna fel 18 magellán vázat ? na erre én kíváncsi leszek !
Már, ha a Banda ilyen vázat fog használni 2009-ben...
Írta 2009. január 30. - 21:05
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. január 30. - 20:18
http://www.csekert.h...@566@@167340219