de meg mindig nem tudom igazabol h melyik legyen

az lenne jo ha valaki hasznalna ilyet a ketto kozul...
most olvasgatom a zergainfo-t
es olyanokat szurok le h a polar s510-ben nem cserelheto a mellkaspant eleme
a cs300-nal meg aq sebessegmero szenzorban...ez igaz?
azért ez itthon nem biztos, hogy olyan simán mûködik... mintha lett volna valakinek már ilyen jellegû problémájaIgen. A Polarnak világgaranciája van(vagy mi...)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Igen. A Polarnak világgaranciája van(vagy mi...).
Janes!: esetleg lehet, hogy a jeladónak merülõben van az eleme!
Tök mindegy. Kipróbáltam mindkét oldalával... ugyanúgy mûködik.
A küllõmágnesre gondoltam, annak melyik fele nézzen az érzékelõ felé.
ezt most mi, hogy?!
simán felteszed a villára, alsócsõre és jónak kell lenni (ha a sebesség, illetve a csapásszám szenzorra gondolsz)
pl. nekem a 725höz tanácsolták, hogy véletlen se tegyem keresztbe a stucnin, mert akkor nem veszi a jelet
Ami tesztet lattam ott az osszes uj antennas egyforman szerepelt (teszt), szerintem az oregonban is ilyen antenna van.nem cserélek, momentán nem fussa, csak feltéteéesen írtam ha cserélnék így ránézésre arra cserélném. de ha aktuális akkor valóban az antenne ami döntõ szempont mert ez elég gyengécske. -mondjuk ilyen szempontból nem néztem az oregon vs edge-t, ha az edgeben jobb antenne van akkor persze az. de vmiért úgy rémlett egyforma van bennük.
de amíg ez üzemel, addig nem, mert minek ?
meg igazából ezt se nagyon használom. mivel 90%ban itt mászkálok a környéken, itt meg már lassan minden fát ismerek, inkább csak "merre jártam" dokumentációra használo(ta)m de elég macerás, állandóan cserélgetni meg töltögtni az akkukat. szal leginkább itt pihizik a fiókban.
nem cserélek, momentán nem fussa, csak feltéteéesen írtam ha cserélnék így ránézésre arra cserélném. de ha aktuális akkor valóban az antenne ami döntõ szempont mert ez elég gyengécske. -mondjuk ilyen szempontból nem néztem az oregon vs edge-t, ha az edgeben jobb antenne van akkor persze az. de vmiért úgy rémlett egyforma van bennük.Akkor ez ami ma Legend-ként fut. Az Oregonnak nem ugyanaz az antennája mint a Vistának? Mert akkor az se lesz pontosabb/érzékenyebb...
Vagy te csak az érintõképernyõ miatt cserélsz?
Akkor ez ami ma Legend-ként fut. Az Oregonnak nem ugyanaz az antennája mint a Vistának? Mert akkor az se lesz pontosabb/érzékenyebb...mivel nem nagyon szoktam menet közben nyomogatni, (lényeges adatokat mindent mutat) így igen. amúgy nekem bejön a tapi képernyõ.
vistából.. régen 3 féle volt abból a középsõ. a barometrikus altiméter meg az iránytû amivel a csúcsmodell többet tudott
mivel nem nagyon szoktam menet közben nyomogatni, (lényeges adatokat mindent mutat) így igen. amúgy nekem bejön a tapi képernyõ.Szerinted hasznalhato az oregon tekeres kozben?
Vistabol melyik van neked?