Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
volt valaki a héten blucetben? érdekelne, hogy bennvan-e még a PolarXfs.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én bizti kinyitnám az aprót, meg még pár külföldi oldal apróját, és szétnéznék. Az fix, hogy nem Vega-t vennék. Esetleg használtan 80 körül, oszt akkor szépen testre szabni 100 méter varrattal, de egyébként halott ügy ennyi pénzt kiadni rá.

Meg van egy csomó topic, vázas, meg 2004-es, meg Magellános. Na. ;)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Lécci mondj már meg valaki, holy érdemes ilyen vázat venni, bírja a megmérettetéseket, letõrésugratásra hogy reagál! Vagy ebben az árkategóriában 200-250 milyen DH vázak vannak??

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Hát senkinek nincs képe az új FS-rôl!!!??? ??? ??? ???

vendég__*

vendég__*
  • vendég
kicsit OFF, de mégiscsak idevaló:
nézegettem a cruxot, az alut, és azt néztem, hogy mi a faxnak olyan bitangerõs háromszög? a geometrijája qrva jo, de vmi nagyon, meg is tetszett, de nem veszek, mer cécés. ;D, na, de szoval a polarx kis fika kiálló tárcsakonzolához képest elég brutálisnak tûnik! pont olyan mint az én haromon, ami tárcsához van kitalálva, de nem cécés, hanem dulálos. vagy esetleg a maratonok miatt került elõtérbe a tárcsa? esetleg elnézték a papucskiválasztók, hogy mit rendelnek a vázhoz? ;D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Igen a tavalyit, meg az ideit is ilyen papuccsal szerelték, én még a korábbira gondoltam. Nem fut belõle valami sok.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Hát igen, igazad van EMBER, ez tényleg többlet költséget jelentene a gyártónak, de szerintem hajlandó lenne az igényes bringavásárló teszemazt 1E Ft-al többet kirakni a vázért, ha az tényleg frankón néz ki! Ki kellene próbálniuk, akkor derülne ki, hogy életképes e az ötlet... :-\

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a tavaji is vizszintes papucsos vol már.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Az a Vega váz már a 2004-es, mert új a festése és a papucs is vízszintes. Meg amúgy is már az országban van néhány 2004-es váz, nem csak a Vega! :D Hej!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Ja! Egyébként két oldallal hamarabbi témára reagálva, pl a Serpens-ból sokkal jobban néz ki szerintem a 2002-es ezüst-szürke, mint a 2003-as. Szerintem is nagyon jó ötlet lenne, hogy valamilyen formában komunikáljon a gyártó a fogyasztókkal, akár az említett webes szavazás keretében is.

Ja ezt én is bírnám. Ekkor viszont több designt is ki kéne dolgozniuk => több idõ és pénz. Valamint ehhez az is kéne, hogy a honlapjukkal törõdjenek egy kicsit.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Hellóóó!

Valakinek nincs képe az új FS-rôl???(nem a bombásról hanem a polgári bájkról az új festéssel!) ???

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Ja! Egyébként két oldallal hamarabbi témára reagálva, pl a Serpens-ból sokkal jobban néz ki szerintem a 2002-es ezüst-szürke, mint a 2003-as. Szerintem is nagyon jó ötlet lenne, hogy valamilyen formában komunikáljon a gyártó a fogyasztókkal, akár az említett webes szavazás keretében is.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Tamaskaa: A belinkelt képeid közül a 2. nagyon brutális! :D :D :D Azt az egérfarok vastagságú láncvillát vajon komolyan gondolták? Erre titan-kisgyerekülés kell hátra, hogy nehogy letörjön a nagy súlytól... ;D ;D ;D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás

Vega 2004:

ez a vaz mar 2001ben bennvolt magyarorszagon.. ::) ;)

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Nézegetve a Kinesis vázak méreteit csak nekem tûnik kicsit furcsának az adott vázmérethet tartozó felsõcsõhossz? (Akár outi akár mtb)
http://www.kinesis.c...me Geometry.xls

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Vega 2004:

Feltöltött kép
;D

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás

Ja!

Ezt én is néztem. Szép darab. Egy ilyenért akár még bunnyzni is megtanulnék ;D ;)

Én már tudok 5 centit! :P ;D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A Kinesis az USA-ban és Németországban is árulja a vázait, legalábbis hirdetéseket már láttam.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Ja!

Ezt én is néztem. Szép darab. Egy ilyenért akár még bunnyzni is megtanulnék ;D ;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Illyet is akarok: ;D
Feltöltött kép