Sok a nagyszájú montis, én már csak tudom .ez esetben kellemes kerékpározást az erdõkben. én inkább maradok az aszfalton. én meg erõsködõ montisokat láttam már hasonló helyzetekben.
Egyébként én sem hiszek ezekben a látványos adatelemezgetésekben.
Sok a nagyszájú montis, én már csak tudom .ez esetben kellemes kerékpározást az erdõkben. én inkább maradok az aszfalton. én meg erõsködõ montisokat láttam már hasonló helyzetekben.
A sebesség mindent megold.
Ebben az a hiba, hogy mi mtb versenyzõk vagyunk (ez alapvetõen mtb fórum). Nálunk az erõsebb gyõz (kivéve ha teljesen hülye).
Az öreg országútisok jönnek mindig a rutinnal meg a versenykilométerekkel, de valahogy mindig leszakadnak rólam a hegyen.
Ebben az a hiba, hogy mi mtb versenyzõk vagyunk (ez alapvetõen mtb fórum). Nálunk az erõsebb gyõz (kivéve ha teljesen hülye).nem azt vitatom,hogy segíthet a felkészülésben 1 komolyabb óra. ez a letöltõs dolog naon faxa,de nem ettõl fog vlki nyerni. a sok adat között elveszhet a lényeg: a taktika,az észjáték. a sok versenykilométert nem pótolhatja semmilyen intervall edzés,semmilyen pulzus adat. a versenyek alatt nem csak az erõnlét javul,de a helyezkedés a mezõnyben is jobban fog menni egy idõ után. sok dolgot nem lehet szimulálni edzéseken. szóval a lényeg az,hogy nem az óra hajtja a bringát,hanem az ember. 1 gyengébb erõnlétû versenyzõ is simán lenyomhat 1 nálánál jobb fizikális állapotban lévõt,ha a kevésbé erõs rutinosabb. nem kell a sok marketingnek bedõlni,mert pl ettõl is csak drágább lesz egy termék. fontos,hogy 1 óra vízálló legyen,stabilan mûködjön,könnyû javíthatóság sem árt (pl.:elemcsere). nem árt,ha nincs vezeték,mert ez is hibalehetõség. az enyém innen nézve teljesen okés. igaz nem lehet vele jaszkarizni,hogy nekem 60000HUF volt. most ennyi jutott eszembe.
kérdezem fordítva. a pro tour versenyzõk közt hányan nem használnak "profi" pulzusmérõ órát? (de most már inkább a watt mérésrõl kellene beszélni)a sok általatok favorizált profi órák száma kis hazánkban, nem áll egyenes arányban a hazai pro tour versenyzõk számával.
...
szerintem a 15-20ezer forintos órák is hasonló áron jöhetnek be,csak a márkajelzés miatt lesz annyi az áruk.
nekem kicsit más a véleményem ezekrõl a dolgokról,de inkább nem írom le,mert sokan a szívetekre veszitek.
50-60 ezer ft-tól kezdõdnek kb ezek az órák (polarra gondolok)nekem volt drágább is,de semmivel sem érzem ezt gyengébbnek. sztem max azt az órát hív6juk profi órának,amelyikrõl le lehet tölteni az adatokat. azok meg 40 papír körül kezdõdnek(vagy több,ezt nem tuom). szóval a legtöbb kerékpárosnak ez megfelelne. nem az órától leszel profi.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nekem volt drágább is,de semmivel sem érzem ezt gyengébbnek. sztem max azt az órát hív6juk profi órának,amelyikrõl le lehet tölteni az adatokat. azok meg 40 papír körül kezdõdnek(vagy több,ezt nem tuom). szóval a legtöbb kerékpárosnak ez megfelelne. nem az órától leszel profi.
nem akarom leszólni, mert anno én is használtam ilyet, de azért azt ismerjük el, hogy ez inkább csak hobbi célokra való és tájékoztató jellegû információkat szolgáltat.
ne várjunk tõle azért olyan nagy pontosságot
sztem ennél jobb pulzusmérõ nem kell: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
fõleg,ha az árát is nézzük. 3990HUF volt a LIDL-ben. átlagpulzust is mér,rádiós jelvevõ a kerékhez is. szinte mindent tud amit a nagyok,és töredék árért.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ez fáj!sikerult kicserelnem az elemet. viszont nem tudom hulyeseget mutat -e a muszer ,de a nyugalmi pulzusom 79-84 kozott van normalis ez ?