Kb. fél perc alatt.
Az korrekt, fõleg annak függvényében, hogy a polár G3-as GPS szabadtéren is lassan talál mûholdat.
Beltéren , nálam nem is csatlakozik fel.
Kb. fél perc alatt.
Kb. fél perc alatt.Akkor a nappaliban fel tudott csatlakozni a mûholdra?
Ha igen kb. menyi idõ alatt?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Ma jött meg a Forerunner 305-ösöm, eddig patika. A nappali közepén ülve nézegetem, hogy milyen mûholdakra csatlakozott rá.
Holnap futok vele egyet ha nem lesz nagyon trágya idõ és referálok a tapasztalatokról.
Sziasztok!
Milyen órát tudnátok ajánlani egy hölgynek hobbi célra spinningre?valami alap is megteszi, csak megbízható legyen.köszi
köszi a tippet, pont a sigmákat nézegetteNekem egy Timex van lassan 3 éve, jó futáshoz, bringázáshoz, nemigen kavar be semmi. Lehet zónákat is állítani, ha valaki céltudatosabban edzene. Sigmának vannak olcsóbb pulzusmérõs órái, de azokat nem ajánlom, ismerõsi körben volt olyan, ami gyakorlatilag szétesett, pedig csak futásra volt használva, tehát nem esett vele senki bringával nagy sebességgel, egyszerûen megadta magát a ragasztó.
Ma jött meg a Forerunner 305-ösöm, eddig patika. A nappali közepén ülve nézegetem, hogy milyen mûholdakra csatlakozott rá.....majd megosztod velünk?!
Sziasztok!
Milyen órát tudnátok ajánlani egy hölgynek hobbi célra spinningre?valami alap is megteszi, csak megbízható legyen.köszi
Gondolhatod milyen lehet a többi....a Garminéknál ez ugyan nem.
Ridley Noah Fast
Hát ez így elég gagyi. Nem mindig otthonról szoktam indulni, ma pl.250km-re voltam a lakástól, és onnan indultam. Ha ez így mûködik akkor 1 kalap sz@..rt se ér az egész.
Köszi!!! Neked is 800-asod van?? A kerékbeállítást értem. A magasságbeállítást, ha jól értelmeztem írásod, akkor csak akkor és csak akkor mér pontosan ha indulás elõtt megvárom, hogy találjon mûholdat, és akkor jó lesz?