Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

  • Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

#5101
EMBER

EMBER

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Nem hiszem, hogy az idei Pyxis olyan szar lenne, mint írjátok. Azért a Kinesis sem egy gagyi márka. Nem hiszem, hogy ha tíz év múlva egymás mellé rakunk egy Easton és egy Kinesis vázat, akkor bármi különbség lenne a kettõ között. Szerintem is visszafejlõdés, hogy már nem Easton, de azért nem akkora tragésia. Aki pedig nem éri be a Kinesissel az vegyen Konát (ha már jó, és márkás vázat akar).
Persze csak azért védem az idei Pyxiseket, mert nekem is az van, és idáig tökéletesen meg vagyok vele elégedva. Lehet, hogy nem a legkönnyebb, és a legerõsebb, de ezt az olcsóbb árral bõven ompenzálják. Valamit valamiért. Ezt kívják kompromisszumnak. Bár abban egyetértek veletek, hogy idén tényleg visszafejlõdött a Magellán, de az áraik is lementek.

#5102
zolle

zolle

    bentlakó

  • fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Ebbõl az author reklámolásból volt már gond. Be kéne fejezni, nem gondolod, tractionman?

#5103
vendég__*

vendég__*
  • vendég
ne fikázzátok a piksziszt mer' jo. kicsit nehéz mint az atom, de hát az kit zavar :D

#5104
tractionman

tractionman

    vendég

  • fórumtag
  • 23 hozzászólás
Sziasztok!

Szerintem nem érdemes a törmelékkel foglalkozni, ami idén rossz volt jövõre csak rosszabb lehet!
Igaza van Dante-nek méregdrága cuccot nem szabad takarmány vázra ráépíteni. Azonkívûl a váz a lényeg, ha már a váz nem azt nyujtja amit elvársz tõle azt már az XT váltón nem hozod be!!!!!

Figyeljétek inkább mere tartanak a fejlõdõ kerékpárgyártók!!!

Nos ez a fele az, ami még elmegy ebben a topicban. A többi nem. Ezért töröltem. Még egy ilyen, és a kollega repül. Ez itt nem reklámfórum. Ha majd az lesz, mindenképpen szólunk. Köszi a megértést.


#5105
MSONAJ

MSONAJ

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Azt már megtudtam hogy állítólag ??? október-november körûl várható 2004-es széria!

ÜDV : SONÁJ

#5106
Dante

Dante

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
én csak annyit hallottam, hogy átmennek az ócsó kategóriába (sajnos), azaz ne reménykedjünk Easton vázakban, valsz marad a Kinesis, ennek minden buktatójával... :-\ (azaz nehéz, pontatlan, rugalmasabb, rövidebb élettartam, de igaz, hogy gyakorlatilag fele annyiba kerül)

ezzel kapcs csak annyit, hogy én óriáshibának tartom részemrõl, hogy nem ruháztam be egy 2002-es Pyxisbe, mivel sajnos nekem a 2003-as számos ok miatt nem jön be - s úgy néz ki, nem nagyon fogják jövõre sem megütni a 2002-es Pyxis mércéjét, pedig én (és gondolom sokan mások is) bátran kicsengetnék több pénzt egy egyértelmûen jobb vázért

valahogy nem hiszem, hogy a Pyxisnek kellene lennie a low-budget versenyváznak a palettában - hiányolok egy exluzív vázat, amit nem 1 szezonra vennék, ellenben könnyû, erõs, szép, integrált csapágyas stb.

gondoljatok csak bele - ha valaki versenyvázat vesz, az valószínûleg jól fel is szereli azt - a profi perifériák meg sokszázezer forintot kóstálnak - namármost ha már veszek rá például egy komplett xt-szettet, azt nehogymár egy 31.000-ért kinálgatott vázra tegyem, amelyen már gyakorlatilag a boltban látszanak a gyártási pontatlanságai...

de azért én még reménykedem a Pyxis/Crux feltámadásában, ha valaki tud valamit, ne habozzon megosztani velünk! ;)

#5107
MSONAJ

MSONAJ

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Tud-e már valaki valamit?

Üdv : SONÁJ

]