ami tartos, az felszed minden ganet, a higabbak kevesbe, de azok nehany 10km utan eltunnek.
en cipelek magammal pici tf2 es kesz.
10 km terepezés után dzsuvás nyugodj bele....
mindenképp lesz dzsuva.
10 km terepezés után dzsuvás nyugodj bele....nézd meg egy kicsivel lejjebb a 261-es postot. ha azt megcsinálod, majd motorex, akkor elvileg jó lesz. elvileg. a gyakorlatról csütörtökön nyilatkozok
Tudtok olyan láncolajat ajánlani, ami nem képez fekete olajsarat a láncon pár km. után? Én most Motorex olajat használok, de az sajna nem ilyen
kristály tiszta volt ( látszatra ) a lánc ... hozza elõ a fekete kulát ... és kulázza be ( szépen lassan )
bike bergusonban vettem múlt hétenÉn jól megrázogatom negyedóránként amíg brigéciolban van, egy szem por nem marad benne. Utána megszárít és olyan mint újkorában.
Ezt a rohloff olajat merre lehet kapni? egyszer már megtaláltam csak most sehogy se sikerül
természetes...../na ott jáccik néha a féktisztitó spréj/lánctisztításnál ugye megpucoljátok a váltógörgõket is (neadjisten a láncterelõét), meg a fogsort is, meg esetleg a tányérokat is. különben csak adtatok egy pofont a szarnak ...
és brigeciol + 0,5-ös nestea palack a leghatékonyabb kombó, ezek a "tisztító" szerkezetek csak parasztfakitások