Igazából az ilyen topicokat is kéne olvasgatniuk a gyártóknak, nem mint a marha elõre.....
na igen, ott a pont, nagyon fontos lenne a kommunikáció a gyártók és vásárlók között - én pl marhára örülnék olyan dolgoknak is, hogy mondjuk van 4 színterv, felnyomják õket a netre, majd szavazni lehetne, mivel jöjjön ki a váz (jó kis utópia)
ZSIROSMACSKA!
az a helyzet, hogy a Pyxis már ezzel a 200 grammal alapból nehezebb... ;D ;D ;D (és mégsem rendes váz :-\)
a gond a 200 grammal ott van, hogy ez nem a tartósság érdekében van rajta - ettõl nem erõsebb, csak kevésbé lett átgondolva a tervezése (értsd - ugyan mondjon már valaki egy ésszerû okot az ívben hajlított láncvillára!)
nomeg mondjuk egy Giant Team váz sem törik el 2 év alatt, mégis agyon van könnyítve - bár igaz, hogy duplájába kerül (valamit valamiért asszem)
az a tény, hogy most itt fikázzuk a magellánt szerintem sokunknál inkább "márkaszeretetbõl" történik, mint rosszindulatú áskálódásból (mint a kisgyerek: -anyúúú, kiszakadt a cipõm! -nem baj fiacskám, holnap veszünk egy másikat... -de én nem akarok mást anyúúúú!!!)