ezt a kereket nezegetem mint egy ideje - messze a legolcsobb 29er gyari szett. mi vele a tapasztalat?
a gyartonal megkerdeztem a felni sulyat (hatha csak az agyak nehezek - ami nem erdekel), de nem erkezett valasz.
Hm. Jó kérdés. Amit eddig éreztem, az alapján azt mondanám, hogy jó. Tavaly szezon végén vettem, tehát nagyon sok tapasztalatom nincs. Merevnek érzem, nekem nem megy bele könnyen 8-as, bár sokan írták külföldi fórumokon, hogy nehéz embereknél azért vannak gondok, de én ezt eddig nem tapasztaltam. Nem érzem nehéznek, bár régen mentem 26"-ossal, tehát nincs túl közeli összehasonlítási alapom. Könnyen lehet szerelni, a 2.25-ös kevlár peremes gumikhoz alig kell szerszám, max a végéhez kicsit. Az agy nekem tetszik, jól szervizehetõ, mindent lehet kapni hozzá, bár nem annyira olcsón. Jól tömített ránézésre. Szépen fut. Mondjuk egy DT agy szerintem sokkal jobb 29er-hez, mivel a racsnija nem 3 karmon fut, hanem majdnem a teljes felületen.
Nekem amúgy van egy DT 340-es agyszettem. Sokat törtem a fejemet, hogy azt összerakjam-e egy Mavic felnivel (TN719), az tuti tartósabb lenne. Azért talán egy XT-nél tartósabb a fulcrum is.
Nem tudom mit kéne még írnom. Kérdezz, ha bármi kimaradt.