Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5111 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Nekem legjobban az a felirat tetszik, ami a legalsó bringán van: Super Tec. Ha-ha. :)

(és egyébként is akkor már lehetett volna tech a tec helyett ::))

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
nagyonkemény :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Azért vannak érdekes megoldások...

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Nem tuti, hogy ez lesz, de esélyes. Keresek más variációt.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én nem tom mien vázad lesz, de ami a képen van, az kifejezetten Bolt-On-os.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Esküszöm csak szopattok ;D
Remélem csak tényleg szivattok ???
Baszzameg most csináltattam hátsó kereket.A Misi mondta volna, hogy ilyen lesz a váz.
Aztatat mondta nekem hogy csak egy két plusz merevitésben változik a váz.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nadeha, ien lesz Sala váza, akkor nem árt beújítani vmi jóféle csõtengelyses háccsóagyat, mert az ott nagyon úgy fest, mint egy Bolt-On papucs.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
De az új Vega V szerintem is ez lesz. Taiwan rulz the World...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Tudtommal nem ilyen lesz ::)Legalábbis a Misi
aztatat ondta neke,hogy nem változtattak semmin az ideihez képest.MAjd szerdán kiderül.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Hahh, lehet, hogy lendületbõl veszek egy Polár FS-t. ;D De inkább nem. ;D ;D ;D

Ilyen lesz a vegád, tudod?

Feltöltött kép

Nem teccenek ezek az új alsó megoldások. Nem túl bizalomgerjesztõ, hogy kicsi lapocskák tartják az egész vázat. :-\

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Jelentem a hét közepén megjönnek a Vega + POlar X FS vázak. ;D

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Jorus: Ez mind így van, ahogy mondod, de ha a Magellán azt mondja, hogy ilyen legyen a fejcsõszög, olyan a láncvillahossz, és a támvilla pedig hajlított, akkor akármilye rossz, vagy jó a váz legyártják. Max talán szólnak, ha oltári nagy tervezési hibát követett el valaki. Szóval ha jó, vagy rossz egy váz, akkor a tervezõt kell hibáztatni nem pedig a gyártót (most az idei pyxisre gondolok!!!, és nem megyek bele abba, hogy mi van a gyártási hibás vázakkal, mert akkor már régen rossz).
Ja és szerintem a Magellán és a Merida drágább gépei (bár lehet, hogy az olsóbbak is) ilyen alapon egy kutya, ugyanis szerintem mindkettõt gép heggesztti.

Mára ennyi (idõszûke).

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
norbert78: a post igazából Dante és EMBER eszmefuttatására volt reakció.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Jorus:
Nem is igazán a heggesztéssel van a gond,hanem
az agyonkönnyített vázaikkal.Ezek nem igazán a mindennapi használatra van,hanem egy technológia amivel versenyvázakat gyárthatnak egy versenyre aztán vegyél másikat mertegy eséstôl behorpadt, és ezekre a vázakra építenek rosszabb jobb alkatrészeket felhasználási terület szarint. :-\

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nos, tudtommal ez így megy:

Az olcsó vázakat helyre kis kínaiak/vietnámiak/thaiok/mongolok, mittomén hegesztik, kézzel, ugyanis olcsóbb õket kifizetni, mint robotbácsikat beállítani.

A drágább vázakat robotokkal hegesztik, szintén a sárga folyó környékén, mert ott kisebbek az adóterhek.

A drága vázakat Európában, Amerikában hegesztik robotok.

A méregdrága vázakat profán módon megintcsak kézzel hegesztik, ám fehér bácsik.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Halo!
Merida merevvel kapcsolatban:
Nemrég voltam a szervíben,beszélgetek a srácokkal
mire jön egy merida merevváz hátsó t.féke beleér,hogy állítsák be!...????....Hát nem lehet mert annyira hajlanak ezek az istentudja mily tecnikás vázak!!!

Ui.:nyomd meg az alsócsô oldalát az ujjaddal(behorpad a legkissebb nyomásra! :o)csak vigyázz úgy ne maradjon!

Meridát csak a DH-t venném,vagy nem ezt a kikönnyített GETVÁZAKAT!!!!! ;)

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Fontos Magellánt venni? Nincs semmi jó Merida/Kelly's/Akármi? csak kérdezem...

Így utólag már megbántam, hogy nem a szar tömegvázat (Meridát) vettem. Miért is? Mert az 200 gr-al könnyebb, egyenes támvillája van, és még árban is olcsóbb volt vagy 4-5 ropival. És akkor lenne egy tömegvázam, de legalább könnyû lenne. Lehet, hogy gép heggeszti, de a Magellánt is. Viszont a Meridának van egy hatalmas elõnye, amivel a Magellán nem rendelkezik (és valószínûleg soha nem is fog). Ez pedig az, hogy a Merida egy gyár (és nem matricagyár!). Magellánék pedig csak gyárttatnak (címkéznek), ami nagy különbség. Szóval így az utóbbi idõben már nem nézem le annyira a Meridát (merevvázak tekintetében), mint eddig tettem.

Ezt Dante írta, és én maximálisan egyetértek vele ;):
Hékás, nem szar az, csak lehetne sokkal jobb is, mi meg maximalisták vagyunk!

Ja és még valamit a Csekéhez. Tudom, hogy sok hülyeséget mûvelnek, és hogy idáig is csoda, hogy ilyen marketingpolitikával, termékskálával (az ideit szerintem nagyon elbaszták) stb egyáltalán fenn tudtak maradni, DE õk csak próbálnak alkalmazkodni a magyar piachoz, ami azért valjuk be nem egyszerû.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem volt elõzõ széria. Egy darab van belõle, ami a Misinél van s kész. Az meg sárga.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Én azért még bízom hátha elkapok egy darabot.De azért ez a hozzáállás a nagykerek részérôl elég gagyi. :-[

De még van bizodalmam!!! ::)

A festésre azért kiváncsi lennék,az elôzô szériafestés milyen volt?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Szetm nem jön túl sok, abból kiindulva, hogy hogyan állnak a nagykerek hozzá a piachoz. Mindenbõl túl keveset hoznak, attól félve, hogy nem fogy majd el, aztán a gyorsabbak elkapkodják a cuccokat hirtelen. És az emberfia meg csak les ki a fejébõl, hogy a múltkori hajó tajvanból egy hónapja jött, a következõ félév múlva jön, egész Csepel üresen kong, és vegyél bármit, amire szükséged van.

A festés sztem nem olyan lesz, ez azért sárga, mert Bomba! a szponzor, de a "széria" már biztos valami más lesz. Persze ez csak sejtés.