Jelentkezz be Regisztrálj
Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok
Írta 2009. április 25. - 19:07
Írta 2009. április 24. - 12:27
Nekem ilyen van ez analog de a jel max 70 80 cm-rõl megy át úgy hogy szerintem nem sok vizet zavar ha másnak is ilyen van egy maratonon .Ciclosport CM 4.4A HR - e van valakinek? Kódolt ennek a jeladója vagy egy maratonon más sebességét/pulzusát mutassa?
Merjek ilyet venni vagy pulzusmérésre csak polar?
Nekem bevált. és azért 19190ftért szerintem nagyon jó vétel.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. április 24. - 08:58
jól sejtetted!Asszem CR2032, de nem esküdnék meg rá :-/
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. április 22. - 13:13
tegnap is meg ma is ugyanabba a ruhába voltam. tegnap csinálta, ma nem.Nekem ugyan ez szokott lenni, állítólag a ruha okozza.
lehet attól volt, h Ádám résztávozott és 2 percenként elsprintelt mellettem. akkor kavarodott meg egy kicsit az óra úgy fél percre
Írta 2009. április 22. - 13:06
Írta 2009. április 21. - 23:31
Pro Bike Gear:latom nagy a vivodas.... nekem 610 van es koszoni szepen... jol szuperal, elem es erintkezes problemak miatt nekem is meggyult mar a bajom vele, aztan meg a melkaspant lett rongyos , de egyebkent jol szuperal es kistestvere az F11-es is!!!! amit spinningen nyertem :D
Én nem vívódok szerencsére:D... szerintem Maggival tévesztesz össze...
Egyébként megvolt az elsõ eset, amikor meghülyült az S725X... kb. 1 óráig végig vagy 230-210 pulzusom volt, vagy 00, aztán megjavult(menet közben:D)...
Írta 2009. április 21. - 23:26
Merjek ilyet venni vagy pulzusmérésre csak polar?
vendég_Master_*
Írta 2009. április 18. - 07:44
Kezd elegem lenni a polarból.:mad:
Egy 50 km-es körön csak 30 km-en mért. Állandóan megáll menet közben majd bekapcsol és pl megyek 25-el, akkor képes 2 percig 4.3-at mutatni sebeségnek.az átlagsebességem meg a kör végére a 0 felé tendál. Gondoltam, hogy esetleg az óra eleme a ludas, de a kijelzõje rendben.Nem tudom mi lehet a hiba.
elemcsere, es alkohols tisztitas!!! mert ki hinne...., de a polar is koszolodik akarmennyire pormentesen van lezarva
Pro Bike Gear:latom nagy a vivodas.... nekem 610 van es koszoni szepen... jol szuperal, elem es erintkezes problemak miatt nekem is meggyult mar a bajom vele, aztan meg a melkaspant lett rongyos , de egyebkent jol szuperal es kistestvere az F11-es is!!!! amit spinningen nyertem :D
Írta 2009. április 17. - 23:47
Írta 2009. április 17. - 22:23
Írta 2009. április 17. - 20:56
Írta 2009. április 14. - 21:33
Akik az adatok áttöltését Sonik Linkel oldja meg,annak mostanában sikerül áttölteni?
Én már lassan két hete naponta 2-3x próbálom,alkalmanként vagy 15x,de semmi.Nulla.
Mi lehet a gond?Régebben azért sikerült egy idõ után.Vagy próbáljam késõéjszaka?
Írta 2009. április 14. - 14:07
sziasztok! van egy kb 1éves polar cs 100am és hozzátartozó jeladóm, tegnap óta nem tudok mérni sebességet és már lassan pulzust sem, mivel az óra nem mutat merülést, így a jeladókra gyanakszom, lehet ezekben elemet cserélni? egyáltalán próbálkozott már vele valaki? a 6e Ftot évente egy elemcsere miatt sokkallom, remélem nem én vagyok az egyetlen ezzel a problémával. milyen megoldások lehetségesek?
szerk: Az látom, hogy ELVILEG nem lehet cserélni, de gyakrolatilag, próbálta már valaki?
Gyakorlatilag nem lehet úgy kinyitni a jeladót, hogy ne sérüljön. Így aztán ha cserélsz is benne elemet, nem igazán tudod úgy összerakni, hogy menjen bele por és víz. Sajnos ezeket az érzékelõket újra kell vásárolni.
Írta 2009. április 10. - 15:31
szerk: Az látom, hogy ELVILEG nem lehet cserélni, de gyakrolatilag, próbálta már valaki?
Írta 2009. április 06. - 12:10
A kérdésem az lenne, hogy ez pusztán matematikai korrekció, vagy valamilyen szinten le tudja szûrni, hogy pölö a jeladó okozott pillanatnyi problémát és irreális eredményt?
Van valakinek ezzel tapasztalata?
Köszi, Z
Írta 2009. április 05. - 19:15
Gondoltam, hogy esetleg az óra eleme a ludas, de a kijelzõje rendben.
Attól még lehet gyenge az elem. Lehet a vétel-t végzõ áramkörnek több energiára van szüksége, mint a kijelzõnek.
Írta 2009. április 05. - 18:20
Egy 50 km-es körön csak 30 km-en mért. Állandóan megáll menet közben majd bekapcsol és pl megyek 25-el, akkor képes 2 percig 4.3-at mutatni sebeségnek.az átlagsebességem meg a kör végére a 0 felé tendál. Gondoltam, hogy esetleg az óra eleme a ludas, de a kijelzõje rendben.Nem tudom mi lehet a hiba.
Írta 2009. április 03. - 20:44
Janes: most nézegettem a cs200 user manualt, a távolságot 30-40 cm-re írják, ha a szenzor ellentétes oldalon van, mint az óra, 30 cm-re, ha az óra a kormányszáron van, a mágnesre meg azt írják, hogy "the magnet hole must be facing the speed sensor"
Írta 2009. április 02. - 18:44
The other way around. A
CS-ben nem cserélhetõ az elem a szenzorban, csak az órában és a mellkasi pántban. Tehát, ha a CS sebesség vagy cad szenzor lemerül = kuka.
Az S-széria szenzorában lehet cserélni az elemet, de sokkal érzéknyebb a nedvességre és az ütõdésekre. Vagyis könnyen beázik és ha odavered, akkor vannak alkatrészek benne, amik könnyen letörhetnek.
Amennyire én emlékszem az S 710i órám mellkasi jeladójában is lehetett cserélni az elemet. Az órára meg azt mondták, hogy szakszervíz.
ez így pontos:)
Írta 2009. április 02. - 13:18
Azt tudtam, hogy a CS-s sebességszenzorban cserélhetõ az elem, de hogy a S510-ében nem a mellkaspántban... az érdekes.
Amit Ádám leírt... azok alapján én az S510-re szavazok.
The other way around. A
CS-ben nem cserélhetõ az elem a szenzorban, csak az órában és a mellkasi pántban. Tehát, ha a CS sebesség vagy cad szenzor lemerül = kuka.
Az S-széria szenzorában lehet cserélni az elemet, de sokkal érzéknyebb a nedvességre és az ütõdésekre. Vagyis könnyen beázik és ha odavered, akkor vannak alkatrészek benne, amik könnyen letörhetnek.
Amennyire én emlékszem az S 710i órám mellkasi jeladójában is lehetett cserélni az elemet. Az órára meg azt mondták, hogy szakszervíz.