Inkább csak érdekes.Szerintem, ha olyan órát használsz, melyrõl az edzésadatokat fel tudod tölteni, azt késõbbiekben összevetni máskor elvégzett edzésekkel, az még amatõrök számára is hasznos, érdekes .
Nekem polar rs800 van, pulzus, átlagpulzus, edzésidõ, megett km és ezeknek az összesítése, hasznosak, néha a gps-t is használom, fõleg ha nem a megszokott helyen tekerek.
Egyebekben azonos a véleményem.
Jelentkezz be Regisztrálj
Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok
Írta 2012. december 18. - 13:24
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. december 18. - 12:53
Szerintem, ha olyan órát használsz, melyrõl az edzésadatokat fel tudod tölteni, azt késõbbiekben összevetni máskor elvégzett edzésekkel, az még amatõrök számára is hasznos, érdekes .szerintem bõven elég az alapfunkciókat használni. pillanatnyi pulzus, max pulzus, átlagpulzus. a többivel meg el kell adni az órát azoknak, akiknek az óra fontosabb a sportnál.
Nekem polar rs800 van, pulzus, átlagpulzus, edzésidõ, megett km és ezeknek az összesítése, hasznosak, néha a gps-t is használom, fõleg ha nem a megszokott helyen tekerek.
Egyebekben azonos a véleményem.
Írta 2012. december 18. - 10:44
Konkrétan errõl nincs tapasztalatom, csak azt tudom, hogy nem digitálisan kódolt jelátvitelû pulzusmérõ nekem ingyen se kéne.
Haveromnak analóg VDO pulzusmérõ/computere volt, budapestiként használhatatlan volt, vett is helyette egy jó Polart. Másik havernak csak pulzusmérõ nélküli VDO computere van, azt mondja, megbánta, hogy nem vezetékeset vett... (Megint másik haver ahogy mosta le a montiját, a szintén vezeték nélküli VDO computer jeladója beázott és elromlott. Mondjuk ez utóbbi már nem ide tartozik.)
nekem volt 1 lidl-s hasonló órám az elég jól bírta a kiképzést. az sem volt lekódolva,de nekem nem okozott különösebb gondot. csak ezért kérdeztem. ha tudja hozni azt a szintet,akkor ennyiért még jó is lehet egy hobbi bringásnak. aki komolyabban gondolja,annak persze ez nem elég.
a VDO órákról már én is több panaszt hallottam,olvastam,de valakinek így is bejön.
Írta 2012. december 18. - 10:34
ilyet vett valaki: ALDI - Nyitási ajánlatok, 2012.12.13.?
esetleg használja is? van infótok róla?
Konkrétan errõl nincs tapasztalatom, csak azt tudom, hogy nem digitálisan kódolt jelátvitelû pulzusmérõ nekem ingyen se kéne.
Haveromnak analóg VDO pulzusmérõ/computere volt, budapestiként használhatatlan volt, vett is helyette egy jó Polart. Másik havernak csak pulzusmérõ nélküli VDO computere van, azt mondja, megbánta, hogy nem vezetékeset vett... (Megint másik haver ahogy mosta le a montiját, a szintén vezeték nélküli VDO computer jeladója beázott és elromlott. Mondjuk ez utóbbi már nem ide tartozik.)
Írta 2012. december 18. - 09:03
Kéne egy pulzusmérõ. Olvasgatom a Polár oldalán, hogy az utóbbi években milyen okosságokat találtak ki, és nem tudom eldönteni magamban, hogy parasztvakítás-e, ez a SMART COACHING dolog, vagy valóban segít? A ZoneOptimizer-re, OwnZone-ra, FitnessTest-re gondolok. Az óra a feleségemnek lesz, a cél a dobogós hely a TopMaratonokon. (Ez idén is mindig megvolt, de szorosan, jó lenne biztosítani, illetve feljebb is lépni.)
szerintem bõven elég az alapfunkciókat használni. pillanatnyi pulzus, max pulzus, átlagpulzus. a többivel meg el kell adni az órát azoknak, akiknek az óra fontosabb a sportnál.
Írta 2012. december 18. - 08:09
Írta 2012. december 15. - 20:31
Én ezen o-synce Fahrradcomputer und Sportuhren: navi2coach agyalgatok, hogy venni kellene, ha majd megjelenik.
Muszáj lesz vmit vennem, mert hogy az iPhone-t eladtam, így kell vmi normális GPS és ebben tetszik az hogy viszonylag "könnyû", ANT+ komptbilis, szóval a meglevõ dolgaimat tudnám használni hozzá és olcsóbb mint a Garmin 800-as.
O-Synce navi2coach GPS Cycling Computer
Írta 2012. december 15. - 08:35
Muszáj lesz vmit vennem, mert hogy az iPhone-t eladtam, így kell vmi normális GPS és ebben tetszik az hogy viszonylag "könnyû", ANT+ komptbilis, szóval a meglevõ dolgaimat tudnám használni hozzá és olcsóbb mint a Garmin 800-as.
Írta 2012. december 14. - 11:36
Írta 2012. december 06. - 17:35
Az elõzõ oldalon ajánlottam már valakinek és még mindig így teszek:
Zerge.info - POLAR FT40 white -nõi
Írta 2012. december 06. - 12:18
Aktuális, átlag és max. pulzus, egy beállítható zóna, kalóriaszámlálás, digitálisan kódolt átvitel lennének az elvárások.
Legjobb, ha nõi, mert lánynak lenne, futáshoz.
Írta 2012. november 30. - 16:45
Írta 2012. október 31. - 08:48
Írta 2012. október 30. - 21:26
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. október 30. - 09:34
/átlagpulzus, maxpulzus/
Írta 2012. október 28. - 07:42
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. október 27. - 19:42
Ridley Noah Fast
Írta 2012. október 27. - 18:15
A kijelzõn megjeleníthetõ adatokat szénné lehet pimpelni. Egyszerre 4 adatot képes megjeleníteni, de lehet 3, 2, 1-re is állítani. Iszonyat sokféle adatot ki lehet tenni.
Pontosságról nagyon nem tudok ez alapján nyilatkozni, de egy tuti, nem vesztette el a vételt sehol. Ez majd inkább egy hosszú mtb túra után lesz releváns.
A mellkaspánt egy csoda. Onnan vettem le futás után, ahova feltettem. Nem csúszkált le, nem szúrt és folyamatos jelet adott. Szóval pazar.
Ha még valami érdekel próbálok rá válaszolni, de elsõ körben ennyi élményem volt.
Az aláírásomban van a sports tracker profilom, ott az utolsó futás workout-ot már ezzel csináltam.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. október 27. - 16:50
Várjuk!!Ma jött meg a Forerunner 305-ösöm, eddig patika. A nappali közepén ülve nézegetem, hogy milyen mûholdakra csatlakozott rá.
Holnap futok vele egyet ha nem lesz nagyon trágya idõ és referálok a tapasztalatokról.
Ridley Noah Fast
Írta 2012. október 27. - 13:07
Köszönöm a válaszokat,utánuk olvasok és meglátom.Akkor a sigmát kihagyomÉn ilyet vettem a páromnak: POLAR FT40 | POLAR | www.zerge.info