Vagy nem kell semmihez nyúlni amíg tökéletesen mûködik
szerintem ez jol osszefoglalja a lenyeget
Vagy nem kell semmihez nyúlni amíg tökéletesen mûködik
Köszi köszi!!!Igen, de viszonylag sok bringás üzletben is lehet kapni. Ebike, Ridebike, Akerékpárbolt. Õk nem szállítanak házhoz ellenben talpig becsületesek és jófejek csak most kicsit fáradtak mert nagyon tele vannak melóval:)
Azt hogy kilométerben mennyit tud többet pontosan nem tudom mert nem foglalkoztam vele, tömören legalább a duplája. Nem híg, hanem inkább méz sûrûségû.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Ez ugyanaz ugye? Csak mert ez postáz is hozzánk és vennék ha ugyanaz.
eBay - New & used electronics, cars, apparel, collectibles, sporting goods & more at low prices
arn: Te milyen zsíroldót használsz??
Ez ugyanaz ugye? Csak mert ez postáz is hozzánk és vennék ha ugyanaz.ezt használd szárazon is
Weldtite TF2 Extreme 125ml Synthetic wet bike oil lube | eBay itthon is kapható
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
ezt használd szárazon isSziasztok,
Miután végig olvastam az 56 oldalnyi hozzászólást még nem kaptam minden kérdésemre egyértelmû választ hajtás olajozás/karbantartással kapcsolatban. Mivel a láncleszerelõs-brigéciólban áztatós karbantartást kizártam így vettem egy ParkTool cm5-ös tisztítót. Ezzel kapcsolatos lenne az egyik kérdésem: szerintetek a gyárilag hozzá való CB-2-es láncmosó-folyadék mivel helyettesíthetõ(vmi gazdaságosabbra gondolok) A másik kérdésem a láncolajra vonatkozik: jelenleg Motorex dry lube -ot használok, de szeretnék mást is kipróbálni.. Rohloff-on gondolkodtam, mert sokan ajánlják, de találtam gyári Shimanot is Bike24 - Shimano PTFE Dry Lube egész jó áron, illetve ennek wet-verzióját is. Errõl vkinek tapasztalat?
Köszi a segítséget elõre is!
Esetleg fenyõ gyanta alkoholban oldva? A lazítás ill. oldás is alkohol alá juttatásával történhetne.A fogkrém tényleg mûködhet, de egy esõ kimossa szerintem.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Konkretan van rossz tapasztalatod? Tehat ezzel a "finom meghuzassal" onmagaban kilazulnak, elmozdulnak a dolgok?
Alkatrészek elmozdulásának meggátolására mit használtok? A hiperkönnyû és karbon alkatrészek korában rá kellett jönnöm, hogy a csavarok "megtépése" nem megoldás, sõt, az alkatrész károsodásához vezet. Azóta, bár nyomatékkulcsom nincs, nagyon finoman húzok csak meg mindent, s valamilyen rögzítési módot használok - kiegészítésképpen.
Amire megoldást keresek:
markolat karbonkormányra (mivel a 3M ragasztó árt neki, a hajlakkot meg kimossa az esõ)
kormány stucniban
nyeregcsõ karbonvázban
De, sima Y fékem van. Városi használatban, finom lassításokhoz teljesen megteszi. A felnim pedig még csak nem is duplafalú. Ha jól emlékszem, valami Selle Italy. Hogy érzed a kopást a felnin? Egyáltalán hogy tud elkopni, a fékpofa sokkal puhább anyag. Õszintén, nem is hallottam még felnikopásról a környezetemben
Neked lehet, hogy acél felnid van. Az tényleg sok évig jó lehet. Vagy nem nagyon jársz hóban, sárban, homokban. Az nagyon eszi az alufelniket.De, sima Y fékem van. Városi használatban, finom lassításokhoz teljesen megteszi. A felnim pedig még csak nem is duplafalú. Ha jól emlékszem, valami Selle Italy. Hogy érzed a kopást a felnin? Egyáltalán hogy tud elkopni, a fékpofa sokkal puhább anyag. Õszintén, nem is hallottam még felnikopásról a környezetemben
Hogy érzed a kopást a felnin? Egyáltalán hogy tud elkopni, a fékpofa sokkal puhább anyag. Õszintén, nem is hallottam még felnikopásról a környezetemben