Ti mindig minden markecingdumát elhisztek ? jó olaj a motorex, de ne hidd hogy csodára képes....
na most akkor tisztázzuk! mint már párszor mondtam, vettem egyet, kipróbálom, és majd ha tekerek vele egy komolyabbat, akkor megmondom, hogy igaz-e, ami rá van írva, vagy mégsem.tudom, hogy genyás lesz, csak a kérdés az, hogy 2 km után, vagy 20 km után ( hasamra ütöttem ) . ha elolvastad volna, amit írtam, akkor ezt tudnád. Ezért van ott zárójelben az, hogy
IDÉZET, és (mily meglepõ) idézõjelek között van a marketingszöveg, amit speciel a bikediscountról vágólapoztam ide. és akkor nem lenne a fejemhez vágva a fórumon már szinte klisének számító "bevetted a marketingszöveget hülyegyerek", lásd valamelyik topicban a cnc-zés, abból is ez jött ki... Ha esetleg nem jönne be, és a porlepergetõs marketingszöveg átvágás, valószínûleg akkor sem fogok álmatlanul forgolódni éjszaka, mivel kõkemény 1500 ft volt kb
......
keszthelz : ha 5 topicban is felteszed ugyanazt a kérdést, ami speciel nem is oda tartozik, nem fogják elõbb megválszolni, ellenben a moderátorok jó mérgesek lesznek, törölnek, és akkor senki sem válaszolja meg
.......