Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

csanya

csanya

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Köszi. Reggel megpróbálom.

csanya

csanya

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Murla már megválaszolta. Ma mentem pár kilit a faluban. Már nem imbolyog annyira.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hm..ha csak úgy eldobod, akkor elég sok gépet kell a nyakadba akasztanod! :D
Én megyek, ha esik, akkor is. Nagy kaland! Legfeljebb nem rekuval! Különben is, nagymami mindig azt mondta, az esõvíz jót tesz az arcbõrnek! Persze az õ korában még nem találták fel a savas esõt! :)

csiga papa

csiga papa

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Nohát. Akkor drukkoljunk, hogy ne essen...
A fotózás/videózás nekem egy középkategóriás kompakt fényképezõgépet jelent. Nyakpánton lóg, bármikor felkapom, eldobom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Viszont úgy nem annyira izgalmas! :D
A Keviczkyre én benevezek. A fotózást megpróbálom, bár tekerés közben...:)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
Csanya
Próbáld meg úgy, hogy a 2 könyököd a testedhez szorítod, úgy kevésbé imbolyog...

Murla

Murla

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás

Nagyon aranyos briga az a Hurry SL! És 10kg alatt van, az enyém meg 14...
- Mennyi annak az ára?
- Milyen felszereltséggel?

Tegnap adtunk át éppen egyet...
A tömege egyébként rosszul szerepel a gyártó honlapján (és a mienken) is, mert a valóságban most 10,5 kg.tól indul. (Mondjuk ez se sok.:)) Egyébként 2006-ban valóban 9,6 kg volt, de akkor még 10 kilóval kevésbé lehetett terhelni, azóta erõsítettek rajta a vevõk kérésére, hogy túrázásra alkalmasabb legyen.
Az ára 2640 Eur 2x9v XT szettel, de fél kg plusz vállalásával 27 sebességes Dualdrive-os kivitelt kaphat az ember 2320 Eur-ért. Utóbbiról megoszlanak a vélemények, van aki ki nem állhatja, a többség pedig kifejezetten ilyet kér... Az tény, hogy az agyváltó azért sokszor hasznos tud lenni egy rekun, bár nem igazán versenyzéskor.
A konkrét felszereltségeket az alábbi linken találod a Challenge árlistájában: http://ambringa.hu/h...yagok/Arlistak/
Más:
A most vasárnapi Keviczkyre biztos nem fogok tudni menni, mert Egerben leszek, de majd gondolok rátok! Ha esetleg fotóztok, és elkülditek nekem, azt nagyon megköszönném!

csiga papa

csiga papa

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Nagyon aranyos briga az a Hurry SL! És 10kg alatt van, az enyém meg 14...
- Mennyi annak az ára?
- Milyen felszereltséggel?

csiga papa

csiga papa

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Vasárnap lesz a Keviczky a Pilisben. 120km. Ha nem esik, én megyek...
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1791

csanya

csanya

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Na megkaptam a gépet. Már az utcában majdnem firgáztam egyet... Budakalászról elkerekeztem Budaörsre. A Budai alsó rakparton tekertem mikor tapsot hallottam. Felnézek hát vagy 100 bringás néz le rám és tapsolnak. A Bathánny magasságában volt. A Sasadi út utánni emelkedõt is sikerült megtekernem. Végig járdán vagy kerékpárúton mentem mert még nem érzem igazán a masinát. Néha kicsit imbolyog...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Igaz, igaz. Azonos besorolású gépekkel kellene megtekerni.
Jövõre már tényleg jó lenne eljutnom a TDP-re! Aztán hogy ott a low raceresek lehagynak...na bumm! Én akkor is végig hajtom! Csak jusson rá idõm.

Murla

Murla

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás

Mekkora távra gondolsz? Na mert az én SWB/HR-em - AZUB MAX - nem egy igazi racer, de hát ezen ne múljon!

Ha mindketten magas építésûvel mentek, akkor hasonlóan magas gépest kellene keresnetek, mert egy lowracerrel nem igazán mentek sokra...
Mikorra tervezitek a dolgot? Én a jövõ évi Tour de Pelso-ra szeretnék összeszedni egy 4-6 fõs rekus csapatot, de bevallom elsõre lowraceresekre, illetve midraceresekre gondoltam. Ettõl függetlenül szerintem össze tudnánk hozni a magasabb gépekkel is a dolgot, mert ismerek Lightning Phantommal menõt (most tekertünk együtt többek közt a cseh rekus találkozón), aki vélhetõen szivesen eljönne. Én meg tudok alkalmazkodni vélhetõen szerencsére...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ: csiga papa
Jó lenne legalább 3 rekusnak összeállni. Szerintem egy 35-ös átlagot megcélozhatnán

Mekkora távra gondolsz? Na mert az én SWB/HR-em - AZUB MAX - nem egy igazi racer, de hát ezen ne múljon!

csanya

csanya

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Hello hello!

Ma kaptam a mélt, hogy megérkezett a várva-várt csodálatos Hurricane SL. Ott vár a boltban. Holnap megyek érte. Hûûûûû de nehezen teltek a hetek.

csiga papa

csiga papa

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
http://www.bacchetta...ttype=6&apage=1

A telefont a mez zsebében hordom, a fényképezõgépet nyakpánton a hasamon.

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Az ülés mögötti teret ki lehet használni, nekem bevált:
http://img0.tar.hu/t.../28857987.jpg#3
a képen még csak a karton próba van, de azóta megcsináltattam gyöngyvászonból.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
Az utóbbi idõben megszerettem hagyományos bringán a stucnitáskákat. Bele tudom rakni a tárcámat + a fényképezõgépet + telefont, elõ tudom venni õket gurulás közben, kéznél van. Mi lehet ennek az alternatívája a (felsõ kormányos) fekvõre?
Ha felrakom rendesen a kormányra, belóg a kilátásba - nem jó. Ha fejjel lefelé rakom, akkor belerúgok a térdemmel - nem jó. Normál kormánytáska a nagyobb mérete miatt nyilván fel sem merül, mert ugyanezek a problémák vannak vele - nem jó.
Nektek ilyen célra milyen táska vált be?

csiga papa

csiga papa

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Reku és outi nem nagyon való egy bolyba. A reku lefelé gyorsabb, az outi felfelé. Valamelyik, nem túl hegyes teljesítménytúrán szeretném kipróbálni, milyen gyors egy rekus boly. Jó lenne legalább 3 rekusnak összeállni. Szerintem egy 35-ös átlagot megcélozhatnánk.

Valaki?

Esetleg, ha valakinek van gyors rekuja, és kölcsön adná egy napra, szerveznék rá pilótát...

csiga papa

csiga papa

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Szerintetek az mitõl van, hogy az aláírásom nem jelenik meg a kommentjeim alatt? A tiéteket látom...

Ááá, már látom a sajátomat is. A korábbi kommentek alá nem teszi be.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
...hát nem tudom, szerintem nyugodtan bevállalható. Nekem van alsó kormányos is meg felsõkormányos is, valahogy az alsókormányos jobban bejön, bár most a felsõkormányost építgetem, mert abból nincs alsókormányos...

...Csigapapa a hajtómûmagasságról beszélt én pedig a hajtómû magasság és az ülésmagasság arányáról...mert szerintem az akkor jó, ha úgy 10 centi a különbség a hajtómûmagasság javára...aztán ez, hogy hová kerül a térben, milyen magasan lesz a kiindulópont az ülés az egy másik kérdés. Nekem az egyik masinámon az ülés alatt van pár centivel a hajtómûház a másiknál meg 10 centivel feljebb. Térdügyileg a 10 centivel feljebbit jobban csípem...

Én szerintem neked olyan masina lenne az ideális, mint a Csigapapáé, csak alsókormányosan és hátsó telóval...Jónak tûnnek az arányai (utánfutás, ülésmagasság, hajtómûmagasság)...