elmennem addig mint a gitárkészítéssel ( másik hobbi )
Ott én egy fretless 3 húrosig jutottam, piezo korong hangszedõvel. A gazdaboltban vettem fejszenyelet, nyaknak, testnek, CBG-nak indult,aztán a szivardoboz is elmaradt.

elmennem addig mint a gitárkészítéssel ( másik hobbi )
nobody minden esetre kérdez mielött neki ugrasz ujra szerintem fogysz kapni böven kritikát és ami fö jó ötleteket és ugy nem ér meglepetés majd
..
Talán az Optima gyárt O-gyûrûs görgõt - hirdetésben kínálják a gyûrût hozzá. Tehát kicsit karbantartásigényes, de reményeim szerint csendes, hatékony megoldás. Van-e valakinek tapasztalata vele?
Talán az Optima gyárt O-gyûrûs görgõt - hirdetésben kínálják a gyûrût hozzá. Tehát kicsit karbantartásigényes, de reményeim szerint csendes, hatékony megoldás. Van-e valakinek tapasztalata vele?
joban jársz ha nincs is görgö
Használ-e valaki gumigyûrûs (O-gyûrûs) rekugörgõt?
Szerintem szép másolat az elsõ géped, a másodiknál is javaslom ugyanezt az utat, de jól gondold át, hogy mit koppintasz! Látható, hogy iparos módon meg tudod csinálni. Én mindenkinek a Bacchetta Giro 20-at javaslom elsõ építésnek, és ha egy év múlva gyorsabbra vágyik, akkor mehet bele a 24-es elsõ kerék!
A láncvezetõ ( mind két darab ) egy shimano tourney hátsó váltóból van, azzal a csúszó vagy siklócsapággyal ami a váltóban volt. Megfelelõ mennyiségû grafitos zsírral tökéletesen mûködik és elég halk.
Nekem tavaly õsszel odafelé 6 ó 20 perc, 2 vagy 3 nappal késõbb haza kerek 6 ó kellett a Kiskunhalasi kiruccanáshoz
Nekem kb. 5000km kellett ahhoz, hogy utolérjem magamat, azaz elérjem azt az átlagos sebességet amit a montival tudtam menni (azóta gyorsabb is lettem annál). Tényleg vannak rekus izmok.A másik ami furi az, hogy igencsak elfáradok tekerés közben még egyenes úton is (na jó azért egyenesben annyira nem de nehezebben megy mintha montival mennék...
Nekem tavaly õsszel odafelé 6 ó 20 perc, 2 vagy 3 nappal késõbb haza kerek 6 ó kellett a Kiskunhalasi kiruccanáshoz (neked is rokonok vannak ott?) az állásidõt is belemérve (régen montival 7 óra volt a bruttó rekordidõm). Igaz nekem pár km-el rövidebb a táv (165km), meg elég szélcsendes idõt sikerült kifogni. Érdemes Tázlár felé menni. Odaúton a Fisherbócsai leágazásnál kell egy balost kanyarintani. Fisherbócsa-Tázlár között jó minõségû de keskeny (1 autó + 1 bringás azért elfér) aszfaltút van a szõlõsök között minimál forgalommal, a Tázlár-Halas közötti rész sajnos a durva smirgli típusú aszfalt, de azért még járható. Visszafelé az 53-as útról a Tázlári leágazásnál kell egy jobbost csinálni ehhez az úthoz. Albertirsától én egyébként Mikebuda-Csemõ-Nagykõrös felé szoktam menni, egy darabig tökéletes tüköraszfalt, utána sajnos durván rücskös út van, szerencsére az út közepén is lehet menni, mert alig van forgalom (ott valamivel járhatóbb).Huh, haza értem.
Tegnap Gödöllõ-Kiskunhalas, ma Kiskunhalas-Gödöllõ. A mai jobb lett, 179 km, 7 ó 15 perc bruttó. Combokon másodfokú égési sérülés
Szerintem a géped egy faszán kinézõ masina, nekem tetszik.
elég lett volna a vastag csõ is ( 50x1.5mm ) még van egy rekura való amit szeretnék felhasználni igaz az is 20x20-as lesz ( anyagi lehetõségeim szûkössége miatt ezekkel a hardverekkel
Szerintem a géped egy faszán kinézõ masina, nekem tetszik.
Egy kérdés. A terhelt láncoldalon lévõ láncvezetõ csúszó"csapágyas" vagy van benne ténylegesen csapágy ???
Kis keréktõl és varacskos gumitól ne várj jó gördülést, viszont cserébe alacsonyan van a hajtómû és a vonatra is felférsz a géppel.
Üdvözlet mindenkinek
Köszönöm a lehetõséget és elnézést ha lelkes amatõrként néha csak kérdésekkel bombázom a fórumot.
még több kép itt