Nem teljesen véletlenül Szekszárdi a mostani tulaj? Csak kérdezem.
Mavic témában informált az öcsém? Én is tudom...
És volt a Hajduban 2 A-TAC stucni, az egyik lila, a másik polir, mindkettõ 140-es 0 fokos, és 3000/db áron vette meg a srác, akihez jössz fényképezni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Retro - régi idõk bicaja
Indította
zOrg
, 2003. február 25. 13:57
Írta 2003. április 29. - 16:00
Írta 2003. április 29. - 14:29
Írta 2003. április 29. - 13:11
Írta 2003. április 29. - 12:49
zorg csak nem ilyen a váz ???
http://www.firstflig...1_Trek_8700.htm
a fenti linken van egy eredeti alkatrészlista is...
meg találtsz még arra néhány finomságot: Ibis, Fisher, Cinelli, Fat Chnace, Manitou stb stb...
amúgy meg hülye mákos ;D
http://www.firstflig...1_Trek_8700.htm
a fenti linken van egy eredeti alkatrészlista is...
meg találtsz még arra néhány finomságot: Ibis, Fisher, Cinelli, Fat Chnace, Manitou stb stb...
amúgy meg hülye mákos ;D
Írta 2003. április 29. - 12:47
Írta 2003. április 29. - 11:38
El kell, h. keserítselek: az bizony 8700 (nyolcezerhetesszáz). Egy 8900 van a "Mindentudó bicikli-könyv" 24-25. oldalán. Tegnap már szûkítettem a kört: 1991 vagy 1992-es a béjbe.
Aaaazok a Mavic felnik... holmerremeddig?
Privát is jöhet...
Aaaazok a Mavic felnik... holmerremeddig?
Privát is jöhet...
Írta 2003. április 29. - 09:18
870 lesz az a 8700 szerintem. Havernak is van, csak azért. Asszem '94es. Korhû kormánycsapágy: szigorúan Chris King, esetleg megengedhetõ DX, XT, XTR. Antik nyeregcsövet, kormányt, meg stucnit még lehet turkálni a Hajdúban, vagy a Bergusonban. Ja, meg súgok, hogy tudok egy zsír új Mavic 217 Ceramic felnit. Az illene bele. Guminak meg Panaracer Smoke/Dark Classic. Újra lehet ugyanis kapni õket.
Írta 2003. április 28. - 21:13
Másfél hét kompjúterhalál után ismét netközelben. ;D
Úgy tûnik, megvan a vázam a villámhoz:
Egy Trek 8700 alu muffos karbon darab, még nem tudom pontosan de 1991-1993 környéki. Olyan két hét múlva tudom elhozni talán, majd összerakni, és akkor tolok fel képet is.
Kellene még korhû kormánycsapágy, stucni, nyeregszár, felni, gumi... Szerintem ezeket mai cuccokkal pótolom momentán, mert nem bírnám ki, hogy ne tekeregjek vele.
Úgy tûnik, megvan a vázam a villámhoz:
Egy Trek 8700 alu muffos karbon darab, még nem tudom pontosan de 1991-1993 környéki. Olyan két hét múlva tudom elhozni talán, majd összerakni, és akkor tolok fel képet is.
Kellene még korhû kormánycsapágy, stucni, nyeregszár, felni, gumi... Szerintem ezeket mai cuccokkal pótolom momentán, mert nem bírnám ki, hogy ne tekeregjek vele.
Írta 2003. április 28. - 10:30
Írta 2003. április 27. - 11:32
Van egy 1936-os Velvart félverseny bringám! A hátsó keréken az egyik oldalon racsni a másik oldalon fix áttétel. Váltó nincs.
A festése eredeti korához képest jó állapotú.
A váz bordó, a kerekek sárgák természetesen gumifalcos gumikkal!
A festése eredeti korához képest jó állapotú.
A váz bordó, a kerekek sárgák természetesen gumifalcos gumikkal!
Írta 2003. április 26. - 17:45
Milyen értékû?
1. Használati érték: attól függ, hogy milyen állapotban van, vagy milyenbe hozod.
2. Pénzben kifejezett érték: nem annyira állapotfüggõ, egy igazi gyûjtõ szereti maga restaurálni a dolgokat.
3. Eszmei érték: egyáltalán nem állapotfüggõ, egy biztos, hogy a campa agyaknak igen magas... A 600as szettnek is, atól függõen, hogy milyen régi.
Nem eladó a cucc?
1. Használati érték: attól függ, hogy milyen állapotban van, vagy milyenbe hozod.
2. Pénzben kifejezett érték: nem annyira állapotfüggõ, egy igazi gyûjtõ szereti maga restaurálni a dolgokat.
3. Eszmei érték: egyáltalán nem állapotfüggõ, egy biztos, hogy a campa agyaknak igen magas... A 600as szettnek is, atól függõen, hogy milyen régi.
Nem eladó a cucc?
Írta 2003. április 25. - 19:59
Milyen értékek lehetnek a köv cuccok. a korukat sajna nem tudom, de 20-40 közt lehetnek
Campa agyak, a hátsón menetes 6os Dura-Ace fogsor.
Shimano 600 szett.
korhû Myata acélváz (nem fix, hogy igy irják)
???
Campa agyak, a hátsón menetes 6os Dura-Ace fogsor.
Shimano 600 szett.
korhû Myata acélváz (nem fix, hogy igy irják)
???
Írta 2003. április 25. - 15:57
Hali!
3 nem fordított, de így is jó a ciril Znek...
Hogy miért érdekel?
Mert ha már megtaláltam, érdekelt, mit találtam
Megpróbálom kipofozni, és a karbid lámpa mellett jól fog mutatni...
Smici: érdekelni érdekel... küldök privit... 8)
Tsõ
3 nem fordított, de így is jó a ciril Znek...
Hogy miért érdekel?
Mert ha már megtaláltam, érdekelt, mit találtam
Megpróbálom kipofozni, és a karbid lámpa mellett jól fog mutatni...
Smici: érdekelni érdekel... küldök privit... 8)
Tsõ
Írta 2003. április 25. - 14:06
XB3 - sztem ciril betuk lesznek, a Szputnyik hazimarkaja volt v.mi ilyesmi (de a "3" nem forditva van???).
Van hozza valtokarom, ha erdekel...
Van hozza valtokarom, ha erdekel...
Írta 2003. április 25. - 13:59
Írta 2003. április 25. - 02:06
sziasztok!
én nem vagyok ilyen megszállott régiséggyüjtögetõ és bár nagyon tetszik és sokra értékelem az ilyenféle türelmes embereket, azért belekezdeni nem fogok!
azért is írok ide, mert itt nálunk (Nyíregyháza) van két Tihany neveztû "jármû" ami még talán a 60-as években került gyártásra! mindkettõ szépen meg lett csinálva, és bár az egyiken nagyon sokminden volt javítandó (pl. a stucni csavarja ami a villába megy bele el lehetett sarkazva és egy egész kerticsap-kilincsrendszert hegesztettek a helyére, ami kb. 15cm magas is volt)! a másik sem volt gyenge, ott egy kicsit a festés után a muffokra kellett egy kis plussz anyag, így jöhetet az ujabb festés! mostanra elég szépek és bár az egyik még kb 500m-t ha ment, a másikat rendszeresen használják! a felszerelések már nem annyira korhûek sajnos (deore fékkar egy shimano elsö dobfékhez), de attol még simán levehetõ, hogy mi is volt ez valójában!
az egyik amugy egy kerékpár bolt tulajdonosának a biciklije, és mivel ez az amit nem nagyon haználnak, így ki van téve a boltba! egyszer egy fazon arra járt, benézett és egyböl meg is akadt a szeme rajta! elsö kérdés: mennyibe kerül? talán vagy 100e-ig ment, pedig az sem korhû, de a tag biztosan értett hozzá, mert egy egyszerû járó-kelõ nem hinném, hogy lát különbséget egy sima 28"ascsepel (18e HUF) meg egy "meggyógyított" Tihany közt (ami esetünkben az ajánlat szerint kb. 100e )
ennyi!
pacsee!!!
ja, és itt a jóidõ!!
kifelé mindenki a gép elõl!!!
én nem vagyok ilyen megszállott régiséggyüjtögetõ és bár nagyon tetszik és sokra értékelem az ilyenféle türelmes embereket, azért belekezdeni nem fogok!
azért is írok ide, mert itt nálunk (Nyíregyháza) van két Tihany neveztû "jármû" ami még talán a 60-as években került gyártásra! mindkettõ szépen meg lett csinálva, és bár az egyiken nagyon sokminden volt javítandó (pl. a stucni csavarja ami a villába megy bele el lehetett sarkazva és egy egész kerticsap-kilincsrendszert hegesztettek a helyére, ami kb. 15cm magas is volt)! a másik sem volt gyenge, ott egy kicsit a festés után a muffokra kellett egy kis plussz anyag, így jöhetet az ujabb festés! mostanra elég szépek és bár az egyik még kb 500m-t ha ment, a másikat rendszeresen használják! a felszerelések már nem annyira korhûek sajnos (deore fékkar egy shimano elsö dobfékhez), de attol még simán levehetõ, hogy mi is volt ez valójában!
az egyik amugy egy kerékpár bolt tulajdonosának a biciklije, és mivel ez az amit nem nagyon haználnak, így ki van téve a boltba! egyszer egy fazon arra járt, benézett és egyböl meg is akadt a szeme rajta! elsö kérdés: mennyibe kerül? talán vagy 100e-ig ment, pedig az sem korhû, de a tag biztosan értett hozzá, mert egy egyszerû járó-kelõ nem hinném, hogy lát különbséget egy sima 28"ascsepel (18e HUF) meg egy "meggyógyított" Tihany közt (ami esetünkben az ajánlat szerint kb. 100e )
ennyi!
pacsee!!!
ja, és itt a jóidõ!!
kifelé mindenki a gép elõl!!!
Írta 2003. április 24. - 12:48
senki?
szomorú...
a váltó egyébként a CAMPAGNOLO cikkben szereplõ régi váltókhoz hasonlít... azért jó lenne tudni miféle, kiféle, keféle...izé...
:
Üdv, és tsá... 8)
szomorú...
a váltó egyébként a CAMPAGNOLO cikkben szereplõ régi váltókhoz hasonlít... azért jó lenne tudni miféle, kiféle, keféle...izé...
:
Üdv, és tsá... 8)
Írta 2003. április 23. - 10:00
Húúú de mélyre kellett már ezért a topicért nyúlni...
AHOY!
vkinek nem ismerõs véletlen: XB3
bár lehet, hogy ez nem is ikszbéhárom, hanem ciril betûk... :-\
amúgy ez egy hátsóváltón van, amit hétvégén találtam padláson...
TSõváz és hátszél...
AHOY!
vkinek nem ismerõs véletlen: XB3
bár lehet, hogy ez nem is ikszbéhárom, hanem ciril betûk... :-\
amúgy ez egy hátsóváltón van, amit hétvégén találtam padláson...
TSõváz és hátszél...
Írta 2003. április 02. - 17:34
Írta 2003. április 02. - 15:43
Segítség emberek! Van nekem egy Csepel Tihany bringám. Eredetileg kék volt de sajna kapott egy piros beöntést. Akinek van valamilyen képe bármilyen festésrõl meg ay egész bringáról légyszíves jelezze!!! Köszi!