Ezennel kivánok Neked sok boldogat és rengeteg rekus kilométert.(emelkedõkkel)Ezt hozta szülinapomra a Télapó, meg a Húsvétinyuszi és a Jézuska!

Ezennel kivánok Neked sok boldogat és rengeteg rekus kilométert.(emelkedõkkel)Ezt hozta szülinapomra a Télapó, meg a Húsvétinyuszi és a Jézuska!
1. Lenin után szabadon: Edzeni, edzeni, edzeni!Python, Zéta!
Megigérem, megpróbálok leszokni róla. De könyörgöm valaki árulja el, miért nem vagyok képes, a "normális biciklis" szintemet tartani, sõt még egyre romlok is!
Szia Bkriszta!
Rekus is, és csaj is, egy lottó ötössel felér! Ha nem lennék nõs, és kétgyermekes, és legalább egy fokkal szebb lennék az ördögnél, tuti hogy udvarolni kezdenék.
Üdv a csapatban!
A km órádon a kerék kerületet írd át 3124-re! Nekem segített.Python, Zéta!
Megigérem, megpróbálok leszokni róla. De könyörgöm valaki árulja el, miért nem vagyok képes, a "normális biciklis" szintemet tartani, sõt még egyre romlok is!
Szia Kriszta,
szerintem júliusban te már vidáman tekered a bringát. Ezt ismered-e?
Hû, de jól érzem magam 110K/60K | TTT
A leggyorsabb hölgynek különdíj. Sajna elég sok szint van benne, ami az országútisoknak kedvez, de te 7:20 alatt nyomtad a Balaton-kört, szerintem van esélyed. Én valószínûleg megyek, de emelkedõn lassú vagyok, nem biztos hogy tudok segíteni.
Sziasztok! Én lennék az a rekus csaj! Sajna nem tudtam indulni, pedig már egy éve ezt a versenyt vártam! Na majd jövõre... Gratula az eredményekhez!
Kriszta
Balaton Marathon beszámoló
Találkoztam egy rekus csajjal is, megígérte hogy ide is beköszön. sajnos nem indult, mert perecelt egy rendeset és most itt-ott bõrhiányos.
Látom a bacchettával voltál