tok8 :]
valószínûleg én vagyok a hülye , de ezt most nem értem
bikertigger!
váltókenés ? hol mivel, kell-e egyáltalán ?
tok8 :]
...
lesz, csak a kérdés az, hogy 2 km után, vagy 20 km után ( hasamra
...
na most akkor tisztázzuk! mint már párszor mondtam, vettem egyet, kipróbálom, és majd ha tekerek vele egy komolyabbat, akkor megmondom, hogy igaz-e, ami rá van írva, vagy mégsem.tudom, hogy genyás lesz, csak a kérdés az, hogy 2 km után, vagy 20 km után
bocs ezt elfeldtem a végére :na most akkor tisztázzuk! mint már párszor mondtam, vettem egyet, kipróbálom, és majd ha tekerek vele egy komolyabbat, akkor megmondom, hogy igaz-e, ami rá van írva, vagy mégsem.tudom, hogy genyás lesz, csak a kérdés az, hogy 2 km után, vagy 20 km után ( hasamra ütöttem ) . ha elolvastad volna, amit írtam, akkor ezt tudnád. Ezért van ott zárójelben az, hogy IDÉZET, és (mily meglepõ) idézõjelek között van a marketingszöveg, amit speciel a bikediscountról vágólapoztam ide. és akkor nem lenne a fejemhez vágva a fórumon már szinte klisének számító "bevetted a marketingszöveget hülyegyerek", lásd valamelyik topicban a cnc-zés, abból is ez jött ki... Ha esetleg nem jönne be, és a porlepergetõs marketingszöveg átvágás, valószínûleg akkor sem fogok álmatlanul forgolódni éjszaka, mivel kõkemény 1500 ft volt kb ......
keszthelz : ha 5 topicban is felteszed ugyanazt a kérdést, ami speciel nem is oda tartozik, nem fogják elõbb megválszolni, ellenben a moderátorok jó mérgesek lesznek, törölnek, és akkor senki sem válaszolja meg .......
Ti mindig minden markecingdumát elhisztek ? jó olaj a motorex, de ne hidd hogy csodára képes....
Ti mindig minden markecingdumát elhisztek ? jó olaj a motorex, de ne hidd hogy csodára képes....ezzel mindnyájan tisztában vagyunk, a kérdés mikor, mert ugye a már lejjebb kitárgyalt motorex olaj úgy fut, hogy ( idézet ) : "
A Motorex DryLube kifejezetten a száraz, poros idõjárási viszonyokra kifejlesztett kenõanyag. A biológiai úton lebomló kenõanyag hosszú ideig megõrzi kenõképességét, portaszító hatása révén védi a meghajtásban résztvevõ összes mozgó, kopó alkatrészt. A száraz kenõ filmréteg segíti a pontos, gyors váltást, keni a fémfelületeket, ugyanakkor nem szedi fel a port."
A dzsuva: a por és láncon lévõ kenõanyag házasságából születik.
Akkor nem lesz dzsuva,ha por se! Azt meg várhatjuk!
10 km terepezés után dzsuvás nyugodj bele....
mindenképp lesz dzsuva.
10 km terepezés után dzsuvás nyugodj bele....nézd meg egy kicsivel lejjebb a 261-es postot. ha azt megcsinálod, majd motorex, akkor elvileg jó lesz. elvileg. a gyakorlatról csütörtökön nyilatkozok
Tudtok olyan láncolajat ajánlani, ami nem képez fekete olajsarat a láncon pár km. után? Én most Motorex olajat használok, de az sajna nem ilyen