köszi a válaszok
a helyzet érdekes, csak az érdekesség kedvéért.
a héten valamelyik nap kipróbáltam a régi telefonommal, (igazából úgyis azt szántam stravázni, csak össze kellett ragasztani) azzal jó. ugyanaz nap este hazafelé az új telefonnal megint szar (eddig hónapokig jó volt egyébként az is).
tegnap elvittem mind két hardvereszközt és ugyanarra az etapra a következőket mérték.
régi telcsi(ez korrektnek tűnik)
28,16 km táv. 1.40.37 idő, 237m szint, 16,8 átlag, 46,9 max, 1.55.37 teljes idő
új telcsi (ez a bolond)
25,07 km táv. 37.49 idő, 211m szint, 40,5 átlag, 95,2 max, 1.55.25 teljes idő (ez korrekt nyilván nem tudom ugyanabban a pillanatbna indítani leállítani)
valamint az új az elmúlt 3 alkalommal nem mért "segment"-eket, most egyet mért abban is van 2 másodperc különbség (1.51----1,53).
igazából vmi droid frissítés okozta kavarra tudnék gondolni (az újon lényegesen frissebb verzió van, a régi már nem is kap frissitéseket)
kösz
Nekem is rossz még mindig. A telefonom nem frissült mostanában, így az appal lesz a gond. Hivatalosan is tudnak erről a jelenségről, de közben már kijött egy verzió, ami ezt orvosolná: https://support.stra...the-Android-App
Szegmensek azért nincsenek, mert "teleportálva" rögzít a telefon, és így nem érintjük a kezdő és/vagy végpontokat.