és brigeciol + 0,5-ös nestea palack a leghatékonyabb kombó, ezek a "tisztító" szerkezetek csak parasztfakitások
én is próbáltam, de nem volt elég hatékony....meg kissé drágább isÉn Motip tárcsaféktisztító spray-vel tisztítom a láncot is. (PC99 Hollowpin)
sram patentszem, hogy könnyû legyen leszedni , brigéciol 2000, /ez a kevésbé durva nem annyira veszélyes/ beletedszed egy tálba amit nem old fel a brigéciol /pl dunsztosüveg/ hagyod fél órát- órát, leöblited, áttörlöd szárítod, visszateszed, megolajozod....nekem bevált
Nálunk lehet kapni a gazdaboltba, meg a háztartási boltban is....és ilyen brigéciolt hol lehet kapni????? mert itt a benzinkútnál nincs...
teszkó autoápolós részlegbe szokta nekem venni asszonykám....és ilyen brigéciolt hol lehet kapni????? mert itt a benzinkútnál nincs...
sram patentszem, hogy könnyû legyen leszedni , brigéciol 2000, /ez a kevésbé durva nem annyira veszélyes/ beletedszed egy tálba amit nem old fel a brigéciol /pl dunsztosüveg/ hagyod fél órát- órát, leöblited, áttörlöd szárítod, visszateszed, megolajozod....nekem beváltvagy valami más tipp egyszerû, gyors és tökéletes lánctisztításra ?
100. hozzászólás :bananadan !!!
Annyi lenne a kérdésem hogy így tavasz elõtt szeretnéma láncot, a trácsákat fogaskoszorút stb megtisztitani. Mivel elhet? Alkohollal vagy esetleg petróleummal? vagy mivel ajánlatos ami jól oldja ezeket a "dzsuvákat" a szerkezetekrõl.