a) szárazra törölve a polcon

c) hagyjam úgy ahogy leszedtem és vágjam be a sarokba
Helyes válaszokat várom ebbe a topicba!

a patai szabónál szokott lenni parktoolHAHA, nem fogytam ki a kérdésekbõl!
ParkTool-t melyik nagyker forgalmazza? TF2-s kérdés is fennáll még.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Fordított az azt jelenti gondolom,hogy bal menetes.Próbálkozok,aztán ha jutottam valamire,leírom,hátha másnak is lesz hasonló gondja.A BikePositive-omnál fordított menetes volt, gondolom a tied is az.
Ez Bike Positive.Leszedtem a kazettát,a kazetta test belsejében van egy porvédõ,azt is kipattintottam.Más porvédõ nincs egyik oldalon sem.A csapágy csészén van egymással szemben két bemarás,gondolom ide kell a spéci szerszám a meglazításhoz.Le is mértem rajta mindent,csinálok,csináltatok hozzá szerszámot.Már csak az a kérdés,hogy ez is bal menetes-e.Amúgy megkérdeztem több szervízt is,sehol sem hajlandóak szétszedni és megzsírozni.Mindenhol azt mondták,hogy cserélik,az meg nem lenne olcsó.Ezek csak ennyit bírnának?Alig van 1000km a bringában.Mondjuk az idén kapott vizet,esõt bõven.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ez Bike Positive.Leszedtem a kazettát,a kazetta test belsejében van egy porvédõ,azt is kipattintottam.Más porvédõ nincs egyik oldalon sem.A csapágy csészén van egymással szemben két bemarás,gondolom ide kell a spéci szerszám a meglazításhoz.Le is mértem rajta mindent,csinálok,csináltatok hozzá szerszámot.Már csak az a kérdés,hogy ez is bal menetes-e.Amúgy megkérdeztem több szervízt is,sehol sem hajlandóak szétszedni és megzsírozni.Mindenhol azt mondták,hogy cserélik,az meg nem lenne olcsó.Ezek csak ennyit bírnának?Alig van 1000km a bringában.Mondjuk az idén kapott vizet,esõt bõven.Én a shimanót ismerem, azt rendszeresen szétszedem és kenem. A lánckerék felõli oldala elég könnyen beázik.
Ha a porvédõ kupakot ügyesen, roncsolás nélkül kiveszed, utána egy spéci szerszámmal, amit házilag is legyárthatsz, kicsavarod a kerékcsapágycsészét. Bal menetes. Alatta van 2x 25db golyó meg egy-két hézagoló lemez. Türelem játék, de szerintem megéri....
amit én használok az olyan állagú mint a szájzsir.de akkor mukodne a harmadik pont is nem? hogy fogom a csavart, rapottyintek, ratekerem az anyat. megszarad, es utana rakom be a helyere. attol tartok, hogyha a forgaspontnal csinalom ezt, egyreszt lehet befolyik olyan helyre, ahova nem kellene, masreszt eleve nemi zsirral kell osszerakni, ami lehet igy rakerul a menetes reszre.
a bringan gyarilag erre a csavarra nem tettek (az osszes tobbin van), de ugy veszem eszre, hogy lazul. a tag egyetlen rogzitocsavarjarol van szo.
koszi a tanacsokat!
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."