Nekem van egy 520-am évek óta, nagyon szeretem. Mióta az AXS rendszert is csatlakoztattam hozzá (fokozatkijelzés) viszonylag hamar merül. Pulzusmérés és pedálfurdulat fut még.
A futásra használt Fenix 5, nagyjából 15 perc után eldobja a pulzusmérést legyen az Wahoo vagy Garmin öv. Javítani nem tudják ugye, egy reset utáni szoftverfrissítés a max amit egy 1.5 éves órán próbál a forgalmazó amúgy 70 000 Ft-ért kapok egy újat 1 év garral ha az nem segít. Nem tudom ér-e annyit, hogy újabb 1.5-2 évre beragadjak a Fenix 5 modellbe. Nyáron egész pontos amúgy a csuklós pulzusmérés gondolom az izzadás miatt, de télen semmit nem ér.
A Fenix 6 a kis kijelző hátránnyal meg akár az 520-at is ki tudná váltani navigáció és minden funkció terén (túl is mutat rajta). Viszont megszoktam az 520 viszonylag nagy kijelzőjét.
Javítsatok ki ha tévedek: a konkurencia elemző/háttér szoftvere a Stravara épít elsősorban, amúgy elég gyengécske mindegyik. Viszont az most fieztős lett. Földhöz nem vág, de a Garmin Connect elég jó és ingyenes (nyilván a magasabb árban azért benne van a Connect kifizetése).