Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Ezt hozta szülinapomra a Télapó, meg a Húsvétinyuszi és a Jézuska!

Ezennel kivánok Neked sok boldogat és rengeteg rekus kilométert.(emelkedõkkel):)
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Basta mindenit! Stílusos a gép! Tetszik a tükör is, de a basta led világítását (anno) én a hajtómû elé tettem volna... Lompi sem oda tette és Levi sem. Nyílván az én ízlésemmel van a baj. Pedig olyan szép íves! :)

Egyébb iránt kis felújítást, modernizációt eszközölök az ELEPHANTON (ez még nem az új projekt, az majd a szezon végén indul - 700-as, láncváltós, merevvázas, stb) A felújítás következtében jól megvágtam Lompit és eladtam neki -jóval a piaci ár felett- a kerék szettemet, agygenerátorostúl, nyolcasagyváltóstúl. (mindenkitõl elnézést, akinek esetleg már elígértem)

Mi lesz helyette? :)

A jövõhéten már tesztelhetitek a Misimano SG-700-at, közismert nevén Alfine-11. Két fokozatú balos, 11-gangos a jobb (cserélhetem a markolatokat, mert váltok a gripshiftrõl..) a hozzá passzoló Alfine agygenerátorral és minden mütyürkéjével együtt. Késõbb még jön rá egy centerlockos tárcsa elõre. Hátul hagyom az LX-es V-féket. És megint csak nõ a súly kb. 150 gr.-al
Használjam egészséggel! :)

Ezt hozta szülinapomra a Télapó, meg a Húsvétinyuszi és a Jézuska!

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Tegnapi képek, a bringa 99%-os túrakész állapotban, KRESZ elõírások szerint felszerelve:
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Nem kellene ingatlanügynöknek menned? Ha azt is ilyen kitartással csinálnád a lakásom eladását is rád bíznám. ;)

hasszan

hasszan

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
Sziasztok!
No, hol is tartunk most ezzel az ACS10-el:
Van egy kontaktunk a gyárhoz, ahol azt mondták nem adnak. (és nem válaszoltak a demivanhamégis felvetésemre sem...)
Ezen kívül van egy hely, ahol 100 $ a 80*210 cm-es darab,
amit most nem találok, de megvan valahol,
és találtam ugye a Moveranal 80*210cm-est 61 Euroért.
Ami ugye kicsit jobb ár, már csak rá kell venni õket a szállításra.
Itt van még 160*210cm 109 Euróért is, ami még jobb ár.
Kért eddig:
1. Peter1001 1/2
2. Hasszan 1/2
3. Tom2 1
4. Balux 1/2
5. Motyoo 1/2

Ez 3*80*210 cm.
Az ár így 30,5 Euro (kb. 8000) ülésenként plusz a posta.
Ha van esetleg még két valaki, akinek kellene egy ülés, akkor rendelhetnénk két 160cm*210 cm-es darabot, úgy 27,25 Euro egy ülés ára, sokkal lejjebb nincs, csak gondoltam szólok. (7222).
Ha senki többet harmadszor, és nincs jobb ötlet, megkérdezem az osztrák vagy német webshopot, milyen feltételekkel küldenének Magyarhonba ACS10-et.

Valaki még, vagy jobb ötlet?

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Python, Zéta!

Megigérem, megpróbálok leszokni róla. De könyörgöm valaki árulja el, miért nem vagyok képes, a "normális biciklis" szintemet tartani, sõt még egyre romlok is!

1. Lenin után szabadon: Edzeni, edzeni, edzeni!
2. Jól gurul a géped? Hatalmas különbségek vannak ám! Régebben már javasoltam h próbálj ki egy jó minõségi gyári gépet és ha a tied nem gurul lényegesen rosszabbul akkor lásd 1. pont.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Szia Bkriszta!
Rekus is, és csaj is, egy lottó ötössel felér! Ha nem lennék nõs, és kétgyermekes, és legalább egy fokkal szebb lennék az ördögnél, tuti hogy udvarolni kezdenék. :)
Üdv a csapatban!;)

De vajon a sört szereti-e? Ezt kifelejtetted:D
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
akaszd ki a féket és úgy toljad neki,nekem múltkor segített:D,mert rájöttem picit fogott a fék
utána jobb lett:)
toljad neki!!!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
peti teis igy szoktad ? :) :D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Python, Zéta!

Megigérem, megpróbálok leszokni róla. De könyörgöm valaki árulja el, miért nem vagyok képes, a "normális biciklis" szintemet tartani, sõt még egyre romlok is!

A km órádon a kerék kerületet írd át 3124-re! Nekem segített. ;)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
tán öregszel :)
képek

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Python, Zéta!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
kakukkfióka - fotoshoppolt táska a cangira lapján :) Na meg Mazsi nappalija.

bkriszta

bkriszta

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Peter1001, Lompi, köszönöm a kedves fogadtatást!

Szia Kriszta,

szerintem júliusban te már vidáman tekered a bringát. Ezt ismered-e?
Hû, de jól érzem magam 110K/60K | TTT

A leggyorsabb hölgynek különdíj. Sajna elég sok szint van benne, ami az országútisoknak kedvez, de te 7:20 alatt nyomtad a Balaton-kört, szerintem van esélyed. Én valószínûleg megyek, de emelkedõn lassú vagyok, nem biztos hogy tudok segíteni.

Szia!
Köszi, jól hangzik ez a teljesítmény túra, csak 23-án lesz a Zalakaros Maraton, amin nagyon szeretnék elindulni, ez lehet, hogy kicsit sok lenne elõtte! De nincs kizárva, lehet, hogy megyek. Emelkedõn nekem sem megy olyan jól rekuval, bár most 11-23-as fogaskerék van hátul, ami nagyon kicsi nekem, de már megvan hozzá egy 26-os tányér, remélem azzal már minden rendben lesz.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
üdv BKriszta és jobbulást :)
képek

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
Vagyok, élek, 8:33 lett az idõm, kb. 1/3 távon egyedül mentem és a fele távon a sebesség helyett a gröccsel küzdöttem, de majd írok részletesebb tapasztalatokat, egyelõre nem jutottam idõhöz - tegnap sittet cipeltem, most meg sok a meló...
A száraz tények tehát:
bruttó idõ 8:33
nettó idõ 7:16, amire az átlagom 27,6 km/h
Az elsõ 80 km-en 35-ös átlag, amit 120 km-re sikerült ledolgozni 30-ra (az a fránya görcs...), a végére pedig lett ez a 27,6-os. Lehetett volna több, de ha nyomatom tovább az elsõ 80 km tempójában, akkor nagy valószínûséggel görccsel adom fel valahol 3/4 távon, annak meg nem sok értelmét láttam...
Befutás után:
Feltöltött kép

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Sziasztok! Én lennék az a rekus csaj! Sajna nem tudtam indulni, pedig már egy éve ezt a versenyt vártam! Na majd jövõre... Gratula az eredményekhez!
Kriszta

Szia Kriszta,

szerintem júliusban te már vidáman tekered a bringát. Ezt ismered-e?
Hű, de jól érzem magam 110K/60K | TTT

A leggyorsabb hölgynek különdíj. Sajna elég sok szint van benne, ami az országútisoknak kedvez, de te 7:20 alatt nyomtad a Balaton-kört, szerintem van esélyed. Én valószínûleg megyek, de emelkedõn lassú vagyok, nem biztos hogy tudok segíteni.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Szia Bkriszta!
Rekus is, és csaj is, egy lottó ötössel felér! Ha nem lennék nõs, és kétgyermekes, és legalább egy fokkal szebb lennék az ördögnél, tuti hogy udvarolni kezdenék. :)
Üdv a csapatban!;)

bkriszta

bkriszta

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás

Balaton Marathon beszámoló

Találkoztam egy rekus csajjal is, megígérte hogy ide is beköszön. sajnos nem indult, mert perecelt egy rendeset és most itt-ott bõrhiányos.
:)

Sziasztok! Én lennék az a rekus csaj! Sajna nem tudtam indulni, pedig már egy éve ezt a versenyt vártam! Na majd jövõre... Gratula az eredményekhez!
Kriszta

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Látom a bacchettával voltál

Igen, ezen országúti hajtómû van, és magasabb az ülése, jobban benne van az outisok szélárnyékában, ezek miatt ez gyorsabb mint a lengõorrú. Annak két elõnye lett volna: A hajtómû alacsonyabb, így késõbb zsibbad el a talpam, továbbá a lánc nem olajozza össze a vádlimat.

Köszi hogy felhívtad a figyelmet erre a sporttörténeti kuriózumot rögzítõ fotócsodára!
:)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám