Jelentkezz be Regisztrálj
Kenõanyagok, tisztítás, karbantartás
Írta 2010. június 15. - 19:53
Motorex terén viszont egyetértek veled, csapnivalóan híg lötty.
Ami még nagyon bevált: Finish Line Cross Country Wet Lube
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2010. június 15. - 16:34
tapasztalat, vélemény?
motorex wet lube-ot használok most de nem vagyok vele elégedett ezért akarok mást kipróbálni. rohloff meg g*ci drága
Írta 2010. június 14. - 17:00
Írta 2010. június 03. - 12:26
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. június 03. - 12:25
Írta 2010. június 03. - 11:15
Sziasztok!
Kerékagyhoz milyen zsírt használtok, ill. milyet érdemes venni?
Metabond kék zsírt. Talán az egyik legjobb, csak nem olcsó.
Írta 2010. június 02. - 21:21
Írta 2010. június 02. - 21:16
ez se utolso. csak gyarilag nem tul sokat hasznal belole a shimano sajna.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. június 02. - 20:30
Sziasztok!
Park Tool Polylube 1000
Írta 2010. június 02. - 20:29
Sziasztok!
motorex
"just chillin killin"
Írta 2010. június 02. - 20:16
Írta 2010. június 02. - 13:37
Kérdés: agyat mivel lehet megvédeni, hogy kevesebb retek menjen bele? Ha átzsírozom a szabadonfutó és az "agy" találkozásánál az ér vmit?
Írta 2010. június 02. - 10:34
Debrecen-Nagymacson van egy cég, aki szinterezéssel foglalkozik! Tudja valaki a nevét, elérhetõségét?
Köszönöm elõre is!
Írta 2010. május 31. - 16:36
bemesz a bicikliboltba, ott lesz valami, megveszed, hasznalod, kesz. hogy az amit epp a boltban tartanak milyen markaju, na az total mindegy. es Mjani-nal a pont, mindegy mivel van bekenve ha nagytanyer konuszon maszod a hegyet, ugyis sz@rra fog kopni 1500km-en.
nem nagy tudomany ez, kell hozza egy minimal jozan paraszti esz [ha zorog bekened, ha tul sok letorlod] es ennyi.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. május 31. - 11:22
Ok, rendben, elhiszem. Ez esetben viszont milyen olajat kérdés még mindig fent áll.
Én pl jelenleg használt teleszkópolajat használok (ugyanaz mint a hígabb motorolaj). Teljesen jó. Sáros idõre meg van weltide wet extrém láncolajom. Mindegyik csöpögtetõs.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 31. - 11:19
Az LX-el csak azt akartam szemléltetni, hogy nem high tech a gép, de jó, és nekem fontos, hogy ennek megfelelõen azért jó kenõanyagot kapjon.
update: Sheldon írása alapján, hogy nézem a hajtógázas megoldás nem épp jó, lehetõleg a csöpögtetõs módszert javasolja. Elkeztem körbelesni mik kaphatóak lakhelyemen, találtam pl Favorit - fûrészgép lánckenõ olajat, ezres egy liter. Erre felfigyeltem a mennyiség miatt, de lehet nem jó amúgy. Írok majd egy rövid listát majd ide, mert kellene valami profi kenõanyag is itthonra a mûhelyembe, illetve valami álltalánosabb, természetesen mindkettõ láncba/ra. Aztán max mondjátok, hogy ez jó, az nem. Mint sokszor olvastam, mindenki másra esküszik.
Tényleg köszönöm mindenkinek, nagyon rendesek vagytok.
fûrészoljat felejtsd el. maximum olyankor mint a tavalyi szilvás maraton. én tavaly azt használtam, most tavasszal egy 7ig kellett brigéciolban áztatni a láncot meg a lánctányérokat. utána lehetett levésni a maradékot
én 8 éve tf2-t használok (kivéve egyszer egy pár 7ig kipróbáltam a rolhoffot is, na aztse kérek többet) teljesen jó. mondjuk én minden bringázás elõt kenem.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. május 31. - 11:04
Ok, rendben, elhiszem. Ez esetben viszont milyen olajat kérdés még mindig fent áll.
Akár mûszerolaj is jó,de egy bringaboltban biztos tudnak segíteni.A lényeg,hogy olajozás után a felesleget töröld le!
MJani01:
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2010. május 31. - 10:51
Írta 2010. május 31. - 10:50
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 31. - 10:36
update: Sheldon írása alapján, hogy nézem a hajtógázas megoldás nem épp jó, lehetõleg a csöpögtetõs módszert javasolja. Elkeztem körbelesni mik kaphatóak lakhelyemen, találtam pl Favorit - fûrészgép lánckenõ olajat, ezres egy liter. Erre felfigyeltem a mennyiség miatt, de lehet nem jó amúgy. Írok majd egy rövid listát majd ide, mert kellene valami profi kenõanyag is itthonra a mûhelyembe, illetve valami álltalánosabb, természetesen mindkettõ láncba/ra. Aztán max mondjátok, hogy ez jó, az nem. Mint sokszor olvastam, mindenki másra esküszik.
Tényleg köszönöm mindenkinek, nagyon rendesek vagytok.