Valóban nem kell minden évben új geo stb sõt ha valami egyszer nagyon bevállt ahhoz szerintem nem is szabad radikálisan hozzányúlni, csak apró finomításokat kell rajta eszközölni.
Viszont azt sajnálom hogy nincs egy olyan magyar gyártó aki igazán oda tudná tenni magát igy széria/nagyüzemi gyártás terén. Nagyobb bringa expókon velünk szomszédos országok olyan kerõkat állítanak ki saját tervezésben hogy attól néha leesik az állam.
Hozzájuk képest a Magellán nagyon nagy lemaradásban van szerintem, mert szemmel látható a technológiai különbség.
Meg most töltöttem le ezt a 'minõségi kerékpárváz titkai" címû pdf.' szöveget és ott nagyon részletesen és pontosan kiveséznek mindent, de mintha lenne benne pár csúsztatás. Nem azért hogy kukacoskodjak, de itt sok régebbi forumozó is mondja hogy a Magellán igen is matricázza a kerékpárokat (kivétel a merev vázak ha jól tudom).
De azért én drukkolok a Magelánnak!
Oda tudná tenni magát, illetve ha lenne rá ember, de nem fektet bele semmi munkát, magától nem lesz csoda..
nagyon magasan szárnyalt ez a cég, ez az igazán nagy meló, hogy ide jutott...
Egyszerûbben meg lehetett volna oldani, berendeli a tavalyi vázakat, úgy hogy hozzá sem nyúl semmihez, felesleges volt alakítani rajta...
de a nagy kérdés még mindig ott van...mikor lesz elérhetõ minden üzletben????júliusban augusztusban leakciózva???abból nem élnek meg sem õk sem a kereskedõk...