OMV kút magasnyomású mosója kb. 200-300Ft-ból csili-vili lesz
es utana sokkal tobbet fogsz a beazott alkatreszekre (karbantartasara) kolteni
OMV kút magasnyomású mosója kb. 200-300Ft-ból csili-vili lesz
Nagyon köszi, gondoltam én is erre ,csak nem ismerem az ezzel történt tapasztalatokat, eredményeket.
Verseny, komolyabb igénybevétel utáni bringatisztításhoz keresek megoldást (nem kifejezetten láncra ). Van egy motorex bike clean sampon de nagyon drága, és ehelyett keresek valami olcsóbb de jó megoldást..
Ablaktisztító.
Ablaktisztító.Verseny, komolyabb igénybevétel utáni bringatisztításhoz keresek megoldást (nem kifejezetten láncra ). Van egy motorex bike clean sampon de nagyon drága, és ehelyett keresek valami olcsóbb de jó megoldást..
Verseny, komolyabb igénybevétel utáni bringatisztításhoz keresek megoldást (nem kifejezetten láncra ). Van egy motorex bike clean sampon de nagyon drága, és ehelyett keresek valami olcsóbb de jó megoldást..
Karbonzsír-paszta vagy fogkrém bár a karbonzsír sem eget verõen drága.
Mit ajánlanátok karbon-karbon nyeregcsõ bekenésre? Kell egyáltalán valami?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
hat igy par honap hasznalat utan a rohloff sem tunik igazan jobbnak, mint amiket hasznaltam. mint irtam korabban, alkalmankenti lanctorlessel szarazza valnak a fogaskerekek, es elkezd csorogni a hajtas, hiaba van kenese maganak a lancnak. igy taktikat valtottam, megfogadtam, hogy addig nem nyulok a hajtashoz, amig nem kezd el zorogni. osszesegeben a menettapasztalat nem is volt rossz, egy 150kmt kibirt kb. viszont a kovetkezo olajozas elotti hajtastisztitasnal keptelenseg volt szimplan tisztitani, oldoszer es lanctisztito kellett hozza, hogy le tudjam puceralni, annyira ragadt, es a sok beleragadt portol tiszta fekete volt minden. igy viszont nemtom, hogy van e ertelme, mert folyamatos tisztitassal nem bir igazan tobbet, mint egy atlagosan jo olaj (vmi teflonos). cserebe macerasabb kezelni, es dragabb.
az egesz csak megerositette bennem a korabbi tapasztalatot - hogy nagy csodak nincsenek, ami surubb az tovabb tart, de jobban szedi a koszt, es igy olajozas helyett a takaritassal toltom az idot. outin viszont istenes lehet... de poros terepen nem az igazi.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"