Egy pozitívuma viszont van. A szennyezõdést távol tartotta a lánctól, alig tapadt rá a por.
...de hogy motornál hogy bírhat 600 km-t, azt nem tudom

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Egyszer használtam ezt is.Árához képest egész tûrhetõ,de túl sokat ez sem bír,én minden tekerés után kenem amúgy is a láncot.Amiért többet nem veszek ilyet,az a szaga.Valami fertelmesen büdös.ugyanott kapni W5 láncolajat is
vettem egyet, kíváncsi vagyok, hogy a bringánál hogyan fog beválni, mert azt írják, hogy motornál kb. 600 km-enként kell újraalkalmazni
ami egyelõre tetszik, hogy a javasolt egy napi száradás után a láncok gyári kenéséhez hasonló állagú, tapintású
Ráadásul, ha olajozod akkor csak kimosod a zsírt és még hangosabb lesz.És a "szerencsekerék" effektusról tudtok valamit mondani? Annak csak be kell kopnia, vagy mitõl lesz jobb?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Pontosan erre. De az új bringán hangosabb jóval, mint a régimen. Akkor ez csupán típusfüggõ, ennyi az egész?
A sebesség mindent megold.
Hopsz ok. Akkor többet nem adok neki. Sokat nem nyomtam egyébként sehová. Köszi a felhomályosítást! És a "szerencsekerék" effektusról tudtok valamit mondani? Annak csak be kell kopnia, vagy mitõl lesz jobb?
Igen, mûködik.
én Lidl-ben vettem motor tisztító W5 sprayt.Vízzel kell lemosni.Egész jó,de valszeg nem ért meg a 400 ml 500 ft-ot sem,mert ahogy mások már megírták,vannak sokkal olcsóbb jó megoldások.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
sziasztok!
szerintetek gázolajban lehet láncot tisztítani? olvastam itt a petróleumot, de nekem már többen adták tanácsként a gázolajat, hogy áztassam bele és leoldja a szennyezõdést majd után alapos olajozás .....
ennek csak az a szépséghibája,hogy kb 6%-nyi alkotórészét írják le benne.Vajon mi lehet a maradék 94?Csak nem petróleum?
Trance
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ennek csak az a szépséghibája,hogy kb 6%-nyi alkotórészét írják le benne.Vajon mi lehet a maradék 94?Csak nem petróleum?