bocs ezt elfeldtem a végére :na most akkor tisztázzuk! mint már párszor mondtam, vettem egyet, kipróbálom, és majd ha tekerek vele egy komolyabbat, akkor megmondom, hogy igaz-e, ami rá van írva, vagy mégsem.tudom, hogy genyás lesz, csak a kérdés az, hogy 2 km után, vagy 20 km után ( hasamra ütöttem ) . ha elolvastad volna, amit írtam, akkor ezt tudnád. Ezért van ott zárójelben az, hogy IDÉZET, és (mily meglepõ) idézõjelek között van a marketingszöveg, amit speciel a bikediscountról vágólapoztam ide. és akkor nem lenne a fejemhez vágva a fórumon már szinte klisének számító "bevetted a marketingszöveget hülyegyerek", lásd valamelyik topicban a cnc-zés, abból is ez jött ki... Ha esetleg nem jönne be, és a porlepergetõs marketingszöveg átvágás, valószínûleg akkor sem fogok álmatlanul forgolódni éjszaka, mivel kõkemény 1500 ft volt kb ......
keszthelz : ha 5 topicban is felteszed ugyanazt a kérdést, ami speciel nem is oda tartozik, nem fogják elõbb megválszolni, ellenben a moderátorok jó mérgesek lesznek, törölnek, és akkor senki sem válaszolja meg .......
Jelentkezz be Regisztrálj
Kenõanyagok, tisztítás, karbantartás
Írta 2006. április 24. - 18:49
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 24. - 18:36
Ti mindig minden markecingdumát elhisztek ? jó olaj a motorex, de ne hidd hogy csodára képes....
na most akkor tisztázzuk! mint már párszor mondtam, vettem egyet, kipróbálom, és majd ha tekerek vele egy komolyabbat, akkor megmondom, hogy igaz-e, ami rá van írva, vagy mégsem.tudom, hogy genyás lesz, csak a kérdés az, hogy 2 km után, vagy 20 km után ( hasamra ütöttem ) . ha elolvastad volna, amit írtam, akkor ezt tudnád. Ezért van ott zárójelben az, hogy IDÉZET, és (mily meglepõ) idézõjelek között van a marketingszöveg, amit speciel a bikediscountról vágólapoztam ide. és akkor nem lenne a fejemhez vágva a fórumon már szinte klisének számító "bevetted a marketingszöveget hülyegyerek", lásd valamelyik topicban a cnc-zés, abból is ez jött ki... Ha esetleg nem jönne be, és a porlepergetõs marketingszöveg átvágás, valószínûleg akkor sem fogok álmatlanul forgolódni éjszaka, mivel kõkemény 1500 ft volt kb ......
keszthelz : ha 5 topicban is felteszed ugyanazt a kérdést, ami speciel nem is oda tartozik, nem fogják elõbb megválszolni, ellenben a moderátorok jó mérgesek lesznek, törölnek, és akkor senki sem válaszolja meg .......
Írta 2006. április 24. - 18:10
Ti mindig minden markecingdumát elhisztek ? jó olaj a motorex, de ne hidd hogy csodára képes....ezzel mindnyájan tisztában vagyunk, a kérdés mikor, mert ugye a már lejjebb kitárgyalt motorex olaj úgy fut, hogy ( idézet ) : "
A Motorex DryLube kifejezetten a száraz, poros idõjárási viszonyokra kifejlesztett kenõanyag. A biológiai úton lebomló kenõanyag hosszú ideig megõrzi kenõképességét, portaszító hatása révén védi a meghajtásban résztvevõ összes mozgó, kopó alkatrészt. A száraz kenõ filmréteg segíti a pontos, gyors váltást, keni a fémfelületeket, ugyanakkor nem szedi fel a port."
Írta 2006. április 24. - 18:07
A dzsuva: a por és láncon lévõ kenõanyag házasságából születik.
Akkor nem lesz dzsuva,ha por se! Azt meg várhatjuk!
ezzel mindnyájan tisztában vagyunk, a kérdés mikor, mert ugye a már lejjebb kitárgyalt motorex olaj úgy fut, hogy ( idézet ) : "
A Motorex DryLube kifejezetten a száraz, poros idõjárási viszonyokra kifejlesztett kenõanyag. A biológiai úton lebomló kenõanyag hosszú ideig megõrzi kenõképességét, portaszító hatása révén védi a meghajtásban résztvevõ összes mozgó, kopó alkatrészt. A száraz kenõ filmréteg segíti a pontos, gyors váltást, keni a fémfelületeket, ugyanakkor nem szedi fel a port."
Írta 2006. április 24. - 16:22
Akkor nem lesz dzsuva,ha por se! Azt meg várhatjuk!
Írta 2006. április 24. - 11:23
Írta 2006. április 24. - 11:17
ami tartos, az felszed minden ganet, a higabbak kevesbe, de azok nehany 10km utan eltunnek.
en cipelek magammal pici tf2 es kesz.
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2006. április 24. - 10:30
Írta 2006. április 24. - 07:59
10 km terepezés után dzsuvás nyugodj bele....
igen, mint sztem is:
mindenképp lesz dzsuva.
csak a motorexet még nem használtam, azért mondom majd meglátjuk, addig nem mondok semmit, amíg ki nem próbáltam
Írta 2006. április 24. - 07:41
10 km terepezés után dzsuvás nyugodj bele....nézd meg egy kicsivel lejjebb a 261-es postot. ha azt megcsinálod, majd motorex, akkor elvileg jó lesz. elvileg. a gyakorlatról csütörtökön nyilatkozok
Írta 2006. április 24. - 00:16
Írta 2006. április 24. - 00:14
Tudtok olyan láncolajat ajánlani, ami nem képez fekete olajsarat a láncon pár km. után? Én most Motorex olajat használok, de az sajna nem ilyen
mindenképp lesz dzsuva. még a gyári zsírral is lett, elég hamar. de a motorex ELVILEG olyan ( a dry lube ), hogy "portaszító" ( jobb szó nem jutott az eszembe ). Szal ha a tiszta láncot bekened motorexszel, az nem lesz olyan hamar genyás. elvileg. Én ezt ma tettem meg, jövõ héten tekerek egy hosszabbat poros uton, majd utána megmondom, mi a helyzet .
Írta 2006. április 23. - 11:58
Írta 2006. április 23. - 10:03
Írta 2006. április 23. - 09:59
Én meg Rohloffot (jó drágán adnak jó keveset) és az sem ilyen
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. április 23. - 08:32
Írta 2006. április 22. - 13:07
A piszkos hígítót mosás utánn átöntöm egy másik fél literes palackaba, ott a következõ mosásig állni hagyom. Kb 2 nap utánn a korom fekete löttybõl az alján szilárdan kiválik a piszok, felül pedig a víztiszta hígító amit az újabb mosáskor csak átöntök a másik palacba.
Ezzel a módszerrel 10-15 perc ráfordítással lehet piszkos láncból kimosni az utolsó csepp piszkot is a görgõk közül.
Azért használok lakkbenzin hígítót mert az kevésbé agresszív anyag mint a benzin, nitrohígító, brigéciol stb. , nem fogja össze a kezem, palackot sem marja szét, a garázsban sem szedi le a festéket a kocsiról ha rácsöppen és a gõze sem annyira káros.
+ ezzer a módszerrel mindig újra lehet hasznosítani a használt hígítót, nem kell újat venni 2-3 mosás után, és igy a régit eldobni ami nem túl környezetkímélõ módszer.
Írta 2006. április 22. - 07:15
váltót/lánctányért megpucoltad?
igen, mindent.
majd kipróbálom megrázogatva is !
Írta 2006. április 21. - 22:30
kristály tiszta volt ( látszatra ) a lánc ... hozza elõ a fekete kulát ... és kulázza be ( szépen lassan )
váltót/lánctányért megpucoltad?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda