Ez pénzkidobás 1liter "bike clean" 2000-2500, 100ml szuper olaj 1000-2000 szivacs rongy vödör max 500 ha nem lenne otthon:) azaz max 5000 ft és akkor már elég vastagon fogott a cerkám;)
nem, mert eleve ha a három szert kiszámolod bikemarket-es ár szerint (bike c, easy c., dry lube) az 7090. valamilyen szinten pluszba jössz ki, tehát maga a szett nem pénzkidobás. a tisztítószerek se mert nagyon hatékonyak, de az áruk meg kell hagyni borsos. de azt fizeti meg benne fõleg az ember, hogy 'biológiailag lebomlóak' (legalábbis a flakonon feltüntetett adatok szerint)
Csak annyit tennék hozzá csendben, hogy ezek az oldószerek bemászhatnak a váltógörgõkbe, váltó forgáspontokra és a csapágyakba (agy, középrész, kormány, stb.), úgyhogy csak óvatosan. Sima ronggyal törölgetem le elõször a fogaskerekeket, utána szappanos víz + erõs szõrû kefe kiválóan levisz mindent.
ha rendesen fújod, nem úgy mint aki Clinnel ablakot most, akkor nem megy bele semmibe maradandóan. agy közelébe nem szoktam vinni egyik szert se, azt általában szappanos vizzel szoktam lecsutakolni, ha csak simán poros letörlöm. a váltók, hajtómû tisztításához meg van egy kis mûanyag fújó pálcika az easy clean-en amivel precízen csak oda ahova akarod lehet nyomatni.

arról nem beszélve, hogy ezt még ha lemosod utána normális vízzel (azt írják úgy kell) szinte le is viszed az alkatrészek felületérõl. ha meg tényleg elrontana akármit is a bringán, nem tudnák õk ezt ilyen magas árakon forgalmazni, legalábbis nem venné senki

a bikemarketes fickó meg azt mondta, viszik mint a cukrot, szerencsém volt hogy mikor rendeltem pont jött nekik egy újabb fuvarral mert nem lett volna.
Ennyi pénzért kicsit húzós!
Fele ennyiért van a Sonaxnak szettje amibe nincs 50Ft-os szivacs meg rongy de van vax!
ezt jó tudni, ha ezek elfogynak lehet meglessük azt