Olvasd el, értelmezd még egyszer, amit írtam.Akkor miért kérdezel tõlem a pulzusról és az edzéselméletrõl? Hiszen nem hiszel benne .... :chin:

Olvasd el, értelmezd még egyszer, amit írtam.Akkor miért kérdezel tõlem a pulzusról és az edzéselméletrõl? Hiszen nem hiszel benne .... :chin:
A sebesség mindent megold.
Ebben az a hiba, hogy mi mtb versenyzõk vagyunk (ez alapvetõen mtb fórum). Nálunk az erõsebb gyõz (kivéve ha teljesen hülye).
Az öreg országútisok jönnek mindig a rutinnal meg a versenykilométerekkel, de valahogy mindig leszakadnak rólam a hegyen.
Hagyjuk már a vitát.
Ha valakinek nincs többre szüksége, akkor nem kell neki extrás. Ha neki elég, akkor elég.
Szóval akkor szerintetek milyen órát vegyek?
Egyelõre a pulzusmérõ lenne fontos benne. A magasságmérõ mennyivel dobja meg az árát?
Sok a nagyszájú montis, én már csak tudom
.
Egyébként én sem hiszek ezekben a látványos adatelemezgetésekben.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
nyugodtan használhatodNekem nem csak pulzus, hanem sebesség is kéne...
Most egy Cateye-om (micro Wireless), de nincs rajta pulzusmérõ, viszont pulzusmérõs órát nem feltétlenül szeretnék külön. Vagy használjam szerintetek a kettõt együtt?
sokkalHagyjuk már a vitát.
Egyelõre a pulzusmérõ lenne fontos benne. A magasságmérõ mennyivel dobja meg az árát?
Ez( http://www.biker.hu/...erekparkomputer ) jó?
Árban nem rossz.. Vagy mégis?
Ebben az árban ezekkel járnál a legjobban szvsz.:Hagyjuk már a vitát.
Ha valakinek nincs többre szüksége, akkor nem kell neki extrás. Ha neki elég, akkor elég.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Nem csak a Polar a jó, ott a VDO, a Sigmának is vannak jobb modelljei, a Garmin, no meg a wattmérõvel felszereltek.
Nekem csak az a bajom, hogy azt akarod megmagyarázni, hogy a gagyi is jó. Nyilván van akinek elég az egyszerûbb óra, de még az is inkább vegyen egy alap Sigmát, aminek van márkája (kemény 7-9ezerért). Ezerszer kényelmesebb mellkasi pánt, megbízhatóság, kezelhetõség, anyagminõség, stb.
Persze, jó az olcsóbb óra is.
Ilyenbõl él meg a teszkós kóla gyártója. Hisz olyan mint a Cocacola.... Persze.
Volt már Polarod? Nem? Akkor le is zárhatjuk a kérdést.
Én mentem országúton meg terepen is. Versenyeztem, általában dobogóra értem be mindkét helyen. A taktikát nem pótolja az óra, de a rendes felkészülésben segít. Ugyanolyan fontos, mint a helyes táplálkozás.
Persze, régen nem használtak ilyet. De Te még mindig 2 sebességes országútival mész, ahol úgy kell váltani, hogy megfordítod a hátsókereket? Naugye. Haladjunk már a korral...
Én osztom mjani véleményét szerintem is mtb versenyzõknek több erõre van szükségük valamint nagyobb rutinra az országutisoknál
Versenyen mind2 nél fontos az erõbeosztás de országutisoknál aszfalton ez talán egyszerübb
mint egy mtb maratonon ahol a száz fajta terepen x%-os emelkedknél lejtõknél a erö és a rutin fontosabb