Egyébként nagyon szép!
Szerintetek mennyit érhet egy jó állapotú Sram ESP 9.0 SL Woody 97-bõl?
Szerintetek mennyit érhet egy jó állapotú Sram ESP 9.0 SL Woody 97-bõl?
Igazából azért mondtam, hogy könnyebb lenne megmondani, mert ha a váltót, hajtómûvet felismerem akkor meg tudom mondani, hogy azokat mikor gyártották és onnan az évjáratot sem nehéz kitalálni, de túl kicsi a kép ahhoz hogy meg mondjam hogy felismerjem õket. De ha megmondod a kódját a hajtómûnek (a belsõ felén a pedál menet mellett van) akkor azt megmondom mikori.
Igazából azért mondtam, hogy könnyebb lenne megmondani, mert ha a váltót, hajtómûvet felismerem akkor meg tudom mondani, hogy azokat mikor gyártották és onnan az évjáratot sem nehéz kitalálni, de túl kicsi a kép ahhoz hogy meg mondjam hogy felismerjem õket. De ha megmondod a kódját a hajtómûnek (a belsõ felén a pedál menet mellett van) akkor azt megmondom mikori.Tessék kep.psharing.com/555974.jpg
A sebesség mindent megold.
Hányas évjárat lehet ez a monti? kep.psharing.com/555964.jpg
specialized-FSR-team-S-works Photo Album - Page 1 - Pinkbike.com
Szerintetek mennyit érne ez a váz reálisan? (váz+tag)
Biztos ebben látták a jövõt
Ma políroztam fel a kb 20 éves elsõ kerekem felnijét, gyárilag tükörpolír, de már kicsit kopottas, régi, azt hiszem belga outi felni, annak is ilyen domború oldalfala van, a fékpofákon is durván látszik.
Érdekes dolgok voltak régen (számomra), domború oldalfalú outi felni, v alakú monti felni. De ezeknek mi értelme van?
![]()
Aztán 1 1/4-es menetes villanyak könnyû villával, dögnehéz stucnival.
RAUH-Welt
B E G R I F F