en ezert sem ertem, hogy miert bonyolitjak tul ezeket az orakat - treningre nem kellene se szines kijelzo, se erinto kijelzo, se semmi ilyesmi. a wahoot esetleg probald ki, az alapkoncepcio jobb, de ahogy olvasom megbizhatosagi problemak ott is vannak, meg azert kevesebbet tud, mint a garmin.
az 530al eddig elegedett vagyok (foleg ahhoz kepest, hogy megfogadtam, hogy garmin nem kell tobbet), eddig egyszer indult ujra navigacio kozben - de el nem veszett semmi. az ot oras coursenal, livetrackel, stb 30%al fogyott az akku folyamatos terkeppel (az 520 szvsz vegig se birta volna). mukodesben is sokkal stabilabb, mint az 520 - a plusz infokat is szeretem a connecten, amiket ad. erintokepernyos akkor se kellene, ha fizetnenek erte.
gps + galileot hasznalok.
A navigáció mennyire használható? Konkrétan ha terepen vagy és megkeresel egy helyet a térképen, oda tud navigálni?
Tudom, hogy az 530 nem tartalmaz adatbázist, tehát nem lehet keresni, de 200 pontot lehet elmenteni, illetve lehet pásztázni a térképen.
Szeretnék venni egy Garmin készüléket és fontos a navigáció, viszont érintőképernyőt nem szeretnék. Tudom, hogy a 830-as legjobb a navigációra, de az érintős.
Az, hogy az 530-ban nincs adatbázis, nekem ok, ha a fentebbi módon tud navigálni.
Az aksi idő milyen? Kibír 10-12 órás használatot egy töltéssel? Nem tudom, mióta használod,vajon a hideg mennyire csökkenti az aksi időt?