Szerinted hasznalhato az oregon tekeres kozben?én pl oregont vennék, illetve jó eséllyel arra cserélm majd a vistát....
Vistabol melyik van neked?
Szerinted hasznalhato az oregon tekeres kozben?én pl oregont vennék, illetve jó eséllyel arra cserélm majd a vistát....
ezt most mi, hogy?!polar jeladó melyik fele kell, hogy nézzen a vevõ felé?:chin:
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A kerdes az, hogy meger-e 105eft-t, mert ugye ha nincs ra szuksegem, nem hasznalom ki akkor felesleges, es maradna 40eft amit tudnek masra kolteni, ugye.
Nem tudom, hogy szamoltas ki hogy az 500USD + szallitas az 95eft, ha jol lattam a dollar kozeparfolyama jelenleg 220Ft.
Ez a nagy vízen túlról van? Nekem azt mondta egy srác aki a garminnak dolgozik, hogy az amcsi cuccok máshogy vannak kalibrálva vagymi, és elég nehéz õket mûködésre bírni itthon. Használ valaki kinntrõl származó gps-t?
Ha a Amerikából hozatod az nem fog tudni Magyarul, és úgy tudom nem is lehet "Magyarítani". Két hete mentem kb. 15 kilométert egy sráccal akinek Oregonja volt (nekem ugye Ventura van ami kb. mint a Vista) kicsit nagyobb a kijelzõje, de, az érintõkijelzõhöz kellet mindkét keze egyikben tartotta a másikkal machinálta. A Vistán egy kis pöcökkel lehet navigálni, kis gyakorlás után akár futás közben is. Ha még nem lett volna gps-em én sem beszélném le magamat az Oregonról, késõbbi fejlesztés valószínûleg sok újítást beleépítettek. De ha a Vista mellet döntesz abban sem fogsz csalódni, eléggé egyben vannak ezek a Garmin holmik.A kerdes az, hogy meger-e 105eft-t, mert ugye ha nincs ra szuksegem, nem hasznalom ki akkor felesleges, es maradna 40eft amit tudnek masra kolteni, ugye.
A kerdes az, hogy meger-e 105eft-t, mert ugye ha nincs ra szuksegem, nem hasznalom ki akkor felesleges, es maradna 40eft amit tudnek masra kolteni, ugye.Hat ha meger neked 105ezret -marpedig felmerult- akkor miert ne venned a dragabbat?
Nagyon szep dizajnos kepeket mutat, es nagyobb is a kijelzo, ami ugye a legnagyobb meret eseten is tul kicsi terkepnezegeteshez.
Magyar arak teren erdekes ez az elteres. Atszamitva Oregont is 95e-ert hozzak hazhoz, meg az Edge-t is. Olcsobbat meg egyikre se talaltam.
Ez a nagy vízen túlról van? Nekem azt mondta egy srác aki a garminnak dolgozik, hogy az amcsi cuccok máshogy vannak kalibrálva vagymi, és elég nehéz õket mûködésre bírni itthon. Használ valaki kinntrõl származó gps-t?... Atszamitva Oregont is 95e-ert hozzak hazhoz, meg az Edge-t is. Olcsobbat meg egyikre se talaltam.
Celszeru lett volna ha magyar arakat nezel:Az Oregon kb. egy arban van az Edge 705-tel.
Oregon 300:
https://buy.garmin.c...D=145&pID=14903
Edge 705:
https://buy.garmin.c...D=160&pID=10885
Mindketto MRRP $500.
Szerintem vagy Edge, vagy Vista.
Azt mondod jol hasznalhato az oregon 300 brinan is, ha mondjuk menetkozben akar az ember kijelzo "feliratokat" valtani.
Megeri +40eft kiadni erte?
Ezt tapasztalatbol mondod?Az érintõ képernyõ gondolom ugyanolyan sz*rul használható, mint a nagy képernyõs autós gps-eknél, erre szerintem nem érdemes költeni.
Nekem nincs szuksegem sem a pedal fordulatszam merore, sem a szivritmus merore.Én is az edge 705-öt ajánlanám, baromi drága de:
+gps, magasság, pedál fordulat szám mérõ, szívritmus, minden egyben stb.
+normális (húzózáras) felfogatás
+gyalogtúrázáshoz is használható
+nagyon jól kezelhetõk a gombok és a mini joystick
+tûzõ napfényben is jól látható (meg is lepõdtem)
+a turstautak.hu-n tökéletes ingyenes térképek
+jól mûködik a sebesség mérés jeladó nélkül is (és elvileg pontosabb is)
-drága (mondjuk kérdés mennyi együtt egy jó polar és egy szívritmus nélküli gps)
-tölteni kell
Volt egy teszt ahol az uj vistat (HCx) es az Oregon 300-as is egyutt szerepelt, nem igazan volt kulonbseg a track logjukban, erdon mezon autoban szuk helyeken teszteltek oket.de nem biztos hogy kell neki a pulzusmérõ funkció
és akkor vista meg oregon közül szvsz oregon
vista mellesleg tud nagyon vad dolgokat mérni néha, (sebességben, távban, és szintben is) plusz igen kevés lombozat elég neki idönként a kihagyáshoz.
és ha már akkor lehetõleg mindenképp barometrikus magasságmérõst.
Tudom, hogy ezek a brigas valtozatok, de nem csak ott hasznalnam.Ha bringára kell akkor ezeket nézegesd inkább:
http://www.garmin.hu/category/1/4/26
Ezek valók bringázáshoz.
Szerintetek erdemes megvenni az oregon 300-at kb. +40eft mint a vista hcx?
Szerintetek erdemes megvenni az oregon 300-at kb. +40eft mint a vista hcx?Ha jól tévedek a 705-ös is GPS alapján mér sebességet. Pedálfordulat és szívritmus jeladó van. GPS-nél max a pillanatnyi sebesség csalhat, az átlag és az össz megtett út elég pontos.
Nekem Vistám van, elég böszme az Edge-hez képest, de 120 ropit sokallok ilyesmiért.