o.k., leesett. fent tényleg nincs rugó, csak a kanálnál, de az is állítható feszességû.
Akkor jól gondoltam. Kíváncsi lennék, hogy ennek a rugónak hiánya vajon mennyiben befolyásolja a váltás folyamatát...
o.k., leesett. fent tényleg nincs rugó, csak a kanálnál, de az is állítható feszességû.
Igen, azt látom, hogy ezeken is három csavar van - kettõ a végállásokhoz, egy pedig magához a váltófülhöz....
Szerintetek mennyit érhet egy jó állapotú Sram ESP 9.0 SL Woody 97-bõl?
Igazából azért mondtam, hogy könnyebb lenne megmondani, mert ha a váltót, hajtómûvet felismerem akkor meg tudom mondani, hogy azokat mikor gyártották és onnan az évjáratot sem nehéz kitalálni, de túl kicsi a kép ahhoz hogy meg mondjam hogy felismerjem õket. De ha megmondod a kódját a hajtómûnek (a belsõ felén a pedál menet mellett van) akkor azt megmondom mikori.
Igazából azért mondtam, hogy könnyebb lenne megmondani, mert ha a váltót, hajtómûvet felismerem akkor meg tudom mondani, hogy azokat mikor gyártották és onnan az évjáratot sem nehéz kitalálni, de túl kicsi a kép ahhoz hogy meg mondjam hogy felismerjem õket. De ha megmondod a kódját a hajtómûnek (a belsõ felén a pedál menet mellett van) akkor azt megmondom mikori.Tessék kep.psharing.com/555974.jpg
A sebesség mindent megold.
Hányas évjárat lehet ez a monti? kep.psharing.com/555964.jpg
A sebesség mindent megold.