Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

m5 nél tudnak élni

Magadat sose hasonlítsd egy holland gyártóhoz.

- lényegesen magasabb a fizetés így a többiek is magasabb áron kínálnak alkatrészeket, nyersanyagot.
- számlaképes
- reklámozni kell, internet oldal, prosik, alkalmazottak
- engedélyek
- és még keresni is akar rajta

Kína, India vagy Afrika is ugyanezt gondolná rólad, ha pl. összehasonlítaná a ténykedését hozzád.
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Háááááááááááááááát nem tudom de enyiböl énis tudnék 14 es agy váltos tandemet csinálni € 4,475.00 és ezmég nemis a rohlof váltos ára
"Tandem with Shimano 105 3 x 9 speed: € 3,151.26
(EU citizens: € 3,750.00, incl. 19% VAT) [in shoppingcart]

Tandem with Shimano Ultegra 3 x 9 speed: € 3,340.34
(EU citizens: € 3,975.00, incl. 19% VAT) [in shoppingcart]

Tandem with Shimano Dura Ace 3 x 9 speed: € 3,760.50
(EU citizens: € 4,475.00, incl. 19% VAT) [in shoppingcart]"

m5 nél tudnak élni
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

trindem

trindem

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

kár hogy a képek nem publikusak

Uff... bocs!

EZ a link már talán jó...
TRINDEM World Traveller

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Én a Szilágyi Erzsébet fasorban láttam õket. A hátsó csak az elsõ hátát látja, belõlük 50 méterrõl már semmit.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

tiszta AMP csak kicsit máskép

És milyen lenne rekun?

Ma ráj5tem mi a bajom. Miután, amennyire lehet, elõre döntöttem az ülést, és elõre húztam a hajtómûvet, a végén a Rekusitot is leszedtem, jobban tudtam menni. A fekvõ helyzet kezdettõl zavart, jobban szeretem az ülõsebb ülést és a teljesen kinyújtott lábbal tekerést. A hajtómû/ülõlap 53/40cm-nek is fordítva kellene lennie szerintem. Úgy, hogy alighanem 1 jól megemelt Lompi féle nyúlketrec ülés rendel. De majd szólok.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Sose ertettem, hogy tandem bicajokat hogy lehet kb alap alkatreszekbol osszerakni, holott minimum dupla terheles eri a legfontosabb alkatreszeket.
Elso kereken itt siman van 100 kilo, a hatson megtobb. Nem mernek ezzel nyugodtan, majre nelkul lejtozni. Amugy szerintem en is lattam oket a Szabadsag-hidnal, epp varosneztek csomag nelkul gyok2-vel :-)

Szerintem nem teljesen így van. A jobb fajta tandemek válogatott alkatrészekbõl vannak. A szimpla alkatrészekben is van terhelhetõségi tartalék és jó pár alkatrész leírásában benne van, hogy tandembe nem lehet beépíteni vagy legalábbis nem ajánlott. A rosszabb fajta tandemek meg olyanok amilyenek.
...

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Sose ertettem, hogy tandem bicajokat hogy lehet kb alap alkatreszekbol osszerakni, holott minimum dupla terheles eri a legfontosabb alkatreszeket.
Elso kereken itt siman van 100 kilo, a hatson megtobb. Nem mernek ezzel nyugodtan, majre nelkul lejtozni. Amugy szerintem en is lattam oket a Szabadsag-hidnal, epp varosneztek csomag nelkul gyok2-vel :-)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Nézd meg itt : https://picasaweb.go...320785672883442

Kishareszék ha rákapcsolnak még össze is futhatnak velük... Na az lenne szép 2 fekvõs pár és egy tandem fekvõs szintén pár Pakisztánon át ott ahol a sima bringa is maga a csoda :)

A képek alapján annyira nem egyedi gép itt a cégtulaj a képen a háttérben az árulkodó dobozok :
https://picasaweb.go...320786168603090

De kézzel készült és holland :)

http://www.m5-ligfie...N/Models/Tandem
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
képek

trindem

trindem

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Sziasztok!

Vasárnap találkoztunk egy rekumbenses párral Máriabesnyõn... Tandemmel voltak, Magyarországon átutazóban... Rheimsbõl jöttek, és Pekingbe tartanak! 14 000 km, 6 hónap alatt...

Feltöltött kép

Több kép is van itt

1 hónapja indultak, az elsõ váltójuk már az elsõ napokban tönkrement... de még így is van egy 14 sebességes agyváltójuk. 60 kg cuccot cipelnek magukkal... ezt elöl-hátul hidraulikus tárcsafék+V-fék fogja meg. Az egyik képen jól látszik a pumpálható légkürt... :) A reku váza holland készítésû egyedi, kézzel készített darab. A gép érdekessége, hogy középen szétcsavarozható, ugyanis hazafele vonattal jönnek.

További info a saját oldalukon: http://biketoschool.fr
TRINDEM World Traveller

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

Elvileg küldtem egy pü-t, csak lehet nem tudtál válaszolni, mert a beállitásokat nem böngésztem át eléggé....mostmár elvileg tudsz.... ;)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
képek

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Ja, és feltettem az 5letadó Motyoo féle trike képét, és a teljesen összecsukott mostanit is.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

Ha szerencséd van, még Lompinál meg lesz a régi Python vázam eleje (aluból), ahhoz már csak a hátulját kell összerakni.

Kár, pedig az teccett. Közben egyfolytában agyalok, hogy kell-e trike, vagy próbáljam legyõzni a 2kerekü fóbiáimat, de ahhoz meg kell tanulni újra biciklizni.

Más. Lompi, Python!
Mit szóltok ehhez a villához?https://picasaweb.go...527220566860514

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Ápeti nem rogyott nem tört de kompromiszumok vannak az ivek miatt mert nemlehet pont ojanra meghajlitani mint szeretném . ja és nálam nemlesz belöle mákdarálo :) :D
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

papa egyszer elérek majd arra a szintreis mikor nemlesz gond azzal hogy hogyan hajlitsak csövet ugy ahogyan énszeretném akkor nézdmajd meg mik lesznek :)

Én már eljutottam erre a szintre ! Te úgy látod hogy nem sikerült, megrogyott vagy eltört ? Tévedés, én pont ilyennek terveztem! (s lett belõle mákdaráló) ;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Bizony. Az 250 gramm, és normál, gyári, alu stucnival használható. A te M kormányod nagyon praktikus, de a kormány plusz a stucni szerintem odaver 1000 grammhoz. További elõnye, hogy nem lóg be a képbe. Hátránya, hogy közel van a hashoz, és hogy nem lehet rátenni a lámpát, mert a combok elõtte járnak.

Nem hülyeség az a Vendetta. Te most elértél egy szintet, és már csak az apró finomításokkal foglalkozol. Kell is az, van mit finomítani. De ezt el fogod unni, és ha majd tovább akarsz lépni, akkor ez egy jó irány.

papa egyszer elérek majd arra a szintreis mikor nemlesz gond azzal hogy hogyan hajlitsak csövet ugy ahogyan énszeretném akkor nézdmajd meg mik lesznek :)
képek

hasszan

hasszan

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
Még nem válaszoltak, úgyhogy tovább keresgélek.
Movera Freizeitideen - Bed frames, mattresses, blankets, pillows
A rendszerük Németországba küldést ajánl fel, de ha nem válaszol a Wunderlich, megkereshetõek, az áraik nem rosszak.
De van a szomszédos Ausztriában is, amit találtam, íme:
Pfaff-Camping Onlineshop - Abstandgewirke ACS-10
Igaz, ez webshop, de már csak 160 km-re van Szombathelytõl, a ridewithGPS szerint 1560m + és 1633 m - emelkedéssel/süllyedéssel. (Feleségem családja Szombathelyi, szoktam arra járni, onnan már csak egy kétnapos kemény túrának tûnik.)
Miután a trend látszik, Ausztriában a cucc kapható, és kempingezésrõl szóló boltokban kapható, ennek megfelelõen kerestem tovább.
Egyelõre semmit nem találtam.
De keresek tovább. Tippek?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Bizony. Az 250 gramm, és normál, gyári, alu stucnival használható. A te M kormányod nagyon praktikus, de a kormány plusz a stucni szerintem odaver 1000 grammhoz. További elõnye, hogy nem lóg be a képbe. Hátránya, hogy közel van a hashoz, és hogy nem lehet rátenni a lámpát

Én ebben a kormányban láttam fantáziát! Visszafordítva használható rekumbens kormányként is. Talán...? Természetesen a felsõ könyöklõ nélkül.
Az egész gép donor jellegû felhasználásáról, csak a kis méretû kerekek (571-es és a legújabb mániám a nagy kerék) miatt tettem le. :( Pedig még markolatváltó (8-as gripshift + full 105 misimano szett) is van rajta és CrMo a váz! Anélkül, hogy reklámot csinálnék nekik (Maxibike), 70'000 kérnek érte. Ez egyszer alku tárgya, másrészt nem kell minden alkatrész (pl.:ülés), így tovább csökkenthetõ az ár.
Feltöltött kép

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Mindig ahogy felmerülnek mostanában a pythonok, egyre nagyobb és nagyobb kedvem lenne kipróbálni egyet. Python pythonja volt az egyetlen python Kishazánkban, oszt slussz?

Lompi is csinált, de nem mûködött :(. Aztán mégis :). Na azóta ismerjük egymást és indult el a lengõorrúak fejlõdése.